Рейтинг на перални машини Samsung

SM Samsung рейтингДомакинските уреди значително улесняват живота на съвременните жени, като им помагат да вършат домакинската работа всеки ден. Автоматичните перални машини се превърнаха в незаменими помощници на домакините, те ви позволяват да спестите време и да се отпуснете, докато машината измива. Но как да изберем идеалната пералня от разнообразието от модели на пазара на домакински уреди?

Автоматичните машини от световната марка Samsung отдавна са спечелили признание и доверие от клиентите. Фирмата се е утвърдила като надежден производител на качествени продукти. Оборудването е представено в широка гама, моделите се различават по набор от функции, размери, начин на зареждане, цена и др. Преди да закупите, ви съветваме да се запознаете с текущия рейтинг на пералните машини Samsung и да проучите най-добрите модели, които се предлагат за продажба на руския пазар.

Samsung WW65K42E08W

Този модел получи голям брой положителни отзиви от потребители на най-големите уебсайтове за продажба на домакински уреди. Отличната функционалност, съчетана с достъпна цена, позволява на машината Samsung WW65K42E08W да заеме почетно място в класацията. Специална характеристика на този модел е наличието на функцията “Eco Bubble”, когато се използва, мехурчетата, издигащи се от дъното, преминават през тъканта и лесно премахват дори най-трудните петна.

Друга интересна функция, която си струва да се отбележи, е възможността за дистанционно управление на пералнята от мобилно устройство чрез Wi-Fi мрежа. Това допълнение беше високо оценено от потребителите на този модел на Samsung. Характеристики.

 1. Барабанът побира до 6,5 кг сухо пране на цикъл.
 2. Тип зареждане отпред.
 3. Възможност, ако е необходимо, за зареждане на забравени артикули в барабана, когато процесът на пране вече е започнал.
 4. Контрол на електронното разузнаване.
 5. Удобен цифров дисплей.
 6. Скоростта на въртене може да се регулира от потребителя, въртенето на барабана достига 1200 оборота в минута.
 7. Икономична консумация на енергия, клас А.
 8. 12 специални програми за пране.
 9. Функция за самопочистване на барабана.
 10. Диамантен барабан, който предпазва артикулите от механични повреди и нараняване.

Интелигентното управление дава възможност на машината да контролира процеса на пране. Ако е необходимо, разузнаването коригира избрания от потребителя режим. Консумацията на вода, продължителността на изплакване, въртенето на барабана по време на центрофугиране и други условия ще се регулират автоматично в зависимост от нивото на натоварване на барабана.

Samsung WW65K42E08W

Трябва да се отбележи, че пералнята има частична защита срещу изтичане, функция за защита срещу детска намеса, контрол на прекомерното образуване на пяна и нивото на дисбаланс. Пералнята ви позволява да зададете времето, в което трябва да приключи процеса на пране. Друга отличителна черта на този модел е възможността за пране с пара. Цената на устройството Samsung WW65K42E08W варира в зависимост от магазина за домакински уреди, който го предлага на потребителите, и е средно $280-320.

Samsung WW80K62E07S

Модел, който има повече от 85 процента възторжени отзиви в различни платформи за онлайн пазаруване. В повечето случаи клиентите отбелязват отлично качество на пране, висока ефективност на ресурсите, ниски нива на шум и голям капацитет на барабана. Освен това си струва да се отбележи възможността за пране с мехурчета, което ви позволява да измиете тежки петна, функцията за третиране на нещата с пара и самопочистване на барабана.Характеристиките на машината са както следва:

 • барабанът побира до 8 кг пране;
 • сензорно управление на машината;
 • оборудван с цифров екран;
 • ниска консумация на енергия, клас A+++;
 • предотвратяване на течове на корпуса;
 • система за заключване от деца и случайно заключване;
 • автоматичен контрол на прекомерното образуване на пяна;
 • 14 специални програми, включително икономично пране, нежно почистване и супер изплакване;
 • таймер за отложен старт;
 • ефективна центрофуга, достигаща 1200 rpm;
 • издръжлив керамичен нагревател.

Samsung WW80K62E07S

Машината WW80K62E07S е оборудвана с технологията „SmartCheck“, която ви позволява да диагностицирате устройството с помощта на смартфон, да идентифицирате възможни грешки и неизправности и да получавате предложения за тяхното отстраняване. Цената на пералнята е в ценовия диапазон от $300 до $370, в зависимост от организацията, която продава домакински уреди.

Samsung WW80K42E06W

Моделът пералня WW80K42E06W получи много висока оценка от потребителите, а именно повече от 90 процента положителни отзиви. Отличен набор от функции, съчетан със среден ценови диапазон, прави тази машина много популярна сред потребителите. Уредът разполага с функция за пране с мехурчета, възможност за интелигентно управление от смартфон, като потребителят може лесно да зададе желаното време за завършване на процеса на пране. Машината се характеризира с висока степен на надеждност поради използването на керамичен нагревателен елемент. Основни експлоатационни характеристики.

 1. Голям капацитет на варела – 8 килограма.
 2. Удобен контролен екран.
 3. Интензивно центрофугиране, достигащо 1200 оборота в минута.
 4. Предотвратете течове от корпуса.
 5. Самостоятелен контрол на нивото на пяната.
 6. Самопочистване на вътрешната повърхност на барабана.
 7. Барабан, изработен по системата “Swirl Drum”.

Големият брой налични програми също е привлекателен. От 14 различни режима е лесно да изберете оптималните условия за пране за всеки тип тъкан. Така пералнята предлага накисване, нежно почистване на пухени дрехи, памучни и вълнени дрехи, както и подаване на пара и икономичен режим на пране. Можете да закупите Samsung WW80K42E06W в различни магазини за домакински уреди, средният ценови диапазон е $300-330.

Samsung WW65J42E0HS

Следващото място в класацията е дадено на пералня Samsung WW65J42E0HS. Свободно стоящата единица има тип зареждане на преден барабан. Стилен сребрист дизайн е съчетан с достъпна цена и добра функционалност.

Машината позволява на потребителя самостоятелно да избира температурата на пране, скоростта на центрофугиране и, ако е необходимо, да зададе времето за завършване на процеса на пране.

Максимално допустимото тегло на сухо пране, заредено в барабана, е 6,5 кг. Машината има сензорно управление, а също така предоставя възможност за стартиране на прането от разстояние с помощта на мобилно устройство. Моделът следи за предотвратяване на дисбаланс на прането в барабана по време на центрофугиране, има функция за защита от деца и предотвратява прекомерното образуване на пяна по време на процеса на пране.

Samsung WW65J42E0HS

12 програми ви позволяват да изберете желания режим на пране в зависимост от вида на тъканта и степента на замърсяване. Интелигентното управление ще ви позволи да перете много икономично; машината сама ще определи обема на заредената вода и скоростта на центрофугиране в зависимост от теглото на дрехите, заредени в барабана. Цената на автоматичната машина Samsung WW65J42E0HS варира от $245 до $298.

Samsung WF60F1R0H0W

Почетно място в топа заема моделът Samsung WF60F1R0H0W, който също спечели признанието на клиентите. Високото качество на измиване, отбелязано от потребителите, се комбинира с доста ниска цена на машината.Атрактивен е и оптималният капацитет на резервоара, който може да побере до 6 кг сухо пране. Характеристики:

 • интелигентно управление;
 • удобен цифров дисплей;
 • висока сигурност благодарение на вградените заключващи системи;
 • предотвратяване на дисбаланс на барабана дори при максимална интензивност на въртене от 1000 об./мин.

Моделът има няколко уникални режима на пране. Те включват премахване на упорити упорити замърсявания, предотвратяване на гънки и нежелани гънки, както и експресно пране и нежно почистване на детски дрехи. Недостатъците включват: липсата на дистанционно управление, липсата на таймер за забавяне на началото на прането, нивото на шума на устройството достига 74 dB.

Много съм доволен от цената за този модел пералня, която варира от $188 до $224. Бюджетен вариант, идеален за семейство от 3-5 души.

Samsung WW70K62E69S

Интересен модел от линията Samsung е оборудван с функция за дистанционно управление, възможност за презареждане на пране, когато прането вече е започнало, и ясен и удобен цифров дисплей. Характеризира се с висока степен на икономия на ресурси: консумацията на енергия е само 0,13 kWh/kg, а консумацията на вода по време на един цикъл не надвишава 42 литра. Останалите технически спецификации са както следва.

 1. Вместителен барабан с максимално натоварване на пране до 7 кг.
 2. Сензорно управление.
 3. Висока скорост на центрофугиране – до 1200 об/мин.
 4. Възможност за отмяна на цикъла на центрофугиране.
 5. 14 програмирани режима на пране.
 6. Барабан, изработен по технологията “Swirl Drum”, която предотвратява повреда на изпраните тъкани.
 7. Керамичен нагревателен елемент, устойчив на котлен камък.
 8. Възможност за избор на желана температура на загряване на водата.

Samsung WW70K62E69S

Важно е списъкът с налични режими да включва двойно изплакване, накисване, пара и дори специална програма за пране на спално бельо. Освен това има възможност за самопочистване на барабана и задаване на крайно време на пране. С една дума, има всичко за висококачествено почистване на тъкани.

Що се отнася до "против", въз основа на потребителските отзиви, можем да кажем, че машината няма значителни недостатъци. Единственото нещо, което объркваше потребителите, беше леко замърсеното тяло на пералнята в зоната, където те пипаха с пръсти.

Samsung WW65K42E09W

Като качество и надеждност пералнята отговаря на всички изисквания на клиента. Това се обяснява с огромния брой положителни отзиви, които този модел получи. Потребителите считат основните предимства: ниско ниво на шум, отлично качество на измиване, възможност за презареждане на пране, стилен дизайн. Основни характеристики.

 1. Възможност за едновременно зареждане на до 6,5 кг сухи артикули в барабана.
 2. Интелигентен контрол.
 3. Функцията EcoBubble ви позволява ефективно да премахнете мръсотията.
 4. Оборудван със система за директно задвижване.
 5. Консумацията на енергия се извършва според клас А.
 6. Висока скорост на центрофугиране – 1200 об/мин.
 7. Защита на корпуса от течове.
 8. Самопочистване на барабана.

Потребителите хвалят режима за бързо измиване, който продължава 15 минути. Функцията за обработка с пара, супер изплакване, програма за премахване на петна и режим на накисване позволяват на машината да осигури висока ефективност на измиване, а керамичният нагревател, разположен в устройството, повишава надеждността на устройството.

Недостатъци, подчертани в изолирани случаи: няма режим на пране, който ви позволява да затоплите водата до 30 градуса, можете да изберете режим на температура от двадесет градуса или четиридесет градуса.

 

Някои потребители посочват, че много програми за пране не предвиждат настройка на максималната възможна скорост на центрофугиране. Средната цена на модела Samsung WW65K42E09W е $330. В този случай, според потребителите, съотношението цена-качество е напълно оправдано.

Samsung WD80K5410OS

Следваща в класацията ще бъде пералнята Samsung WD80K5410OS, която се различава от предишните модели по своята цена. Средната цена е 599 долара, но е напълно оправдана, тъй като автоматичната машина е оборудвана с разширена функционалност, включително режим на сушене на изпрани дрехи. Характеристики.

 1. Допустимото тегло на прането, заредено в барабана, е 8 кг.
 2. Функцията за повторно зареждане на забравени артикули в барабана директно по време на процеса на пране.
 3. 3 програми за сушене.
 4. 14 специални режима на пране.
 5. Контрол на сензорната интелигентност.
 6. Функция Eco Bubble или метод за пране с балончета.
 7. Директно задвижване (двигателят е свързан директно към барабана).
 8. Въртене на центрофугата със скорост до 1400 оборота в минута.
 9. Пълна защита срещу течове.
 10. Контрол на прекомерното разпенване.
 11. Автоматично балансиране на барабана по време на цикъл на центрофугиране.
 12. Технологията AirWash ви позволява ефективно да почиствате дрехите и да се борите с неприятните миризми.
 13. Еко почистване на барабан.
 14. Възможност за антибактериална обработка на бельо.
 15. Контрол върху времето за завършване на измиването.

След като проучихме потребителските отзиви, можем да идентифицираме следните недостатъци на този модел машина: голяма продължителност на стандартните програми (режимът на пране на памук продължава повече от 4 часа), дълго сушене на прането (около 2 часа 30 минути, когато отделението е напълно заредено), мъх от засъхнали предмети, полепнали по гумената лента на барабана, сложна процедура за почистване на изсушаващия филтър.

Samsung WD80K5410OS

Моделът Samsung WD80K5410OS е многофункционален и идеален за голямо семейство, тъй като има впечатляващ капацитет на барабана и осигурява три режима на сушене. Въпреки интензивния цикъл на центрофугиране и натоварването с пране с тегло 8 килограма, пералнята работи почти безшумно.

Samsung WW70K62E09WDLP

Samsung WW70K62E09WDLP също е популярен сред потребителите, както се вижда от много положителни отзиви и максималната потребителска оценка по скала от пет точки. По отношение на техническите характеристики този модел практически не се откроява сред аналози със сходна цена, но не отстъпва на конкурентните перални машини. Отбелязват се следните предимства на устройството:

 • оптимален капацитет до 7 кг;
 • най-висок клас на консумация на енергия – A+++;
 • безшумност (не повече от 58dB);
 • възможност за презареждане на пране;
 • отложен старт през деня;
 • Eco Bubble пране;
 • дистанционно управление чрез смартфон с помощта на вградена Wi-Fi система;
 • 14 различни режима, включващи използване на пара, накисване, предварително пране;
 • намалена консумация на вода, не повече от 42 литра на цикъл.

Интересният дизайн на пералнята също може да се счита за особеност - бял корпус с черни гланцови вложки около вратата на резервоара и на контролния панел. И други параметри, включително Swirl Drum и неговото самопочистване в рамките на Eco Drum Clean, допълват разширената функционалност на уреда.Но основното нещо, както отбеляза един собственик в рецензията си, е, че машината „наистина измива“.

Samsung WW80K42E07S

Модел WW80K42E07S представлява оптималното съотношение цена-качество. И така, за 30 хиляди можете да получите пералня с керамичен нагревател, инверторен двигател и висок клас на ефективност и консумация на енергия. Вярно, в интернет има само две рецензии, но всяка е с най-висок резултат.

Предимствата включват обем на зареждане от 8 кг, висококачествено измиване, пълно изплакване, лесна работа и изтънчен дизайн. Сред недостатъците е крехкият контролен панел, който ще се държи здраво при натискане. Подробните спецификации са както следва.

 1. Консумацията на цикъл е около 48 литра вода.
 2. Еко-почистване на барабан, направен по технологията “Swirl Drum”.
 3. Частична защита от евентуални течове.
 4. Самостоятелен контрол на дисбаланса и нивото на пяната.
 5. Наличие на специални програми (икономични, черни дрехи, супер изплакване, експрес).
 6. Поддържа изключителната технология Eco Bubble на Samsung.
 7. Задаване на времето за край на цикъла.
 8. Сребърен нюанс.

Всичко това ни позволява да считаме модела WW80K42E07S за отличен вариант за семейство от 3-5 души. Повечето хора обаче е по-добре да изберат перални с по-голям капацитет.

Samsung WW80K52E61W

Пералнята Samsung WW80K52E61W също принадлежи към средния ценови сегмент. Собствениците на този модел отбелязват, в допълнение към висококачественото измиване и добър капацитет (до 8 кг), безшумност, плътно заключване на входната врата, липса на вибрации, икономична консумация на прах и ясен интерфейс. Това определи средната оценка на Yandex.Market да бъде 5 точки.

Стандартните параметри с най-висок клас на консумация A+++, интензивно центрофугиране от 1200 оборота в минута, отлична защита срещу течове и дисбаланс се допълват от някои функции. Основният е барабан, направен по модерна технология "SwirlDrum". Това значително намалява контакта между вътрешната повърхност на резервоара и изпираното пране и елиминира увреждането на тъканта. Пералнята има и други предимства:

 • керамичен нагревател;
 • самопочистващ се барабан според програмата “Eco Drum Clean”;
 • функционалност на разширен режим с подаване на пара, накисване, двойно изплакване и икономично пране.

Samsung WW80K62E07S

Декларираната от производителя малка дълбочина от 45 см всъщност не отговаря на действителността и е 52 см. Този факт най-често се среща като недостатък на този модел. Посочват се и други „минуси“ - липсата на заключване на контролния панел и забавянето на отварянето на люка след края на цикъла.

Samsung WD806U2GAGD

Рейтингът завършва с преглед на предния модел WD806U2GAGD. Основното му предимство е наличието на няколко опции за сушене, което значително улеснява процеса на измиване. Освен това наличните режими на сушене могат лесно да се променят в зависимост от желания резултат: стандартно центрофугиране, полувлажно състояние „ютия“, сушене при ниска температура на „нула“ или сушене по време.

Именно тази функция, заедно с модерния дизайн, компактността и капацитета до 8 кг, се отбелязва в положителните отзиви. Що се отнася до другите характеристики, техническите параметри на модела WD806U2GAGD са както следва.

 1. Инверторен двигател с електронно управление.
 2. Размери 60/45/85см.
 3. Висок клас на енергопотребление (A+).
 4. Максималната скорост на въртене е около 1200 оборота в минута.
 5. Възможност за изключване на въртенето и промяна на скоростта му.
 6. Повишена безопасност благодарение на заключване от деца, защита на корпуса срещу течове и система за контрол на баланса на барабана и образуването на пяна.
 7. 10 режима, включително бебешки, деликатен, бърз и предварителен.
 8. Звуков съпровод.
 9. Поддържа измиване с мехурчета.
 10. Използване на самодиагностика

Сред предимствата на тази марка е поддръжката на функцията SamsungVRTPlus, която може значително да намали нивото на вибрации и шум по време на цикъла. Полезно допълнение е изборът на температура на пране, а възможността за отваряне на вратата на 180 градуса ще направи използването на устройството удобно. Шайбата е само в един цвят – сив металик с черни гланцови вложки.

Марката Samsung представя висококачествени перални машини с уникални технологии и разширена функционалност. А изборът сред предлагания асортимент е доста труден. Надяваме се, че нашият подробен преглед на най-популярните модели, базиран на реални отзиви на клиенти, ще ви помогне да вземете окончателното си решение.

   

Коментари на читатели

 • Споделете вашето мнение - оставете коментар

Добави коментар

Препоръчваме за четене

Кодове за грешки на пералня