Преглед на перални Indesit с горно зареждане

Преглед на перални Indesit с горно зарежданеБезспорното предимство на машините с горно зареждане е компактният им размер. „Вертикалите“ могат да се монтират и в най-малката баня. Предлагаме на вашето внимание преглед на перални машини Indesit с горно зареждане, които се отличават с широка функционалност, високо ниво на измиване и отлично качество на изработка.

Indesit ITW E 61052 G

Този модел от линията Indesit е високо оценен от клиентите. Потребителите отбелязват простия и интуитивен интерфейс на пералната машина, почти безшумна работа по време на центрофугиране, разнообразие от специални програми за пране и удобни добавки. Имайки доста скромни размери - 40 * 60 * 90, автоматичната пералня ще ви позволи да вземете до 6 кг сухо пране. Какви възможности крие Indesit ITW E 61052 G? Основните характеристики на устройството изглеждат доста добре.

 1. Интелигентен контрол.
 2. Достъпен и разбираем цифров дисплей.
 3. Технологията “Add Wash” ви позволява да хвърлите забравени дрехи в барабана след началото на прането.
 4. Максималната скорост на въртене на барабана по време на центрофугиране е 1000 пъти в минута.
 5. 14 специфични режима на пране.
 6. Функция “Лесно гладене”, която предотвратява образуването на гънки.
 7. Опция за експресно пране.
 8. Таймер за забавяне на стартиране на процеса на пране.
 9. Наличието на колела върху тялото.

Машината е защитена от аварийни течове, системата позволява контролният панел да бъде заключен, за да се предотврати намесата на дете. Уредът е програмиран да контролира автоматично дисбаланса и да балансира барабана, ако е необходимо. Интелигентността също така наблюдава и предотвратява прекомерното образуване на пяна.

Средната цена на този модел с тип вертикално зареждане е 230 долара. За ниска цена производителят предлага добър набор от функции и допълнения, висококачествено измиване и най-удобната работа на машината.

Indesit BTW A5851

Неслучайно пералнята беше удостоена с почетния знак „Избор на клиента“, повече от 80 процента от потребителите бяха доволни от покупката и се радваха да използват устройството. Самостоятелна автоматична машина има необходимия набор от функции и програми за всяка домакиня и в същото време има разумна цена - около 220 долара.

Indesit ITW E 61052 G Indesit BTW A5851

Интелигентното управление на пералнята предполага, че прането се контролира от вграден микропроцесор, който следи всеки етап. Той независимо изчислява теглото на зареденото пране и въз основа на това определя основните параметри: броят на оборотите по време на центрофугиране, обемът на заредената вода, времето за изплакване и други точки в съответствие с натоварването. Ако говорим за основните характеристики на Indesit BTW A5851, те са както следва:

 • еднократно зареждане на до 5 кг вещи;
 • функция за презареждане на дрехи след стартиране на процеса;
 • “скромни” размери: 40*60*90 см;
 • икономичен клас на потребление на електроенергия – “А”;
 • консумираният обем вода на цикъл е само 41 литра;
 • центрофуга до 800 оборота в минута;
 • пълна защита на устройството от течове;
 • ниво на шум по време на пране до 61 dB, в режим на центрофуга до 73 dB.

Системата е оборудвана с възможност за блокиране на детска намеса. 12 програми ще ви позволят да изберете оптималните параметри на пране за различни видове тъкани и видове продукти. Функцията за контрол на дисбаланса и следенето на нивото на пяната ще направят работата на пералнята още по-безопасна.

Indesit BTW D61253

Супер икономичната пералня Indesit с горно зареждане има много възторжени отзиви от клиенти. Потребителите наричат ​​основните предимства, идентифицирани при използване на пералнята:

 • повишена икономия на вода и енергия;
 • висока ефективност на въртене;
 • наличието на режим „Обърни и измий“, предназначен за едновременно измиване на продукти, изработени от различни материали;
 • липса на "скокове" и вибрации по време на предене;
 • интуитивен интерфейс на машината.

Нека разгледаме по-подробно характеристиките на Indesit BTW D61253. Максималното допустимо тегло на зареденото пране е 6 кг. Технология “Add Wash”, с нейна помощ е лесно да добавите забравени вещи в барабана след стартиране на прането. Най-икономичният клас на енергопотребление е “A+++”. Ефективността на измиване е категоризирана като "А". Няма как да не погледнете и други параметри.

 1. Мощна скорост на въртене по време на центрофугиране – до 1200 об/мин.
 2. Защита на уреда от неочаквани течове.
 3. Следене на нивото на пяната.
 4. Автоматично балансиране на барабана при възникване на дисбаланс.
 5. Тялото има специални ролки.

Indesit BTW D61253

Не можем да не споменем наличието на таймер, който ви позволява да отложите началото на прането до 12 часа.14 различни програмирани режима ще ви позволят да изберете идеалните параметри за пране на цветни и бели дрехи, деликатни тъкани, вълнени дрехи, якета и пухени якета. Програмата за премахване на петна ще ви помогне да се справите с най-трудните петна, а функцията за супер изплакване със сигурност ще избави дрехите ви от всякакъв намек за миризма на перилен препарат.

За съжаление този модел няма функция за заключване от деца.

Цената на тясна автоматична машина варира от 220 до 270 долара. Идеален за големи семейства, когато нещата трябва да се перат често.Големият барабан ще побере всички дрехи, а икономичната консумация на електроенергия ще позволи на машината да "изяжда" по-малко киловати.

Indesit BTW E71253 P

Друг модел, който трябва да бъде в прегледа на най-добрите „вертикални“ машини в линията Indesit. Потребителите със сигурност харесаха самостоятелния модул, не напразно той получи почетната значка „Избор на клиента“. Размерите на SMA са малки, ширината, дълбочината и височината са съответно 40, 60 и 90 см. Ако е достатъчно компактна, машината ви позволява да перете до 7 кг пране наведнъж.

! Режимът „Обръщане и пране“, програмиран в интелигентност, ще ви позволи едновременно да поставите различни видове тъкани в барабана, например синтетика и памук. Тази функция със сигурност ще улесни процеса и значително ще намали времето за измиване. Други интересни характеристики на Indesit BTW E71253 P.

 1. “Add Wash”, което дава възможност за добавяне на пране през предвидения за тази цел отвор.
 2. Вграден микропроцесор, който осигурява интелигентно управление на уреда.
 3. Удобен цифров екран.
 4. Най-високият клас на енергоспестяване е “A+++”.
 5. Ефективно центрофугиране при скорости до 1200 оборота в минута.
 6. Пълна защита на устройството от неочаквано изтичане.
 7. Възможност за настройка на началния час на прането (пауза до 12 часа).
 8. Наличието на колела върху тялото на машината.
 9. Предотвратяване на получения дисбаланс в барабанната кухина.
 10. Контрол върху прекомерното разпенване.

Програмите за пране, съхранени в интелигентната памет, са доста разнообразни. Наистина има от какво да избирате - 14 различни режима, позволяващи икономично и експресно пране, супер изплакване, ефективно премахване на упорити замърсявания и предотвратяване на намачкване на тъканите.

Пералнята се намира в ценови диапазон, подобен на всички представени досега модели. Средната цена на "вертикал" е около $240

Indesit ITW A 61051 W

Тясна автоматична пералня, ширината, дълбочината и височината на корпуса са съответно 40,60 и 90 см. Купувачите, които работят с устройството, отбелязват предимно голямото разнообразие от програмирани режими, надеждността на компонентите на устройството и разумната цена - около $200. Тази на пръв поглед бюджетна опция има доста възможности:

 • просторен барабан, който ви позволява да зареждате до 6 кг сухи предмети;
 • Функция „Добавяне на пране“, която ще ви помогне да хвърлите допълнителни неща в барабана;
 • интелигентно управление на машинни процеси;
 • икономична консумация на енергия, категория “А+”;
 • частична защита на блока от аварийни течове;
 • предотвратяване на дисбаланс в барабана;
 • възможността за забавяне на началото на прането до дванадесет часа;
 • клас на ефективност на центрофугиране – “C”, максимална скорост на барабана до 1000 в минута;
 • избягване на прекомерно разпенване.

Indesit ITW A 61051 W

Пералнята има 18 специални програми, съхранени в паметта си, които ще ви позволят да перете ефективно дрехи, изработени от различни видове тъкани. Intelligence ще ви помогне да изберете оптималните параметри за почистване на пердета, цветни предмети, връхни и пухени дрехи и тъкани, изискващи деликатна грижа.

Така че, трябва да се съгласите, че за $ 200 функционалността на пералнята е доста добра. А високата надеждност на монтажа и отличното качество на измиване само потвърждават това твърдение.

   

Коментари на читатели

 • Споделете вашето мнение - оставете коментар

Добави коментар

Препоръчваме за четене

Кодове за грешки на пералня