Ревюта на перални LG FH0C3lD

Ревюта на LG FH0C3lDНапълно автоматичните перални машини LG FH0C3lD едва ли ще изненадат някого днес. Те не са пълни с авангардни джаджи, нямат впечатляващ набор от програми или функции, те са просто „работни коне“ и много надеждни „коне“, предназначени за многогодишна употреба. Тъй като се интересувате от такова оборудване, това означава, че имате нужда от надеждна пералня. Е, ще научите повече за него, като проучите техническите му характеристики, както и прочетете отзиви на хора, които вече са си изградили мнение за тази машина.

Характеристики на машината

Номинално тази машина се счита за свободностояща. Това означава, че трябва да стои напълно отделно от всякакви мебели. Всъщност е много възможно да се изгради тази машина, например, под плот, тъй като горният й капак може да се сваля. Зареждането на прането се извършва през люка, разположен в предната стена на корпуса. Максималното натоварване на барабана на машината е сравнително малко, само 5 кг, но за семейство от 3 души това често е достатъчно.

В някои случаи се налага пране на големи предмети като одеяла или връхни дрехи. Барабан с товар от 5 кг не е подходящ за това.

Максималната скорост на центрофугиране също не е впечатляваща, но не е и ниска – до 1000 об/мин. Това е напълно достатъчно дори за предене на памучно пастелно бельо. Размери на машината Ш х Д х В 60x44x85 см, тежи 62 кг. Цена - около 330 долара. Допълнителните характеристики включват:

  • енергийна ефективност и ниска консумация на вода;
  • интелигентно електронно управление;
  • наличието на измиване с мехурчета;
  • защита от деца;
  • частична защита срещу течове и контрол на дисбаланса;
  • контрол на пяната;
  • изобилие от програми, включително режими, които ви позволяват да перете вълна;
  • Функция за интелигентна диагностика.

Мненията на хоратаFH0C3lD Пералня LG

Вадим, Москва

Купих машината преди година и половина и я монтирах сам.Зарадвах се, че в комплекта имаше всичко необходимо, дори и ключ за сваляне на транспортните болтове. Чудесно е, когато производителят се погрижи за всичко предварително. Подробните и разбираеми инструкции направиха възможно инсталирането и стартирането на машината за първи път и след това да се работи нормално.

След година и половина мога да кажа с увереност, че машината е много надеждна. През цялото това време нямаше нито една повреда, дори и лека. Работи тихо. Когато вратата на банята е затворена, можете да чуете само малко, когато машината започне да върти. Не трака, не се клати много, не подскача из банята. Монтирах го строго според нивото и поставих специални под краката антивибрационни стойки за пералня. От моя гледна точка пералнята е много добра, а също и евтина!

Анастасия, Архангелск

Пералнята е много примитивна; Определено не бих си купил такъв за себе си, но баба ми го купи, защото е евтин. Измива добре, но до тук свършват предимствата му. Барабанът е много малък, невъзможно е да напъхате голямо нещо там. По принцип не признавам перални, които са с товар под 7 кг. Аз самият имам 7 кг машина, но бих искал още повече, а 5 кг като цяло са нещо от миналото. Оценявам пералнята с 3 точки от пет.

Илмира, ЧебоксариFH0C3lD LG

Пералнята изглежда добре, качеството на пране е добро и е надеждно направена. От външния вид става ясно, че това е остарял модел; сега има перални с готини големи дисплеи, изобилие от различни функции и бутони и т.н. Тук всичко е просто, може да се каже селски, пере се и това е добре. Не преследвах технологии, така че харесвам този тип машина; определено няма да подхожда на любителите на модерните технологии!

Алексей, Москва

Не съм доволен от тази машина, защото не изплаква добре.И как ще изплакне нещата, ако излее вода от носа си, по дяволите спестяванията. В стремежа си да пестят вода, инженерите намалиха необходимата функционалност на машината. Как уважаваните инженери могат да минат без изплакване? Не обръщайте внимание на този модел, въпреки че е евтин!

Виталий, Севастопол

Използвах го 3 месеца и не издържах, затова си купих машина на Bosch. Не мога да кажа нищо лошо за LG, но някои от продуктите му не издържат на критика, особено тази пералня. Прилича на брадва, но все още можете да се примирите с това, но фактът, че наистина не се измива или изплаква, е, изобщо не! Между другото, не трябва да купувате евтини машини от LG, ще спестите няколко десетки долара и след това ще „затоплите главата си“ за един месец.

Машината е много шумна; барабанът издава силен шум при въртене.

Наталия, Новосибирск

За шест месеца машината никога не е дефектирала. Изпира безупречно. Опитвам се да не тъпча много пране в него; ако се натрупа купчина мръсни дрехи, тогава ги пера на партиди, като първо ги сортирам на купчини според вида на тъканта и цвета. Машината е лесна за работа и изисква много малко прах. Като цяло съм доволен от покупката!

В заключение отбелязваме, че мненията на клиентите за тази машина са предимно положителни. Да, тази машина е евтина, така че няма да има модерни звънци и свирки. Но също така е вярно, че много хора не се нуждаят от това, то изтрива и това е добре!

   

Коментари на читатели

  • Споделете вашето мнение - оставете коментар

Добави коментар

Препоръчваме за четене

Кодове за грешки на пералня