Отзиви за пералня LG F1296WDS

мнения LG F1296WDSПералните с функция за пране с пара привлякоха вниманието на купувачите. Вече има хора, които използват тази техника от дълго време, което означава, че могат да направят изводи по този въпрос. Нека да разгледаме рецензиите, да разберем какво казват хората за пералнята LG с подобна функция и да разберем как мъжете и жените се чувстват за нея.

Мъжко мнение

олег 25, Копейск

Това е нормална пералня за малко пари. При мен работи 4 години без проблеми, нищо не се счупи. Не издава шум при пране. Лесно се работи, пере и центрофугира ефективно. Има достатъчно включени неща.

Фарлекс

Пералнята ми работи повече от 8 години. Има много програми за различни поводи и измива внимателно. Барабанът е много просторен. Машината е проектирана така, че при необходимост ремонт Можете да го направите сами, у дома. Не забелязах особени недостатъци.

КОНСТАНТИН261202, Москва

Използвам машината вече две години, но това не е толкова много за продукт на тази марка. През това време ми се стори доста добър, не вдига шум, измива се добре, но не и без повреди.

Трябваше да го ремонтирам четири пъти, за което похарчих общо около $70.

skoval1974, Вишгородтава за пералня LG F1296WDS

Здравейте на всички читатели! Искам да споделя мнението си за прекрасната пералня LG. Когато се преместихме на ново място на пребиваване, решихме да закупим нова пералня, без която е много трудно да си представим живота. Подходих към избора сериозно и отговорно. Анализирайки офертите на пазара, се спрях на машината LG модел F1296WD3. Вече е навършила 2 годинки, през които нито веднъж не се е пречупила. Икономичен във всякакъв смисъл. Работи почти безшумно, голям брой програми ви позволяват да миете всичко.

Дмитрий, Белгород

Отлична пералня, която изпира дрехите ефективно. Пере и центрофугира съвсем тихо, а когато свърши, изсвирва и мелодия. Недостатъкът е, че водата остава в маншета, което е изключително неудобно да се отстранява от там с кърпа всеки път. Съветвам ви да инсталирате специален филтър за пречистване на водата във водоснабдяването на машината, така че парогенераторът на машината да не се запушва и да работи по-дълго.

Александър, Москва

Нормална пералня, която пере нещата сносно добре. При стискане не подскача из стаята и не бучи. Що се отнася до парогенератора, това е рекламен трик, така да се каже „трик“ за привличане на купувач, просто е безполезен. Не намерих никаква защита срещу течове и също така забелязах, че водата остава в гумената лента всеки път - това е огромен минус. Вентилът за подаване на вода е шумен и затваря и отваря няколко пъти, поради каква причина не е ясно.

Мнението на жените

юл-90, Санкт Петербург

След една година използване на пералнята открих както предимства, така и недостатъци. Предимствата са както следва:

  • отлично качество на измиване;
  • голям и просторен барабан;
  • много програми, включително пране с пара и бързо пране;
  • тиха работа на всеки етап;
  • отделно изплакване;
  • красив външен вид, особено черното стъкло на вратата, изглежда необичайно;
  • Прахът се измива добре от тавата.

На горния капак на машината има различни буркани, засега нищо не е паднало, всичко е на мястото си, което означава, че вибрациите са минимални.

Панел LG F1296WDSНедостатъците не са много, но все пак ги има. Това, което не ми харесва в тази пералня е, че в някои режими времето за пране се появява със закъснение на дисплея. По принцип понякога си мислите, че ще изперете бързо, но машината ви дава друго време. По принцип пералнята LG F1296WDS не е лоша за цената.

Ксю Пятерикова, Владимир

Красавица не е пералня и то много мощна. Родителите ми купиха този модел за себе си и са напълно възхитени от него. Въпреки че се счита за компактен, той може да побере до 6 кг сухо пране. Добре направен, все още не е счупен. В същото време се измива перфектно и не разваля нещата. Просто е супер и не вдига шум като самолет. Купете го, няма да съжалявате, това бебе си струва парите. Все пак LG се е доказала на пазара на домакински уреди.

lenok11

Когато купувате пералня, трябва да обърнете внимание на функциите, защото ненужните са безполезни. Защо да надплащате? Машината LG се превърна в такава оптимална технология за нас. Има само това, от което се нуждаете, а цената е разумна.

Устройството работи тихо, тъй като има директно задвижване и дори стои вкоренено на място по време на въртене. Опцията „без гънки“ стана много удобна, благодарение на която нещата не се събират заедно. Добре е, че има защита от деца и функция за почистване на барабана. Също така е удобно, че скоростта на центрофугиране и температурата са регулируеми. И най-важното, функцията за пране с пара. След това бельото е просто перфектно. Препоръчвам тази машина, няма да съжалявате.

Кондратова Светлана, Барнаул

Тази пералня ми хареса веднага, много е атрактивна на външен вид, с някакъв огледален ефект. Има много режими и допълнителни функции и за мен това е много важно. Качеството на пране е високо. Забелязах, че с тази пералня започнах да пестя не само ток, но и прах. Наистина отнема по-малко, истински помощник.

Юлия, Москва

Взехме тази пералня в нашия апартамент преди месец, доволен съм от нея. Основният критерий при избора е тихото въртене, тъй като имаме малко дете. Като цяло купихме това, от което се нуждаехме, работи тихо.Хареса ми програмата "Хипоалергенна", благодарение на която се премахват акари, косми и т.н., но отнема много време за измиване, до 3,5 часа. Голям плюс е самопочистването на барабана.

   

Коментари на читатели

  • Споделете вашето мнение - оставете коментар

Добави коментар

Препоръчваме за четене

Кодове за грешки на пералня