Размери на тясна пералня Indesit

Размери на тясна пералня IndesitЗа да може новата пералня да се „побере“ на планираното място в модула или до стената, да не пречи на пътеката или да блокира други мебели, струва си да изчислите всичко предварително. Знаейки какви размери на тясна перална машина Indesit се предлагат в магазините, можете да планирате ситуацията и да не правите грешка при избора на модел. В същото време, да не забравяме за техническите характеристики и мощността на машината. Каним ви да се запознаете с кратък преглед на най-популярните тесни перални машини от Indesit. Изборът съдържа всички данни за размерите, както и ключови параметри за пране и центрофуга.

Indesit IWUB 4085

Свободно стоящият Indesit IWUB4085 с подвижен капак е тесен модел, тъй като има дълбочина на корпуса 33 см. Други параметри не се различават от стандартните - 60 см и 85 см. Но теглото е известно - 66 кг, което ни позволява да класифицираме машината като „тежко“ перално оборудване. Но няма нужда да се страхувате от теглото му; трудността при транспортиране се компенсира от по-голяма стабилност, безшумност и намалени изходящи вибрации.

С тези размери пералнята може да се похвали със следните характеристики:Indesit IWUD 4105 Indesit IWUB 4085

 • капацитет на барабана – до 4 кг сухо пране;
 • управление – механично;
 • клас на консумация на електроенергия – А (около 0,15 kWh/kg консумирана);
 • качество на пране - клас "А";
 • максимална центрофуга – 800 об/мин;
 • 13 програми, включително пране на вълна, спортни дрехи и обувки, както и режими Икономичен, Деликатен, Бърз, Предварително и Супер изплакване;
 • таймер за отложен старт на програмата – присъства, до 12 часа.

Според производителя срокът на експлоатация на Indesit IWUB4085 е 10 години, а гаранцията е валидна 12 месеца.

Поради теглото на машината от 66 кг и голямата опорна площ на тялото, нивото на шума е ограничено до 59-76 dB. Що се отнася до безопасността, Indesit IWUB 4085 има частична защита срещу течове, дисбаланс и функция за контрол на пяната. Производителят посочва средния експлоатационен живот на машината от 10 години.

Indesit IWUD 4105

Друга предна машина с подвижен капак за монтаж и дълбочина 33 см. Изпира до 4 кг пране на един цикъл, управлява се електронно и ще зарадва собственика си с дигитален дисплей с подсветка. За други експлоатационни характеристики следните стойности:

 • клас на енергийна ефективност – А;
 • клас на качество на пране – А;
 • скоростта на центрофугиране достига 1000 rpm, докато функцията се регулира ръчно до отмяна;
 • отложен старт – до 12 часа.

Ширината на повечето предни модели машини Indesit е 60 см.

Тази пералня поддържа и някои опции на технологията Indesit Eco Time. Освен това има система „Аквастоп“, защита срещу дисбаланс и повишено разпенване. Наборът от програми е основен, като в допълнение има режим на ръчно пране, режим на спортно облекло, както и ускорен цикъл и супер изплакване.

Indesit BWUE 51051 L B

Най-големият от разглежданите модели е предният Indesit BWUE 51051 L B. Дълбочината му е увеличена до 35 см, поради което максималният капацитет е нараснал до 5 кг. Собствениците ще бъдат доволни от сензорното управление на машината и възможността за управление на цикъла чрез цифров дисплей.

Височината на повечето фронтални модели машини Indesit е 85 см.

Техническите спецификации са както следва:

 • клас на енергопотребление А+;
 • ниво на ефективност на пране A;
 • лицеви опори със скорост до 1000 об/мин с възможност за вариране и отмяна;
 • 14 програми (в допълнение към основния комплект има режим за отстраняване на петна, както и бързо пране, смесено, за пухени предмети и цветно пране);
 • Поддръжка на технологията Push&Wash.Indesit BWUE 51051 L B Indesit IWUD 4105

Ширината на Indesit BWUE 51051 L B е стандартната 60 см. По отношение на безопасността машината се счита за надеждна: частична защита срещу течове, заключване на панела от деца, контрол на баланса на барабана и нивото на пяната. Има и таймер за дистанционно стартиране на цикъла и възможност за ръчно регулиране на температурата на загряване на водата.

Indesit EWUD 4103

Миниатюрният Indesit EWUD 4103, с височина 85 см, остава лек и тесен: тежи около 53 кг и стърчи от стената с 33 см. Благодарение на подвижния капак е идеален за вграждане в кухненски модул или под мивка. Машината се управлява електронно и има цифров дисплей.

Компактните размери на машината ограничават максималното тегло на зареждане до 4 кг, а диаметърът на люка до 34 см. Моделът не осигурява сушене, но по клас на консумация на енергия А+++ заема водеща позиция. Машината пере с ниво на ефективност A и центрофугира, когато барабанът се ускори до 1000 оборота в минута.

Освен това Indesit EWUD 4103 може да се похвали със следните мощности и функционалност:

 • частична защита на корпуса от изтичане;
 • контрол върху балансирането на барабана и образуването на пяна;
 • 16 програми, включително детски и биоензимни фази;
 • таймер за отложен старт;
 • ръчна настройка на температурата.

Потребителите отбелязват компактността на модела и икономичната консумация на вода и електричество.Въпреки лекотата на тялото, машината работи почти безшумно, а в края на цикъла издава звуков сигнал.

Indesit IWUE 4105

Indesit IWUE 4105 също може да се интегрира в мебели без проблеми.Първо, горният му капак може да се свали за пълен монтаж. Второ, той е компактен и има подходящи размери.Indesit IWUE 4105

 • Височината е 85см.
 • Ширината на машината е "разтегната" с 60 см.
 • Дълбочина – 33см.

В един цикъл този модел може да побере до 4 кг сухо пране. За удобство на потребителите разполага с интелигентно управление, цифров дисплей и възможност за отлагане на прането до 24 часа. Ще бъдете доволни и от големия избор от програми: сред 16-те възможни програми има икономична, предварителна, деликатна, „дънкова“ и за предотвратяване на бръчки.

Можете да намерите информация за височината на машината Indesit и нейното тегло от ръководството за потребителя.

Работните параметри на машината също няма да ви подведат. Така по клас на енергопотребление и ефективност на пране моделът заема позиция “А”, а по качество на центрофуга – “С”. Последното може да се обясни просто: барабанът се ускорява до максимум 1000 оборота в минута. Що се отнася до безопасността, Indesit е защитен от течове, дисбаланс и повишено образуване на пяна.

Най-тесните машини имат дълбочина 33-35 см, което ви позволява да спестите максимално пространство в стаята и лесно да „скриете“ машината зад входните врати на мебелите. Основното е, че в преследване на компактността на машината не забравяйте за нейните технически възможности и мощност.

   

Коментари на читатели

 • Споделете вашето мнение - оставете коментар

Добави коментар

Препоръчваме за четене

Кодове за грешки на пералня