Ревюта на антивибрационни стойки за перални машини

прегледи на вибрационни стойкиАнтивибрационни стойки за перални машини са предназначени да направят пералнята по-стабилна по време на работа, като я предпазват от движение и гасят вибрациите. Във всеки случай това казват производителите на тези аксесоари, които се надпреварват да хвалят своя продукт. Какво мислят потребителите на перални машини, след като изпробват антивибрационна подложка или стойка? Ще научим за това от прегледите, които намерихме, пренаписахме и събрахме в една публикация специално за вас.

Господарска къща

Алена, Хабаровск

Наскоро направихме основен ремонт на кухнята, направихме всичко, включително подмяна на подовата настилка - поставяне на водоустойчив ламинат. За да предпази краката на пералнята от надраскване на пода, съпругът ми купи евтини антивибрационни стойки Master House за пералнята.

Първоначално искахме само да предпазим новия ламинат от треперенето на пералнята по време на центрофугиране, но всъщност пералнята спря да тресе и да подскача толкова много и най-важното - като цяло започна да работи много по-тихо.

Това беше приятна изненада, защото преди си мислех, че автоматичната пералня трябва да работи толкова шумно и да тресе, сега цялото ни семейство се наслаждава на тишината и оставаше само да си купим стойки за 2 долара. След като погледнах в интернет, се убедих, че има доста средства, които могат да намалят шума на работеща пералня, включително антивибрационни постелки. Чувствам се някак глупаво, защо не реших проблема по-рано, особено след като решението е толкова просто.

Гриня, Красноярск

Слагах дебели парчета гума под крачетата на пералнята.Те помогнаха за малко намаляване на вибрациите, но както се оказа, стойките от Master House са много по-добри. Да не кажа, че машината започна да работи много тихо, но поне вече не се опитва да излезе от банята, откъсвайки маркучите. Сега той стои вкоренен на място дори при максимална скорост на центрофугиране от 1200 об./мин.

Господарска къща

Zumman

Анатолий, Москва

ZummanПодложките за чаши Zumman ми бяха подарък при закупуването на пералня, но останаха в чекмеджето на бюрото ми около година. Не ги инсталирах, смятах, че не е необходимо за машината. Преди седмица подреждах нещата и намерих тези стойки и реших да ги монтирам чисто и чисто, за да не лежат бездействащи. При поредното пране се убедих, че тия стойки не стават за нищо, машината тракаше и още тракаше, а се оказа ненужна работа.

Светлана, Толиати

Различните килими и стойки за пералня са пълен боклук, за съжаление се убедих в това, купувайки и двете. И ревютата, които прочетох в интернет, ме убедиха, че това е почти панацея, че ако ги поставите под краката на машината, тя ще спре да скача и ще работи много тихо. Аз лично пробвах всичко, включително и прехвалените стойки на Zumman и мога да кажа със сигурност, че това е 100% лъжа, не вярвайте на рекламодателите и работещите за тях фалшиви форумци, които измислят хвалебствия за продуктите им.

Magic Power MP-610

Кристина, Москва Magic-Power-MP-610

Когато купувах пералня LG, паднах на предложението на продавача да купя, заедно с машината, почистващ препарат за барабан Magic Power и специални антивибрационни стойки Magic Power MP-610. Исках да ми продадат едно килимче за пералнята вместо стойки, но беше много по-скъпо и се отказах да го взема и както се оказа, добре съм се справил. Стойките изобщо не помагат. Пише, че гасят вибрациите и намаляват шума от работеща пералня, но реално машината работеше шумно и все още работи, нищо не се е променило със стойките, освен че някои хора отново направиха пари от нашата глупост.

Крамер, Новосибирск

По принцип сама монтирах новата пералня. Направих всичко според правилата, изравних и укрепих пода, поставих нивото на машината, огънах дренажния маркуч според инструкциите и, наред с други неща, монтирах антивибрационни стойки Magic Power MP-610. Усилията дадоха резултат. „Домашен помощник“ работи много тихо, всички членове на домакинството са изненадани, защото преди това пералня от същата марка работеше като трактор, особено по време на цикъла на центрофугиране. Мисля, че антивибрационните стойки изиграха важна роля.

В заключение отбелязваме, че антивибрационните стойки не намаляват разрушителните вибрации по време на работа на пералната машина, но в някои случаи предотвратяват разпространението им по пода и околните предмети. Може би затова ефектът от тези аксесоари е невидим за някои потребители.

   

Коментари на читатели

  • Споделете вашето мнение - оставете коментар

Добави коментар

Препоръчваме за четене

Кодове за грешки на пералня