Размери на пералня Zanussi

Размери на пералня ZanussiИма толкова хора, колкото има нужди, така че производителите на домакински уреди разработват своите продукти, като вземат предвид желанията на различни клиенти. Ето защо винаги трябва внимателно да проучвате размерите на пералня Zanussi, преди да купите „домашен помощник“, за да не си навлечете проблеми. Ще анализираме подробно размерите на пералните машини от тази марка и ще изброим най-добрите, така че всеки да може да намери машината, която да се побере в дома му.

Размерът на машините в зависимост от вида

Днес просто няма единен стандарт за размерите на пералните машини, поради което трябва да отделяме толкова много време за изучаване на размерите на домакинските уреди. Например, пералните Zanussi са с височина от 65 до 102 сантиметра и дълбочина от 32 до 73 сантиметра. Условно всички продукти на компанията могат да бъдат разделени на три категории:Zanussi ZWSO 6100 V

  • пълномащабни машини, които могат да държат от 5 до 7 килограма сухо пране в барабана наведнъж, с дълбочина от 54 до 60 сантиметра;

Можете да разберете точния размер на пералнята в техническия лист на устройството, но в някои случаи е по-безопасно да направите измервания сами с линийка или рулетка, за да измерите устройството с всички изпъкнали части на тялото.

  • тесни машини, чиято дълбочина варира от 42 до 45 сантиметра, способни да измият 3-4 килограма мръсно пране;
  • супер тесни машини, дълбоки 32 сантиметра, обикновено предназначени за 3,5 килограма пране или по-малко.

По този начин потребителят има богат избор от устройства, които могат да бъдат поставени дори в най-малката кухня или баня.

Параметри на популярни модели

За ваше удобство съставихме малък ТОП на перални машини Zanussi, разделяйки моделите от най-тесните до стандартните. Списъкът може да не е дълъг, но е ориентировъчен.

  • Zanussi FLV 954 NN е един от най-тесните „домашни помощници“ на марката. Само 32 сантиметра дълбочина, 60 ширина и 85 височина, което прави устройството лесно за поставяне във всеки апартамент или къща. Машината може да изпере до 3 килограма мръсно пране наведнъж, като използва 58 литра вода и след това центрофугира всички изпрани дрехи със скорост от 950 об./мин. Устройството има механично управление, добро ниво на шум - 59 децибела по време на пране и 70 по време на центрофугиране, но класът на консумация на енергия, който е фиксиран на B, беше малко разочарован.

Ако искате да спестите от сметки за комунални услуги, тогава купувайте перални само с ниво на енергийна ефективност А и по-високо.

  • Zanussi ZWSR 514 W – това устройство е малко по-голямо от предишната версия, но много по-функционално и практично. Широчина 59,5 сантиметра, дълбочина 34, височина 84,3, възможност за зареждане на 4 килограма сухо пране в барабана и след това изпиране с един от 14 програмирани режима на пране. Електронно управление, защита от деца и течове, функция за претегляне на дрехите и избор на настройки за пране, отлична скорост на центрофугиране - 1000 оборота в минута, ниско ниво на шум от 58 децибела при пране и 77 при центрофугиране, както и отлично ниво на консумация на енергия A+.Zanussi ZWSR 514 W
  • Zanussi ZWS 6107 е първата машина в класа на тесните перални машини, която се отличава с дълбочина от 45 сантиметра, ширина от 60 и височина от 85. Тази машина може да бъде заредена с цели 5 килограма мръсни дрехи, който след работния цикъл се изстисква със скорост 1000 об/мин. Защита от течове и деца, отличен клас на енергийна ефективност A+, автоматична оптимизация на разхода на течности и много други.
  • Zanussi ZWSH 7100 VS, друга машина с дълбочина 45 сантиметра, ширина 60 и височина 85. Разликите са в максималния капацитет - до 7 килограма мръсно пране може да се пере наведнъж с този уред, използвайки един от 14 режима.Центрофуга със скорост 1000 оборота, консумация на вода за стандартно пране е 46 литра, защита от деца и течове, ниво на шум е 59 децибела по време на основния етап на работа и 77 по време на цикъла на центрофугиране. Едно от основните предимства е отличният клас на енергопотребление - А++.Zanussi ZWSH 7100 VS
  • Zanussi FE 802 с този уред преминаваме в секцията на машините със стандартни размери - обичайните ширина и височина са съответно 60 и 85 сантиметра, а дълбочината е 55. Можете да почиствате 5 килограма дрехи наведнъж, да ги центрофугирате на скорост от 800 оборота и в същото време изобщо не се страхувайте от херметичността на системата, като вземете предвид надеждната защита срещу течове. Оборудването отговаря на добро ниво на енергийна ефективност А.
  • Zanussi FE 1002 отново е с дълбочина 55 сантиметра, ширина 60 и височина 85, отново барабан, предназначен за 5 килограма сухо пране, и отново енергиен клас А. Изпраните дрехи се центрофугират на скорост 1000 оборота в минута, има защита срещу протичане и от деца, функция против намачкване, интелигентен контрол на прането, контрол на пяната и много други.Zanussi FE 1002

Всички изброени машини вършат работата си съвестно, така че те ще се превърнат в истинска декорация на къщата. Но ако все пак трябва да се съсредоточите върху нещо конкретно, тогава това ще бъде Zanussi ZWSR 514 W за неговата компактност и Zanussi ZWSH 7100 VS заради своята гъвкавост и икономична консумация на енергия.

   

Коментари на читатели

  • Споделете вашето мнение - оставете коментар

Добави коментар

Препоръчваме за четене

Кодове за грешки на пералня