Размери на пералня Samsung

Размери на пералня SamsungКогато избира пералня, всяка домакиня винаги взема предвид няколко характеристики наведнъж, така че „домашният помощник“ идеално да отговаря на всички изисквания.

Един от основните параметри обикновено е размерът на пералнята Samsung, така че бъдещият „домашен помощник“ да се побере в банята или кухнята. Поради факта, че южнокорейската компания продава домакински уреди в голямо разнообразие от размери, не е необходимо да се определят общите размери на пералните машини на марката, но има смисъл да се проучат размерите на определени модели. Точно това ще направим като част от публикацията.

Класификация според параметрите на тялото

Някога автоматичните перални имаха стандартни размери - 60 сантиметра дълбочина, 60 ширина и 85 височина. Технологиите не стояха неподвижни, така че с течение на времето технологиите ставаха все по-големи и по-малки.

Днес на пазара можете да намерите машина с различни размери, която ще се побере дори в най-тясната стая. Това наистина е един от най-важните параметри, защото често обемистите домакински уреди просто нямат място в къщата, ако не са внимателно измерени предварително. За удобство пералните машини Samsung с предно зареждане могат да бъдат разделени на три вида.

  • Стандартен CM. Това са класически големи машини, с които потребителите отдавна са свикнали. Обикновено това е техника с ширина 60 сантиметра, височина 82 и дълбочина от 52 до 60. Такива модели често имат много допълнителни опции, както и голям капацитет на барабана - около 10 килограма сухо пране. Недостатъкът , разбира се, са увеличените размери, което затруднява поставянето на оборудването в кухненски модул или малка баня.Samsung WW10N64PRBW
  • Тесен SM. Те се различават по дълбочина от 32 до 45 сантиметра, със стандартни параметри на ширина и височина съответно 60 и 85 сантиметра.Икономични, миниатюрни, с голям набор от програми за пране, те са лесни за поставяне в условия на липса на свободно пространство, но трябва да сте подготвени за факта, че рядко могат да изперат повече от 6 килограма мръсно пране наведнъж. време.
  • Компактен SM. Най-малките машини, които могат да бъдат от 45 до 51 сантиметра широки, от 45 до 50 сантиметра дълбочина и 70 сантиметра високи. Тук няма много полезни функции и можете да перете само 3-4 килограма пране наведнъж, но този тип оборудване все още е по-лесно да намерите място в къща или апартамент.

Заслужава да се отбележи също, че на пазара има модели с вертикална система за зареждане на пране, която може да пере до 6 килограма дрехи и чиито размери обикновено са 60 сантиметра ширина, 85 сантиметра височина, а също и от 52 до 60 сантиметра дълбочина.

Примери за модели Samsung SM и техните параметри

Като илюстративен пример ще анализираме подробно шест популярни перални машини Samsung от различни видове. Специално сме съставили този списък по такъв начин, че всеки читател да може да избере идеалния вариант за себе си и семейството си.

  • Samsung WW60A4S00VE/LP – започваме с една от най-компактните машини на южнокорейската компания. Този модел е със скромни размери и параметри - 60 сантиметра ширина, 45 дълбочина, 85 височина, единично тегло 51 килограма, максимално натоварване на барабана 6 килограма, вода разход за стандартен режим на пране 36 литра, скорост на центрофуга до 1000 оборота в минута, 12 програми за пране, ниво на шум 56 децибела при основен работен цикъл и 75 при центрофуга. Ако пренебрегнем сухите числа, то си струва да отбележим най-високия клас на енергопотребление А+++, както и много приятния снежнобял цвят на корпуса, върху който красиво изпъква сребристият хеч. Освен това има надеждна защита срещу течове, пренапрежения и деца, плюс има приятна подсветка на дисплея.Сред най-интересните допълнителни опции отбелязваме възможността за унищожаване на бактерии с пара, както и висококачествено почистване на барабана и вратата без използването на специални препарати.
  • Samsung WW65K42E00S е друга пералня с представителен външен вид, този път направена в благороден сив цвят с богат черен люк. Устройството достига 45 сантиметра дълбочина, 60 ширина, 85 височина, тежи 57 килограма и може да изпере 6,5 килограма сухо мръсно пране наведнъж. Това устройство предлага и 12 различни програми за пране, плюс има удобна опция за пране с въздушни мехурчета за по-ефективно премахване на стари петна и по-добро запазване на дрехите от деликатни тъкани. Консумацията на вода за стандартно пране е 39 литра, а нивото на шума достига 55 децибела по време на основния етап на работа и 76 по време на центрофугиране. Има защита срещу напрежение, деца и течове, класът на консумация на енергия не е лош, но не е най-добрият - А.Samsung WW65K42E00S
  • Samsung WW90T4041EE е първата от по-големите машини в нашия списък - 62,7 килограма и стандартните 60 и 85 сантиметра съответно ширина и височина, но дълбочината вече е доста "обемна" 55 сантиметра. Но благодарение на такива размери е напълно възможно да поставите 9 килограма сухо пране в барабана, да го изперете в един от 12 режима и след това да го центрофугирате със скорост от 1400 оборота в минута. По време на стандартен работен цикъл машината използва 52 литра вода и малко електричество, благодарение на доста икономичния клас на консумация на енергия А. Има защита срещу деца, течове и пренапрежения, подсветка на дисплея, функция за почистване на барабана и пране с пара. Устройството има лаконичен, минималистичен дизайн и по време на работа не се забелязва много - само 53 децибела по време на пране и 74 по време на центрофугиране.

Винаги откривайте енергийния клас, за да не закупите случайно домакински уреди с енергийна ефективност под клас А, което ще доведе до значително покачване на сметките ви за ток.

  • Samsung WW90TA047AX/LP, за разлика от своя предшественик, привлича цялото внимание поради елегантния тъмносребрист цвят на корпуса, върху който богатият черен цвят на люка, дисплея и колелото за превключване на програми се откроява луксозно. Същите 60 сантиметра ширина, 85 височина и 55 дълбочина, тегло 65 килограма, капацитет на барабана 9 килограма сухо пране, скорост на центрофугиране 1400 оборота в минута, консумация на вода за класически цикъл 54 литра, енергийна ефективност A, шум по време на пране 53 децибела и 74 по време на пране цикъла на въртене. Надеждна защита срещу изтичане на вода, както и срещу деца, плюс възможност за третиране на дрехи с въздушни мехурчета.Samsung WW90TA047AX LP
  • Samsung WW10T634CLH/LP с този модел преминаваме от секцията на тесните и лаконични машини в секцията на големите устройства за големи семейства. Този SM има доста аскетичен дизайн, тъй като с неговите характеристики няма нужда да се опитвате да зарадвате с външния си вид. 60 сантиметра ширина, 85 височина, 60 дълбочина, тегло 76 килограма, капацитет на барабана 10,5 килограма сухо пране, 1400 об. . Освен изброените предимства, машината е много тиха - 52 децибела при пране и 73 при центрофуга, има опция за автоматична диагностика на повреда, контрол на дисбаланса и пяната, защита от деца, течове, преливане и пренапрежение. И накрая, заслужава да се отбележи модерният Wi-Fi модул за свързване на „домашния асистент“ към интелигентната домашна екосистема от Yandex.
  • Samsung WW10T654CLH е друга голяма машина за голям дом с лаконичен дизайн. 60 сантиметра ширина и дълбочина, 85 височина, тегло 76 килограма, възможност за изпиране на 10,5 килограма мръсни дрехи наведнъж и след това центрофугиране със скорост от 1400 оборота в минута.Отлични нива на шум от 52 децибела по време на пране и 73 по време на центрофуга, клас на консумация на енергия A+++, опция за самодиагностика, възможност за пране с мехурчета, защита от течове и деца, контрол на пяната и много други. Освен това се управлява перфектно от мобилен телефон и работи с Alice от Yandex с помощта на вградения Wi-Fi модул.

Както можете да видите, служителите на Samsung са се погрижили никой да не ги остави разочарован и са намерили пералнята на мечтите си. Така че за най-затвореното пространство Samsung WW60A4S00VE/LP е най-подходящ, за любителите на „класиката“ - Samsung WW90T4041EE, а за големи и приятелски семейства препоръчваме Samsung WW10T634CLH/LP.

   

Коментари на читатели

  • Споделете вашето мнение - оставете коментар

Добави коментар

Препоръчваме за четене

Кодове за грешки на пералня