Размери на пералня Candy

Размери на пералня CandyПреди да купите пералня, трябва да се уверите, че тя ще се побере на специално определено място. Много често мястото за такива големи домакински уреди е ограничено, така че точните изчисления са изключително важни, особено ако устройството е вградено в мебели. Понякога производителят неправилно посочва размерите на пералнята Candy, като прави грешка от 1-2 см. В някои случаи подобна грешка може да бъде фатална. Нека да разгледаме най-популярните модели, като посочим техните размери.

Ние измерваме популярни перални машини

Пералните машини, произведени от Candy, са много популярни поради атрактивната си цена, качество на измиване и лекота на използване. Такива устройства представляват сериозна конкуренция на скъпите продукти от известни марки. Най-популярните модели.

  1. CS4 1051D1/2. Устройството с дълбочина 40 см може да побере до 5 кг пране. Височината и ширината са стандартни, съответно 85 и 60 см. Максималният брой обороти е 1000. Такова устройство струва около 12,5 хиляди рубли.
  2. GVS34 126TC2/2. Вместителната машина (зареждане до 6 кг) се върти със скорост до 1200 оборота в минута. Устройството ще струва 15,5 хиляди рубли. Ширината и височината са стандартни, дълбочината е само 32 см.
  3. CST G282DM/1. Машина с горно зареждане пере до 8 кг дрехи наведнъж. Моделът е с много програми и специална защита срещу течове. Дълбочината, ширината и височината са 63, 40 и 88 см. Цена - около 24 хиляди рубли.CS4 1051D1 2
  4. CSS34 1062DB Свободностояща предна машина може да побере 6 кг дрехи. Моделът разполага с 15 програми за всеки тип пране. Устройството е много тясно, дълбоко 34 см. Ширината и височината са обичайните 60 и 85 см. Цената е 13,5 хиляди рубли.
  5. GVF4 137TWHB Тази машина може да пере до 7 кг пране наведнъж. Оборудването се монтира отделно или се вгражда в мебели. Това устройство се върти със скорост до 1300 оборота в минута.Стандартни размери: ширина - 60 см, грапавост - 40 см, височина - 85 см. Цена - 18 хиляди рубли.

Оборудването се избира не само по размер. За купувача е важно как ще бъде монтирана пералнята, колко пране може да побере и каква е цената й. Всички горепосочени модели са спечелили най-голяма популярност на пазара на домакински уреди.

Как да изберем правилната машина?

Преди да закупите домакински уреди за пране на дрехи, трябва да решите мястото, където ще се намира. Изборът на модел пералня Kandy се влияе от следните фактори.

  • Параметри на пространството, специално разпределено за устройството. Необходимо е да се измери ширината и дълбочината (в случай на мивка над машината, височината) на пространството, определено за устройството, и след това да се извади 1 см от всеки параметър. Това е необходимо, за да се гарантира, че има празнини между домакинските уреди и различните повърхности. Те са необходими за компенсиране на вибрациите, които машината произвежда.
  • Локализация на комуникационните изходи. Зад устройството трябва да се остави известно пространство за поставяне както на входния, така и на дренажния маркуч. Средно този марж е 5 см.мястото за пералня е ограничено
  • Ширина на вратата. Преди да купите голяма многофункционална единица, трябва да се уверите, че тя ще влезе през вратата.
  • Размери на мебелен комплект или други устройства, които са в съседство с Канди. Ако планирате да инсталирате вградено оборудване, трябва точно да изчислите всички характеристики.

важно! Основното условие за успешна покупка е правилното местоположение на пералната машина, като се вземат предвид нейните размери, конструктивни характеристики и допълнителни луфтове за вибрации.

Нека претеглим оборудването

Класическите перални Candy са с тегло между 50-63 кг. Теглото на устройството играе важна роля, когато транспортирането на закупените стоки изисква помощта на транспортни компании и други посреднически структури.Колкото повече тежат домакинските уреди, толкова по-скъпо ще струва на купувача тяхната доставка. Освен това може допълнително да се нуждаете от помощта на товарачи, за да повдигнете машината до желания етаж.колко тежи машината Kandy?

Колкото и да е странно, теглото на устройството не винаги зависи от неговата височина, дължина и други външни характеристики. Масата обаче зависи пряко от тежестта на резервоара и противотежестните блокове. Колкото по-малко е устройството, толкова по-тежки трябва да бъдат противотежестите, така че „пералнята“ да не вибрира твърде много. Поради тази причина теглото на стандартните машини обикновено не се различава от същия параметър за малките. Колкото повече тежи устройството, толкова по-стабилно е то, вибрациите са с по-малка амплитуда и пералнята не „скача“ по време на цикъла на центрофугиране.

   

Коментари на читатели

  • Споделете вашето мнение - оставете коментар

Добави коментар

Препоръчваме за четене

Кодове за грешки на пералня