Тегло на пералня Samsung

Тегло на пералня SamsungКогато избират нова пералня, купувачите обикновено се фокусират само върху най-важните характеристики: обем на зареждане, брой програми, цена, енергийна ефективност. Малко хора уточняват колко тежи оборудването, но напразно. Неговата устойчивост на дисбаланс и вибрации до голяма степен зависи от теглото и размера на пералнята Samsung.

Нека да разберем какво е средното тегло на пералните машини Samsung. Нека обясним какви са предимствата на тежките картечници пред леките. Ще ви кажем къде да търсите информация за теглото на оборудването.

Откъде получавате информация за теглото на оборудването?

Да разберете колко тежи конкретен модел на Samsung е много лесно. Информацията за теглото на пералната машина е представена в техническия лист или инструкциите за оборудването. Малко по-сложно е, ако машината е купена втора употреба и няма документи за нея. Но дори и в този случай не са необходими везни; всички данни могат да бъдат намерени в интернет.инструкции за Samsung Bio Compact

В лентата за търсене просто въведете модела на пералнята Samsung. Почти всички производители публикуват електронни копия на инструкции в Интернет. Когато пералнята е много стара, може да е трудно да намерите документация, но си струва да опитате.

В интернет можете да намерите инструкции за почти всеки Samsung SMA.

Когато купувате нови перални машини, всичко е много по-просто. Уебсайтовете на големите магазини предоставят описание на всеки модел. Освен основните характеристики, като капацитет, размери, функционален „пълнеж“, клас на енергийна ефективност и др., там можете да видите и теглото на оборудването.

Защо тежките шайби са по-добри от леките?

Много купувачи, в преследване на компактност, избират леки модели. Те се стремят да сведат до минимум трудностите при транспортиране и прехвърляне на оборудване.Въпреки това, ако сравните две машини, които са идентични по функционалност, различаващи се само с пет килограма тегло, тогава по-тежката машина ще спечели.

Колкото по-тежка е пералнята, толкова по-добре се справя с дисбалансите и потиска вибрациите.

По време на пране барабанът на автоматична машина генерира центробежна сила. Колкото по-високи са оборотите на двигателя, толкова по-голямо е натоварването върху тялото на пералната машина и в резултат на това вибрациите са по-силни. Лекото оборудване е нестабилно, така че започва да „скача“ по време на цикъла на центрофугиране. Тежките уреди са по-малко податливи на клатушкане.

Тежки перални в сравнение с леки модели:

  • работи по-тихо;
  • по-стабилен;
  • почти не подлежи на вибрации;
  • по-просторна.

Ето защо не е необходимо да търсите леки перални само с цел да бъдат по-удобни за транспортиране, преместване и пренасяне. Транспортирането на машината няма да се изисква толкова често, но по време на всяко измиване ще се наблюдава постоянно клатене на леко, нестабилно оборудване. Колкото повече тежи машината, толкова по-малко е податлива на вибрации.Samsung WW65K42E09W

Много е важно да гледате теглото на пералня Samsung, когато избирате уреди за вграждане. Тук трябва да вземете предвид максималното тегло, което мебелите могат да издържат. В този случай закупуването на лека пералня ще бъде оправдано.

Много купувачи са изненадани защо тесните машини тежат повече от единиците в пълен размер. Тук всичко е просто - те имат по-малка опорна площ, така че производителите правят всичко възможно да направят оборудването по-тежко, за да предотвратят дисбаланс. Обикновено компактните модели имат по-големи противотежести.

Колко тежки са машините Samsung?

Гамата от перални машини от корейския производител е доста широка. Средно теглото на автоматичните машини Samsung е 55-65 кг. Линията включва единици с тегло 70-79 кг. Разсейването е много голямо, така че трябва да се съсредоточите върху конкретен SMA.

Нека си представим анализ на теглото на оборудването на тази марка.Ще ви кажем колко тежат някои перални машини Samsung и какви размери имат.

  • Samsung WW80R42LHES. Модерна пералня за 8 кг пране. Технологията EcoBubble ви позволява ефективно да се борите с петната, като същевременно запазвате оригиналното качество на тъканта. Функцията за пара помага за унищожаването на 99% от бактериите и алергените от нещата. При стандартни размери – 60*45*85 см, моделът тежи 55 кг.Samsung WW80R42LHES
  • Samsung WW90T554CAX/LP. Просторен модел за 9 кг сухо пране. Предната пералня е стационарна, оборудвана с дисплей и инверторен двигател. Генераторът EcoBubble осигурява идеално качество на пране дори в студена вода. Отличителна черта на SMA е интелигентната система Al Control. Теглото на машината е 67 кг. Височината и ширината на касата са стандартни съответно 85 и 60 см, а дълбочината е 55 см.
  • Samsung WW90T4041EE. Машината е в състояние да осигури наистина дълбоко почистване на пране с помощта на пара. Пералнята е оборудвана с надежден инверторен двигател и барабан за 9 кг дрехи. Височината, дълбочината и ширината на корпуса са съответно 85, 55 и 60 сантиметра. Теглото на картечницата е 62,7 кг. Както можете да видите, той е по-лек от предишния модел с подобни размери.Samsung WW10T634CLH
  • Samsung WW10T634CLH. Предна машина с много голям барабан за 10,5 кг пране. Това е един от най-тежките модели на марката, тежащ 76 кг. Пералнята е с размери 85 см височина, 60 см ширина и 57 см дълбочина. SMA се характеризира с максимална енергийна ефективност. Има възможност за подаване на пара.
  • Samsung WW70R62LATX. Тясна пералня с възможност за презареждане. Барабанът е предназначен за 7 кг пране. Машината е оборудвана с инверторен двигател, парогенератор и дисплей. Моделът тежи 55 кг с височина на тялото 85 см, дълбочина и ширина съответно 45 и 60 см.

По този начин теглото на пералните машини, дори при еднакви размери на тялото, може да се различава.По-добре е да изберете по-тежко оборудване, ако купувате свободностоящо оборудване. При машините за вграждане трябва да сте по-внимателни – тук трябва да се съобразите дали мебелите ще издържат натоварването, което дава машината.

   

Коментари на читатели

  • Споделете вашето мнение - оставете коментар

Добави коментар

Препоръчваме за четене

Кодове за грешки на пералня