Колко тежи пералня Candy?

Колко тежи пералня Candy?На първо място, те винаги проверяват DShV на бъдещата пералня, защото трябва да знаете колко добре ще се побере в ниша в кухнята или банята. Въпреки това, знаещите хора все още винаги се опитват да разберат колко тежи пералнята. Тази информация е необходима, за да се направи предварително изчисление на лекотата на транспортиране, както и да се избере най-стабилният и надежден модел. В крайна сметка, колкото по-голямо е теглото на пералнята Candy, толкова по-малко ще бъде подложена на вибрации и скачане из апартамента или къщата.

Къде мога да намеря информация за теглото?

Можете да получите точна информация за теглото на SM, ако го поставите на кантар, но това, разбира се, не е опция. Следователно е по-лесно просто да погледнете официалния лист с данни, където производителят любезно предостави подробни характеристики на своите продукти. Някои компании изброяват няколко модела наведнъж в паспорта, което прави много по-трудно намирането на необходимата информация. Но ако машината е закупена отдавна и документът вече е изгубен, тогава ще трябва да потърсите други методи.

Съхранявайте техническия лист и инструкциите на сигурно място, така че тези устройства да са винаги под ръка.

Ако няма повече документи, тогава интернет ще помогне. Търсачките ще изведат милиони резултати, в които със сигурност ще намерите теглото на пералнята Candy. Най-добре е да отидете на официалния уебсайт на компанията, тъй като там обикновено се публикуват електронни копия на инструкции. Най-вероятно няма да можете да намерите сертификат за регистрация по този начин, така че ще трябва да търсите във форуми и ресурси на трети страни.книга пералня Kandy

В краен случай можете да използвате метод, който ще даде приблизителни резултати.Онлайн магазините предлагат десетки хиляди перални машини за избор, така че всичко, което трябва да направите, е да намерите вашата и да разгледате техническите спецификации. Магазините понякога пишат само приблизителна информация, така че не забравяйте, че теглото на устройството може да не е точно.

Колко тежки са моделите SM Kandy?

Обикновено теглото на пералня Candy е между 60-65 кг. Това не е много голямо разпространение, така че няма да е възможно да се намери твърде лек или тежък модел, но все пак има изключения. За да улесним избора си, ще дадем за пример 5-те най-популярни модела.

  • Candy RO44 1286DWMC4-07. Най-скъпата машина в нашата селекция, която спечели максимални оценки от потребителите. Собствениците хвалят минималистичния дизайн, изобилието от допълнителни функции, максималното натоварване от 8 кг, както и прилично тегло от 63,5 кг, поради което пералнята не бърза да напусне мястото си по време на работа. Стандартни размери: височина 85 см, дълбочина 44 см, ширина 60 см.
  • Candy CSO44128TB1/2-07. Моделът от средния ценови сегмент е снабден с всички необходими основни възможности, товароносимост от 8 кг, полезни допълнителни функции, както и добро тегло на устройството - 66 кг. Височина 85 см, дълбочина 46,9 см, ширина 60 см.Candy CSO44128TB1 2-07
  • Candy GVS 1310 TWS3. Друг вариант от скъпия сегмент, но компенсира цената си със своите характеристики: максималното натоварване на пране наведнъж е 10 кг, най-високата категория за енергоспестяване е A+++, а най-голямото тегло в списъка е 70 кг. Височина 85 см, дълбочина 54 см, ширина 60 см.
  • Candy ACSS41072D1/2. Най-евтиният уред в селекцията, който за цената си предлага добро зареждане на пране до 7 кг, както и добро тегло от 65 кг.Размерите на уреда са нормални: височина 85 см, дълбочина 43,2 см, ширина 60 см.Candy ACSS41072D1 2
  • Candy GVS4 127TWC3/2. Друга машина от евтиния раздел. В сравнение с предишния модел, GVS4 127TWC3/2 има много повече допълнителни функции. Иначе устройствата са много сходни: също максимално натоварване 7 кг, тегло 65 кг, височина 85 см, ширина 60 см, а дълбочината вече е по-малка - 40 см.

Ако семейният бюджет е ограничен, тогава трябва да разгледате по-отблизо Candy GVS4 127TWC3/2, с идеално съотношение цена-качество. Във всеки друг случай трябва да закупите Candy GVS 1310 TWS3, защото има най-добри характеристики, най-голямо тегло, максимално натоварване на прането и отлични показатели за пестене на енергия.

   

Коментари на читатели

  • Споделете вашето мнение - оставете коментар

Добави коментар

Препоръчваме за четене

Кодове за грешки на пералня