Как да изберем плотна съдомиялна машина

не е трудно да се намери място за плот съдомиялна машинаАко трябва да изберете настолна съдомиялна машина, първо трябва внимателно да проучите най-важните технически характеристики на устройствата, да сравните най-популярните модели и след това да купите най-добрия „домашен помощник“. Поради факта, че това е покупка не за година-две, а за пет-десет години, не трябва да бързате, а внимателно да изберете оборудването, което да отговаря на вашите нужди. Подготвихме подробен материал за най-добрите съдомиялни машини, в който разгледахме три популярни модела.

Bosch SKS 62E38

Висококачествените продукти на немската компания Bosch са заслужено в голямо търсене в Русия, така че на първо място ще разгледаме един от най-добрите модели от тази марка. Сребърната машина Bosch SKS 62E38 е „домашен помощник“, който променя живота на големи и малки семейства към по-добро. Това се случва благодарение на обширен списък от предимства.

 • Миниатюрният размер на устройството ви позволява лесно да го поставите на всяко удобно място, дори ако нямате много свободно място у дома. Размерите са само 45 сантиметра височина, 55,1 ширина и 50 дълбочина.
 • Подобрените протоколи за безопасност позволяват на собствениците да забравят завинаги за извънредните ситуации. Този списък включва пълна защита срещу течове и използване на материали от неръждаема стомана за вътрешността на съдомиялната машина.Bosch SKS 62E38
 • Това е много икономична машина, която консумира средно само 8 литра вода на работен цикъл. Той също така използва икономично електричество, за което получи един от най-добрите класове на консумация на енергия - A+.

Винаги обръщайте специално внимание на класа на потребление на енергия, тъй като добрият индикатор ще ви позволи сериозно да спестите от сметки за комунални услуги в бъдеще.

 • Машината е подходяща за семейства с малки деца, тъй като по време на работа нивото на шума достига едва 49 децибела.
 • Устройството може да измие 6 комплекта мръсни съдове наведнъж.
 • Домакините имат 6 различни режима на работа, от които да избират.Списъкът включва автоматично пране, бързо, деликатно, интензивно, икономично и предпране.

На най-популярния агрегатор Yandex.Market това устройство получи отлична оценка от 4,8 точки от 5, макар и въз основа на само 3 потребителски отзива, които споделиха мнението си за покупката. За да обобщим възможно най-кратко, Bosch SKS 62E38 е малък, висококачествен уред с ниска цена и в който няма нищо излишно.

Electrolux ESF 2400 OS

Electrolux е добре позната шведска марка, чието оборудване се разпространява и от IKEA, така че не е изненадващо, че и тук е много търсено. Ако обичате продуктите на тази компания от Швеция, но не знаете кой модел да изберете, тогава ви препоръчваме да разгледате по-отблизо ESF 2400 OS, която е една от най-добрите машини в своята категория компактни съдомиялни машини, а ето и защо.

 • Високотехнологична задвижваща система, с която устройството значително спестява вода и електричество. Клас на консумация на енергия A+, над който днес е трудно да се намери оборудване, особено в слота за настолни устройства. Консумацията на вода е средно само 6,5 литра на работен цикъл.
 • Малкият „домашен помощник” тежи само 23,8 килограма, достига височина 43,8 сантиметра, ширина 55 и дълбочина 50.
 • Добро ниво на шум по време на работа е 52 децибела.
 • Възможност за почистване на 6 комплекта съдове наведнъж.Electrolux ESF 2400 OS
 • Избор от 4 температурни настройки и 6 различни режима на работа - бърз, деликатен, интензивен, стандартен и икономичен.
 • Надеждна защита срещу течове, вътрешна повърхност от неръждаема стомана, силен звуков сигнал в края на работа, всички необходими индикатори за наличието на сол и други битови химикали - всичко това ви позволява да се притеснявате по-малко за работата на устройството. .

Тази машина е отличен избор за всички, които обичат да пестят пари и да мислят за околната среда. Само 0,61 киловата на час за стандартен цикъл на пране гарантира, че покупката на машина ще се изплати не само като спестяване на свободно време, но и като спестяване на сметки за комунални услуги. В агрегатора на Yandex машината получи средна оценка от 4,5 точки въз основа на отзиви от 22 клиенти, така че този продукт определено си заслужава да се обърне голямо внимание.

Midea MCFD55200W

И накрая, последното устройство в днешния топ списък е оборудване от бюджетната китайска компания Midea, което активно се препоръчва от експерти в областта на домакинските уреди за дома. Тяхната разработка, MCFD55200W, със сигурност ще заинтересува любителите на умните и страхотни сделки за дома.Midea MCFD55200W

 • Както всички останали компактни съдомиялни, тя може да се монтира директно върху кухненския плот или в кухненски шкаф - само 22 килограма, 43,8 сантиметра височина, 55 ширина и 50 дълбочина.
 • Това е още една икономична пералня с клас на енергопотребление А+. При стандартен работен цикъл консумира само 0,77 киловата на час и 6,5 литра вода.
 • Разбира се, не вдига шум, за да не пречи на собствениците в ежедневието – нивото на шума по време на работа не надвишава 49 децибела.
 • Можете да миете стандартни 6 комплекта мръсни съдове едновременно.
 • Както всички други устройства от днешната селекция, MCFD55200W има електронно управление, с което можете да стартирате отложен старт и да активирате други полезни функции.
 • До 7 режима на работа, сред които заслужава да се отбележи бърз, деликатен, интензивен и икономичен.

Тази машина е истински лидер на общественото мнение - веднага беше оценена от 129 потребители на Yandex.Market, които дадоха на домакинския уред средна оценка от 4,6 точки. Изборът на това устройство за вашия дом със сигурност няма да ви разочарова, защото Midea MCFD55200W е наистина една от най-добрите компактни съдомиялни машини, продавани на настоящия пазар в Русия.

Разбира се, това не са всички настолни съдомиялни машини, които днес могат да бъдат закупени на добра цена у нас, но това са устройствата, които се препоръчват от експерти и обикновени потребители. Приятно пазаруване!

   

Коментари на читатели

 • Споделете вашето мнение - оставете коментар

Добави коментар

Препоръчваме за четене

Кодове за грешки на пералня