Ревюта на перални машини Samsung

Пералня Samsung WF1602YQR

Пералня Samsung WF1602YQRМариан:

Купих го и не мога да бъда по-щастлив! Перах я около шест месеца. Изпира всичко много добре, дори когато хвърлям много пране. Не издава никакъв шум при стартиране на програми. Не издава силни звуци. Хареса ми, че има много различни програми. Случва се не целият прах за пране да бъде взет от дозатора. Най-често взима всичко, но понякога оставя малко. Не знам защо. Аз също много харесвам външния й вид. Изглежда страхотно! Много стилен дизайн.

Професионалисти: Като свърши измиването се изключва сам, изглежда много хубаво, има много различни програми.

От минусите: дотук добре. Не намерих никакви минуси.

Пералня Samsung WF602B2BKSD

Отзиви Пералня Samsung WF602B2BKSDАльона:

Много ми хареса тази марка. Затова си купих пералня Samsung. Но както се оказа, тя обичаше напразно! Пералнята дори не пере три дни! Счупено е! Магазинът, от който го купих, отказа да ми даде замяна. Казаха, че ще дойде специалист от Samsung и ще оправи всичко. По това време дори не бях чувал за факта, че в рамките на две седмици те трябва да обменят или върнат пари за всеки продукт без въпроси. И така се примирих.

Специалистът дойде и оправи пералнята. Той каза, че има проблем със задвижващия ремък. Той го поправи. Пералнята отново заработи нормално и бях доволен. Реших, че сега всичко ще е наред. Но почивката ми не продължи дълго. Само след 10 дни машината изведнъж спря да върти! Обадих се пак в магазина и сервиза на Samsung. Пак дойде техен специалист и смени нещо по електрониката. И машината отново заработи. И както се оказа, отново не за дълго!

Пералнята се развали за трети път! Това наистина е някаква лудост!!! За една нова пералня три пъти да се разваля за един месец!!!! Нито магазинът, нито сервизът се съгласиха да сменят пералнята с нова! Казаха ми, че ще го ремонтират до изтичане на гаранцията. И се дава за 3 години! Не разбирам това отношение към клиентите и тяхното оборудване от тези организации. Никога повече няма да купя нищо от този магазин или Samsung. Защо се отнасят така с клиентите???

Пералня Samsung WF1802WPC

Пералня Samsung WF1802WPCАндрей:

Прекарахме дълго време в избор преди да купим. Разгледахме различни функции, възможности и разгледахме цена и марка. В крайна сметка решихме да купим машина от Samsung. Това е известна марка. Освен това нашият телевизор също е Samsung. Работи добре. Затова решихме да вземем същата машина.

Консултантът също допринесе. Разказа ми всичко, отговори на всички въпроси. Обяснено какво и как. Като цяло персоналът им е умен. Вече два месеца караме пералнята. Работи добре. Всичко се мие, почти няма шум. Това също е важно. Можете дори да перете през нощта, без да безпокоите. Втори месец - нормален полет)))

Професионалисти: много тиха работа. Не клати, не вибрира, можете да перете до 8 кг дрехи наведнъж.

От минусите: още нищо не е намерено.

Пералня Samsung WF1802NFWS

Пералня Samsung WF1802NFWSАнна:

Купихме пералнята преди около година и половина. Работи добре и не предизвиква оплаквания. Измива много добре. И най-важното е, че прави всичко много тихо. Можете да перете много пране наведнъж и нищо лошо да не му се случи. Аз го харесвам много!!!

Търсихме дълго преди да изберем. Четем рецензии в интернет. Купихме машината на разумна цена от строителен магазин. Консултантът обясни всичко и отговори на всички въпроси. Имат много добри специалисти.

Професионалисти: много хубава кола, особено за тези пари!

От минусите: Случва се, ако поставите дълга програма, зададеното време не винаги съответства на реалното.

Пералня Samsung Eco Bubble WF1802NFSS

Пералня Samsung Eco Bubble WF1802NFSSНадин:

Тази кола наистина не ми хареса! Цената е висока, но ползата е малка! Пише, че може да пере 8 килограма, но в действителност барабанът не побира дори толкова! Да не говорим за стартирането на пералнята. Едва изтрива три рубли!!! Ако напъхаш повече ще го овлажни по някакъв начин. И изобщо не измива нищо!

Толкова време ми отне избора на пералня с голямо натоварване. И тогава дори го купих на разпродажба и на скъпа цена. И тя измива много лошо. Още 40 дни след покупката започна да трака при изстискване на прането. Въпреки че под него има облицовки, които трябва да намалят шума и вибрациите. Те бяха силно препоръчани от моя консултант. И те, очевидно, също не работят. Монтажът е извършен от специалисти. Така че не е това въпросът. Единственото нещо, което ми хареса в него беше големият капак. Можете дори да поставите голям предмет в него без никакви проблеми. Вярно, всичко това губи смисъл, защото тя все още не може да го изпере нормално!!!!

Професионалисти: хубав стил, голям и удобен люк.

От минусите: не може да пере толкова, колкото е обещано. Вдига много шум.

Мнението на редакторите на сайта може да се различава от гледната точка на потребителите.

Пералня Samsung WF8590NMW

Пералня Samsung WF8590NMWЕвгения:

Тази пералня ми беше подарена за рождения ми ден. Вероятно приятелите й отнеха много време, за да я изберат. Имам много добра машина. Работи почти 4 години и никога не се е разваляло! Измива много добре. И бързият режим също измива почти всичко.

Вече съм забравил какво е ръчно накисване или премахване на петна. Машината прави всичко! Тя пере перфектно всички дрехи и на съпруга, и на детето! Тя има много различни програми. Въпреки че използвам само двойка.Измиват всичко добре.

Моят Samsung почти не шуми. Не скача, не вибрира много. Харесва ми също, че можете да перете много дрехи наведнъж. Изпрахме маратонки, пухени якета и одеяла. Няма проблем! Има система за защита от деца. Което е много важно за нас. Все пак нашата Андрейка е много любопитна. Той се катери навсякъде и иска да пипне всичко, а също така слага много неща в устата си))) Харесвам и лицеви опори; ако инсталирате допълнителен, тогава нещата са почти напълно сухи.

Но годините на миене не минаха без следа. Започнаха да се появяват малки проблеми. Случва се таймерът да е бъги и да показва грешно време. Или се задържа твърде дълго върху определена част от прането.

Професионалисти: Има система за защита на детето. Пере се много добре, центрофугата работи добре. Не залита, не подскача. Почти никакъв шум. Можете да перете до 6 кг пране.

От минусите: След три години започнаха да се появяват проблеми.

Пералня Samsung WF1500NHW

Пералня Samsung WF1500NHWМаша:

Взех го от магазина преди около 5 месеца. И някак си тя не ме направи щастлив. Тя вдига много шум. Твърде силен. Периодично започва да действа, след това режимът не се включва веднага, след това показва, че е възникнала някаква грешка. Не е необичайно програма да стартира втори или трети път. И вчера създадох нов бъг. Зададох скорост на центрофугиране на 1200 об./мин. и по време на него се вдигна такъв нестандартен шум. Барабанът едва се въртеше. Бавно... не бърза. В резултат на това всичко изпрано оставаше мокро и изобщо не можеше да се изцеди! Трябваше да рестартирам програмата. Този път се получи. Спалното бельо беше изцедено. Да, често пера по няколко пъти на ден. Но такива проблеми след само 5 месеца работа не са нормални!

Професионалисти: ниска цена.

От минусите: Работи шумно и има бъгове.

Пералня Samsung WF1802NFWS

Пералня Samsung WF1802NFWSТатяна

Харесвам пералнята. Много сладък, удобен за използване. Има различни програми за пране.Използвам много от тях. Ако нещата просто трябва да бъдат освежени или почти не са мръсни, тогава можете да стартирате специална петнадесетминутна програма. По време на въртене работи повече или по-малко тихо. Но когато останалата вода се излее, е шумно. Но това не е толкова важно за мен. Радвам се, че си купих тази пералня. Препоръчвам това на всички)

Професионалисти: Има много предимства, дори няма да ги изброявам)

От минусите: излива шумно вода.

Пералня Samsung WF602U2BKWQ

Отзиви за пералня Samsung WF602U2BKWQнеизвестен:

Пак ни се развали машината. Сега, без техник, е ясно, че дренажната помпа е пълна. През последните години се разваля няколко пъти. Старата кола, макар и скърцаща и счупена, изкара десет години. Този път не исках да го оправям. Време е да вземем нов. В противен случай този скоро ще започне напълно да се разпада.

Преди да избера каквато и да е машина, реших да потърся информация в интернет. Четох много ревюта. Запознах се с функциите на новите перални и т.н. След като прочетох достатъчно, реших да пазарувам.

Нашите магазини са нещо! Персоналът е като на пазара! Някои са груби, други необучени, други не разбират собствения си продукт.

Харесах няколко модела перални, предимно немски. Преди това имаше петкилограмов Samsung. Реших да прочета още няколко отзива. Този път започнах да чета тематични форуми за ремонти. Научих, че ако една машина се сглобява в Европа, ремонтите обикновено са много скъпи. Резервните части на немците далеч не са евтини. И се чака дълго да пристигнат. Веднъж сам продавах оборудване. И от този момент нататък започнах да не харесвам някои компании.

В резултат на това реших да поема отново същата компания. Samsung Tobish. Спрях се на конкретна машина. Купих си Samsung WF602U2BKWQ. Когато го поставих на място, машината миришеше силно на гума. Ако вашата машина мирише толкова силно, тогава е по-добре да не я поставяте в кухнята.Е, поне след няколко измивания тази адска миризма изчезна.

Сега нека разгледаме по-отблизо самата машина. Доста тихо. Дори при скорост на центрофугиране над 1000 оборота в минута. не вдига много шум. Удобно табло с резултати. Опростени контроли. Много допълнителни опции. Казват, че нашата конструкция е по-лоша от всяка друга. Но нашата машина работи чудесно вече месец. Досега няма никакви оплаквания. Мием го на всеки два дни. И ако се счупи, не се притесняваме. Има гаранция. И ремонтите на тази марка не са скъпи. Така че всичко е наред)

Професионалисти: Работи тихо, удобен дисплей и ясни контроли, много различни режими и опции.

От минусите: В началото имаше много гадна миризма на гума, кратък гаранционен срок.

Пералня Samsung WF-E592NMW

Пералня Samsung WF8590NMWАнастасия:

Тази машина със сигурност не е толкова добра в сравнение с бившия ми Samsung. Старият Samsung работи около седем години. И чак тогава се пречупи. И имаше страхотна функция, която улесняваше гладенето. Новата врата не се отваря докрай. Това понякога пречи. Пак новото е по-шумно. И няма много програми. Samsung WF-E592NMW не ме впечатли. Най-бързото измиване трябва да отнеме около 30 минути. Но ако добавите още едно изплакване към него, тогава по някаква причина 30 минути се превръщат в 50-60 минути!!! Много е странно. Всички останали режими обикновено продължават поне час и половина. Което ми се струва много дълго.

Ако не направите допълнително изплакване, прането ви ще мирише твърде много на перилен препарат. Производителят също така заяви, че има функция от 5 изплаквания. Но в действителност те просто не съществуват!!! Дисплеят е твърде малък и маркучите са къси. Люкът и дозаторът се отварят само с голяма сила. Samsung се развали тези дни. Преди беше по-добре!

Професионалисти: Спрямо стария Самсунг няма!!!

От минусите: Люкът и тавата се отварят трудно, няма посочени пет изплаквания, вратата не се отваря докрай, издава шум по време на центрофугиране, измиването отнема много време!!!

   

4 читателски коментара

 1. Граватар Анонимен Анонимен:

  Здравейте! Можете ли да ми кажете как да разглобя вратата? Машината ми е вече на 5 години, нямам оплаквания. Тя е моя страхотен помощник! Но с течение на времето под прозрачния "капак" се образуваха мръсни петна по вратите навсякъде и не мога да ги измия. Просто трябва да го разглобя, но не знам как. Може би някой може да ми каже. Благодаря ви предварително!

 2. Граватар Юлия Джулия:

  Моят Samsung WF 6450N7W. Пере се нормално, но по време на центрофуга трака, тресе се и се движи в кръг обратно на часовниковата стрелка, докато не седна върху него. Краката се коригираха, но не помогна. Няма заключване на височината на краката (други модели имат). ожених ли се Всички тук са предимно комплименти. Заради ремонт изпуснахме гаранционния срок. Как ви действа този модел?
  Юлия, Москва

 3. Граватарът на Александър Александра:

  Бих искал да прочета отзиви и съвети от квалифицирани майстори. Кои перални са по-качествени и издържат по-дълго? Благодаря ти.

 4. Граватар Виктор Виктор:

  Доволен съм от Samsung. Търсих нещо произведено в Китай, не вярвам на Русия. ww80k6210. Исках със сушилня, но ми обясниха, че сушилнята трябва да е отделно от пералнята. И са прави. Не съм задал цикъла на центрофугиране на повече от 800, не е необходимо. Работи 7 месеца. Засега всичко е наред. Не скача, не вдига шум. Само аз платих почти 700 долара за него. Сигурно си заслужава, но може би е надценено?

Добави коментар

Препоръчваме за четене

Кодове за грешки на пералня