Ревюта на съдомиялни машини Bosch

прегледи на съдомиялни машини BoschМарката Bosch е една от най-известните в света. При закупуване на оборудване от тази марка, хората залагат на немското качество, за което тя се е доказала. Не всичко обаче е толкова просто, някои потребители са разочаровани от компанията Bosch, може би защото това не е Bosch, който беше преди, който беше доставен от Германия, а руски или полски сглобен Bosch. Какво мислят хората за съдомиялните машини Bosch?

Bosch spv 40e10ru

Шамсутдинов Едуард

Предимства: отлично качество на измиване на съдове, дори изгорели тигани бяха измити. Чашите за чай и кафе могат да се мият без никакви почистващи препарати.

недостатъци:

  • Тъй като моделът spv 40e10ru е евтин, липсва приспособление за измиване на тави за печене, което по принцип не може да се нарече недостатък. Тази приставка може да бъде закупена отделно.
  • Поставката за вилица и лъжица заема много място

Наистина харесвам тази вградена съдомиялна, почти не издава шум и можете да зареждате и миете съдове през нощта. Всичко се измива страхотно, само трябва да поставите съдовете правилно.

Болшаков Евгений

Плюсове: отличен модел на ниска цена.Bosch spv 40e10ru

Недостатъци: липса на добра звукоизолация.

Бързо свиквате със съдомиялната машина. След монтажа обаче трябваше да го модифицираме малко по отношение на звукоизолацията. Увих го в три слоя специална звукоизолация и сега мога да мия чиниите през нощта. Бих искал също да отбележа, че моделът е компактен и много подходящ за инсталиране в малка кухня.

Боло Диноксромний

Предимства: има настройка на звука за силата на сигналите, измива добре, ясни контроли и настройки, напълно вграден.

Недостатъци: в сравнение със старата съдомиялна машина, моделът spv 40e10ru има по-малко прибори в кошницата на съдомиялната машина.

Като цяло съм доволен от машината, тъй като се справя сто процента с основната функция за миене на съдове. Харесва ми факта, че производителят дава 10 години гаранция на двигателя., въпреки че проблема при такива машини най-често не е в двигателя, а в електрониката, поради което се наложи да сменя старата миялна.

Модел spv40e30ru

NataliNiB

Плюсове: измива съдовете добре, икономично.

Недостатъци: не са идентифицирани след шест месеца употреба.

Въз основа на съветите на експерти и след като прочетохме отзиви за уредите на Bosch, решихме да изберем съдомиялна машина от тази конкретна марка. Някои хора смятат, че съдомиялната машина е безполезна, но в действителност не е така. Помага ми много; Зареждам съдовете след всяко хранене. Аз го пера на 70 градуса, без прах, но задължително го добавям сол за съдомиялна машина. Съдовете са чисти и най-важното не остават химикали по тях.

vikki37

Bosch spv40e30ruПредимства: компактна, вградена, супер миеща се.

Недостатъци: леко надценени.

Дълго време мечтаех за съдомиялна машина и един прекрасен ден мечтата ми се сбъдна; Най-накрая имах повече свободно време, което да прекарвам с детето си. Машината е доста просторна; съдържа съдове за 9 души. Има отделение за ножове, отделен контейнер за вилици и лъжици. За някои машината може да изглежда шумна, но в нашето семейство тя не дразни никого. Има достатъчно вградени програми за измиване и на най-мръсните тигани, макар че ако имаше повече може би щеше да е по-добре, но няма с какво да се сравнява. След две години употреба не мога да кажа нищо лошо за този немско сглобен модел на Bosch.

Кати-ива

Предимства: отлично измиване на всякакви съдове.

Недостатъци: няма индикация за края на времето на цикъла и червен лъч.

Много съм доволен от съдомиялната на Bosch; измива стъклени съдове, които не са с най-добро качество, просто перфектно. Не можете да миете чиниите с ръцете си; ще трябва да ги търкате до блясък дълго време след измиване, като си хабите нервите за това.Особено съм доволен от моя помощник след празничните пиршества; вместо да мия чинии на ръка, мога да се отпусна след ден подготовка.

Тази съдомиялна машина за вграждане, макар и тясна, е доста просторна за два цикъла, можете да измиете не само всички чинии, но и тенджери и тигани, които пасват идеално там. Много ми харесва как се измиват тавите за печене, но за това трябваше допълнително да купя специална приставка. Много бързо разбрах управлението, нямаше никакви затруднения. Като цяло, ако имате възможност да закупите такова оборудване, вземете съдомиялна машина от Bosch, няма да съжалявате.

Spv30e00ru

Никитин Алексей

Плюсове: Отлично миене на съдове.

Недостатъци: малко шумен, но не ми пречи.

От около година използваме съдомиялна машина Bosch модел spv30e00ru. Нямаше оплаквания с оборудването; Много ми харесва, че сега не трябва да стоя до мивката. Машината издава лек шум, но не по-силен от пералня.

Маргарита

Предимства: качество на измиване и надеждност на монтажа.

Недостатъци: няма оплаквания.

Измива всичко идеално, никога не съм изнасяла неизмити съдове. Въпреки размерите си, машината може да побере цели 9 комплекта съдове. Това е достатъчно, за да измиете съдовете за целия ден или след празника. Давам й 5 точки за нейната помощ.

Bosch spv30e30ru

Анонимен

Предимства: цена, качество на миене на съдове, оборудване (включени са всички маркучи).

Недостатъци: шумен.

Купихме съдомиялна Bosch spv30e30ru преди 1,5 години. Доволни сме от оборудването, оправдава цената си.

Нели

Предимства: спестяване на време, цена.

Недостатъци: малко малък, но това е по-скоро невъзможност за закупуване на по-голям модел, отколкото недостатък, тъй като кухнята е малка.

Използвам съдомиялната вече шест месеца и няма никакви неизправности. Зареждам максимално, около два пъти седмично. След около час съдовете стават чисти. Големите саксии не са подходящи.Най-често използвам режим на пране на 45 градуса. Рядко избирам 2-часова програма, когато съдовете са много сухи. Като цяло съм доволен от покупката.

Модел smv30d20ru

Дубачев Денис Викторович

Bosch smv30d20ruПлюсове: почиства добре, изсушава сухо,

Недостатъци: звуковият сигнал за края на измиването е тих.

Машината пере като чар. Побира 12 сервиза. Измива не само чинии, но и тенджери, тигани и тави за печене. След монтажа пералнята трака много, трябваше да подпирам задната стена с пяна. Дефектът беше отстранен, но опората все още не беше премахната. Ако не беше този шум, щях да му дам пет, но това са само 4 точки.

Марина Торопигина

Предимства: лесен за използване, разумна цена.

Недостатъци: няма индикация за край на програмата и час, въпреки че с времето свикнах.

След първото измиване на съдове радостта ми нямаше граници. Обичам съдовете ми да са чисти и без следи, затова винаги ги мия на ръка много внимателно. Съдомиялната машина, както се оказа, почиства по-добре, без ивици или капки. Като цяло не съжалявам, че купих съдомиялна машина от Bosch. За разлика от другите, този има само 3 програми, но аз ползвам само една - на температура 65 градуса. Ако имате нужда от повече програми и функции, тогава ще трябва да платите повече за това. И така всичко ме устройва, защо се нуждаем от допълнителни функции, ако вече почиства всичко добре.

Smv40d00ru

Анохин Иван

Плюсове: почиства добре.

Недостатъци: качество на изработката.

Една година след употреба пластмасово парче в закопчалката на вратата се счупи, което доведе до падане на вратата рязко надолу при отваряне. Такава ненадеждност на дизайна по никакъв начин не е свързана с Bosch. Сега доверието в технологията на тази марка е разклатено. Може би просто сте взели дефектен модел, защото се случва лош късмет. Като цяло няма да препоръчам модела и ще дам само 3 точки за представянето му.

Нефедова Анастасия

Bosch smv40d00ruПлюсове: съдомиялна за вграждане на страхотна цена и добър капацитет.

Недостатъци: няма намерени.

Ползвам съдомиялна Bosch от 2 години и не съм имал проблеми с нея. Имало е случаи, когато силно загорял тиган не е бил измит, но това е малко в сравнение с времето, което имах с придобиването на това оборудване. В него има няколко режима, но не преследвайте този индикатор, има достатъчно от тях. Използвам най-често интензивните и базовите. И винаги добавям прах, сол и препарат за изплакване.

Шаяхметова Алфия

Плюсове: напълно недоволен от тази пералня

Недостатъци: издава силен шум, почиства зле, трябва да го перете на ръка.

Този модел съдомиялна напълно уби доверието в уредите на Bosch, особено тези, произведени в Русия. Всички очаквания относно измиването не бяха изпълнени, въпреки че рецензиите казват, че това е най-добрата техника. Машината не мие нищо, тенджерите и тиганите са мръсни. Понякога дори вадите лошо изплакнати чинии. И ако използвате по-малко препарат, мазнината няма да се отмие. Нещо не е наред с тази машина, защото предишната изми всичко добре.

Ермакова Марина

Предимства: пълноразмерна, пере и суши добре, качество Bosch.

Недостатъци: имаше проблем със затварянето на вратата до поставянето на фасадата.

Това вече е втората съдомиялна машина от Bosch. Между другото, първата продължава да работи стабилно; тя се премести в страната след 10 години служба. Поради ремонт кухнята е сменена с нова, също Bosch. Този модел smv40d00ru ни подхожда както по цена, така и по функционалност. Използвани са всички програми. Мия не само чинии и тенджери в машината. Но дори и деликатни съдове от тънко стъкло, всичко се измива добре. Спестява ми не само време, но и енергия и вода. Направете си такъв приятел в кухнята, няма да съжалявате.

Модел sms40d12ru

Лукина МарияBosch sms40d12ru

Предимства: удобно електронно управление, пълна защита срещу течове.

Недостатъци: няма намерени.

Почиства идеално съдовете до блясък. Освен това изсъхва добре и се изважда лесно от мивката. Много е приятно да легнете на дивана след празничен празник и да се доверите на съдомиялната машина да се погрижи за съдовете. Машината пести вода икономично; това, което ми харесва в този модел е, че е възможно да се види колко време остава до края на цикъла.

Григориева Снежана

Предимства: икономичен, просторен, удобен.

Недостатъци: няма оплаквания.

Съдомиялната ми е вече втора година и през това време нямаше какво да се оплаквам. Декларираните функции и възможности според мен отговарят на цената. Най-често използвам режим на пране на 45 градуса. Всичко се измива добре, тиганите и изгорелите тави се измиват най-добре в интензивен режим; след 2,5 часа пране също стават чисти. В комплекта са включени поставки за различни прибори. Разбира се, Bosch има сложни модели, но цената им е два пъти по-висока. Тази пералня ми е достатъчна.

Степанова Зоя

Предимства: просторен, разпознава препарат, има защита от деца и срещу течове.

Недостатъци: не забелязах.

Купихме Bosch sms40d12ru PMM преди година. Отличен модел, рафтовете могат да се пренареждат по ваша преценка. Можете да миете различни съдове заедно. Наличието на индикатори за перилен препарат ви помага да не забравяте, че препаратът е на привършване. Доволна от миенето на чинии.

Така че, както можете да видите, прегледите на съдомиялните машини на марката Bosch в повечето случаи са положителни. Въпреки това, рискови фактори, като производствени дефекти, не са отменени. И дори най-скъпото оборудване може да се счупи или да не пасне на вашата кухня. Следователно, правейки избор. Съсредоточете се не само върху мненията на непознати, но и върху зова на сърцето си, проучете по-подробно функционалността и дизайна на моделите, които харесвате, ще бъде много по-полезно.

   

Коментари на читатели

  • Споделете вашето мнение - оставете коментар

Добави коментар

Препоръчваме за четене

Кодове за грешки на пералня