Кой препарат за съдомиялна машина е по-добър - прегледи

препарати за съдомиялни машиниИма много имена и категории продукти за съдомиялни машини. Някои продукти са предназначени за миене на съдове, други за грижа за съдомиялна машина. Без да сте експерт в тази област, е много трудно да направите правилния избор, затова в тази статия решихме да съберем отзиви за най-добрите продукти за съдомиялни машини. Кой друг, ако не потребителите, които многократно са опитвали тези продукти, ще ви помогнат да направите този избор.

Относно праховете за съдомиялни

Полина, Москва

Finish Прах за съдомиялна машина Използвам Klassic вече втора година и съм много доволен, чиниите са измити до блясък. Задължително използвам сол с пудрата, както и препарат за изплакване, но от други марки. Когато съдомиялната беше нова, имах сериозни проблеми с подреждането на съдовете и дозирането на продукта, така че не бях доволен от резултата от измиването. Опитах да сменя препарати, но след това се разочаровах и исках да продам съдомиялната машина.

Оказа се, че препаратите за съдомиялна машина нямат нищо общо с това, просто беше необходимо да използвате препарат за изплакване заедно с праха, да изберете правилната програма за измиване и да не претоварвате камерата за измиване. Сега всичко е наред. Прах завършек Не сменям Klassic, защото дори и с минимална доза качеството на измиване е много приемливо. Препоръчвам този прах на всички собственици на съдомиялни машини.

Татяна, Екатеринбург

Напоследък избирам да купя прах за съдомиялна Calgonit от Finish. Мисля, че този продукт има много предимства:

  • мие чинии с А плюс;
  • голяма икономична и удобна опаковка;
  • мирише страхотно, като лимон;
  • Това е доста евтино.

Четох рецензиите, някои казват, че праховете трудно се отмиват, остават върху съдовете и след това го ядем с храна. Не съм склонен да вярвам на подобни преценки. Разбира се, не погледнах плочите под микроскоп, но изглежда, че по тях няма останало нищо, нито мръсотия, нито химикали. Дори не миришат на нищо, въпреки че самата пудра има доста силна миризма на лимон. Купувам препарат Calgonit от Finish, в жълта опаковка от 2,5 кг, за момента ми е най-добра.Klar на прах

Екатерина, Москва

Преди това избрах най-евтиния прах за съдомиялната машина, но сега обстоятелствата ме принудиха да мисля за здравето на малко дете. Първоначално преминах към ръчно миене на съдовете на бебето с добавяне на глицин, но след това реших отново да автоматизирам процеса, като добавих много висококачествен и безопасен немски прах Klar.

Производителят посочва, че не предизвиква алергии, съдържа само естествени съставки, които не остават върху съдовете след измиване и измиват съдовете перфектно. Всъщност качеството на почистване е малко по-лошо от например Finish прах, но тъй като е подходящ за детски съдове, засега го вземам, поне временно. Тази пудра е една от най-евтините в серията екологични пудри, така че ако се притеснявате за здравето си, може да искате да я проверите.

Относно перилен препарат на таблетки и капсули

Сергей, НовгородФея на капсули

Когато семейството ми се сдоби със съдомиялна машина, аз станах истински щастлив човек, защото радостта от миенето на съдове на ръка обикновено ми се падаше преди. След първото стартиране разбрах, че няма нищо по-добро от автоматичното миене - не можете да миете чиниите с ръцете си и това въпреки факта, че използвах най-евтиния прах.Смених този прах, когато трябваше да почистя тава за печене от загоряла мазнина, реших да опитам Filtero 7 в 1 таблетки и просто се влюбих. Сега не е нужно да се занимавам с пудра и изплаквания, хвърлям таблетка, натискам няколко бутона и работата е свършена. Цената не е много по-скъпа; за голяма опаковка от 90 таблетки плащам $12 - доста изгодна сделка.

Елена, Москва

Вече 1,5 години използвам капсули за съдомиялна Fairy. Започнах да ги използвам, защото прахът за пране започна да покрива съдовете с малки пукнатини и бързо се развали. Капсулите решиха проблема, сега съдовете издържат много по-дълго. Капсулите Fairy са най-добрият препарат за миене на чинии, освен това са много удобни за използване.

Относно гел продуктите

Мария, Москва

Търсих приемлив препарат за измиване на деликатни съдове. Първоначално се спрях на капсули, харесах качеството на миене на съдове, но цената беше плашеща. След това преминах към и все още използвам Top House гел за съдомиялна машина. Смятам, че това е най-добрият избор за измиване на крехки и капризни съдове, защото получих качество на достъпна цена. Изглежда, че гелът почиства съдовете по-добре от праха, тъй като винаги се разтваря напълно, прахът, поне за мен, винаги частично оставаше в отделението, когато го използвах. Ако все още използвате пудра, опитайте гела за сравнение - няма да съжалявате.

Яна, Санкт Петербург

Отначало, като много начинаещи собственици на PM, използвах прах. Тогава се замислих кое лекарство би било по-добро и започнах да търся. Пробвах с таблетки, после с капсули. Капсулите ми харесаха повече, ползвах ги известно време, но след това с помощта на приятел минах на измиващ гел Charmy Crystal. Той измива перфектно съдовете, удобен е за използване и е много евтин. Много ми харесва, жалко, че опаковката е малка, само 420гр.

Относно продуктите за грижа за съдомиялната машина

Кристина, Рибинскпочистващ препарат за съдомиялна машина

В продължение на две години всеки ден миех чинии в съдомиялната и бях много доволен. И какво, маникюрът е непокътнат, кожата на ръцете не страда, не е живот, а малини. Но радостта отстъпи място на разочарованието, когато стените вътре в съдомиялната се покриха с мазно покритие, а самата машина започна да излъчва силна неприятна миризма. Опитах се да изтъркам вътрешността на машината ръчно, но миризмата все още остава. След това пробвах препарата за съдомиялна Magic Power, изсипах го в съдомиялната според инструкциите и стартирах програмата за измиване. След процедурата миризмата изчезна и качеството на измиване на плочите се подобри. Сега съм безкрайно щастлива, чистя съдомиялната веднъж на 4 месеца и всичко е наред.

Иля, Москва

Търсих добър почистващ препарат за съдомиялна машина и в крайна сметка се спрях на немския Reinex. Евтин и ефективен, той почиства добре съдомиялната машина от мръсотия и варовикови отлагания с едно движение (отлаганията дори бяха измити под гумените ленти). Забелязах, че продуктът работи много по-добре, ако първо почистите филтрите за боклук и дренажния маркуч. Препоръчвам го за ползване!

Обобщавайки, отбелязваме, че има голямо разнообразие от продукти за съдомиялни машини, но има много малко наистина достойни и тази идея се потвърждава от потребителите на „железни помощници“. Надяваме се, че ще намерите нашата колекция от рецензии полезна, успех!

   

Коментари на читатели

  • Споделете вашето мнение - оставете коментар

Добави коментар

Препоръчваме за четене

Кодове за грешки на пералня