Размери на пералня Haier

Размери на пералня HaierВ момента всеки производител на перални машини се стреми да направи възможно най-широка гама от модели, за да задоволи нуждите на абсолютно всеки клиент. Компанията Haier също не е изключение, така че в линията на тази марка можете да намерите както обикновени модели със стандартизирани размери, така и необичайни артикули с миниатюрни размери. Днес ще разгледаме най-популярните размери на пералните машини Haier, както и характеристиките на пералните машини от тази марка, за да ви помогнем да изберете „домашен помощник“.

Най-тесните машини Hyer

На първо място, ще анализираме най-тесните перални машини на компанията, които са проектирани специално, така че да могат да бъдат удобно поставени дори в най-тесните пространства. Марката има доста тесни устройства, но в този раздел ще изброим само трите най-добри устройства.

  • Haier HW65-BP129302B е стилна машина с перфектен дизайн, която може да пасне във всяка кухня или баня. Луксозната комбинация от кристално бял корпус и наситено черен контролен панел прави този SM украса за всеки дом. А благодарение на намалените му размери, няма да се налага да мислите дълго къде да го инсталирате - само 85 сантиметра височина, 59,5 сантиметра ширина и 37,3 сантиметра дълбочина. Други характеристики тук също са много достойни - можете да перете 6,5 килограма сухо пране наведнъж, като изберете една от 15 различни програми и след това центрофугирате дрехите след изпиране със скорост от 1200 об./мин. Енергоспестяващите шумови параметри също са доста добре тук - само 53 децибела по време на пране, 73 по време на центрофугиране и клас на консумация на енергия A ще ви позволи да спестите малко от сметки за комунални услуги.Haier HW65-BP129302B
  • Haier HW80-BP14979S е още един домакински уред, който може да изпъкне с удивителната си красота. Необичайният наситено сив цвят на корпуса няма да подхожда на всеки дом, но определено ще ви накара да се влюбите в него от пръв поглед.Параметрите също са изненадващи тук - размерите са малко по-големи от предишното копие, 85 сантиметра височина, 59,5 ширина, 42,5 дълбочина, но други характеристики са много по-добри. Тази машина може лесно да побере 8 килограма пране наведнъж, което ще се центрофугира със скорост до 1400 оборота в минута, с предварително избран един от 14 режима на пране, а самият работен цикъл ще се извършва с ниво на консумация на енергия A+++ - най-икономичен сред всички. Освен това този модел е много тих - само 52 децибела при пране и 77 при центрофугиране.Haier HW80-BP14979S
  • Haier HW80-BP14969AS е друга дизайнерска машина в сребрист цвят, която всяка домакиня определено ще иска да притежава. Подобно на предишния модел, той има отлични параметри - 85 сантиметра височина, 59,5 ширина и 42,5 дълбочина. Може да изпере 8 килограма мръсни дрехи наведнъж с помощта на една от 12 програми за пране и след това да ги центрофугира със скорост от 1400 оборота в минута. Други важни характеристики тук не са по-лоши - клас на консумация на енергия A+++, ниво на шум от 52 децибела по време на пране и само 70 по време на центрофугиране.

Винаги се опитвайте да обръщате внимание на класа на енергийна консумация, за да не купите случайно прекалено „лакома“ машина, която сериозно ще увеличи разходите ви за енергия.

Всяка от трите описани по-горе машини има минимален размер и максимален набор от функции, поради което и трите могат безопасно да бъдат препоръчани за покупка.

Машини Hayer, свързани с тесен

В този раздел ще изброим три устройства, които не могат да бъдат класифицирани като най-тесните перални машини, но които остават добри варианти за малки къщи и апартаменти. Нашият ТОП 3 включва следните модели:

  • Haier HW80-B14279S, както и другите перални на марката, е много красива и функционална. Сребристият цвят на тялото и черният цвят на люка се съчетават добре, а благодарение на удобните си размери оборудването може лесно да се монтира в условия на ограничено пространство.Височина 85 сантиметра, ширина 59,4, дълбочина 44, капацитет на барабана 8 килограма, скорост на центрофугиране 1400 оборота в минута, консумация на енергия A+++, 14 режима на пране, ниво на шум 51 децибела по време на пране и 76 по време на центрофугиране - като цяло, друг прекрасен екземпляр "домашен помощник", които трябва да задоволят всеки потенциален купувач;Haier HW80-B14279S
  • Haier HW70-BP12969BS е друго сребристо устройство с елегантен тъмен люк. Характеристиките се различават леко от предишния модел, но все още има разлики - 85 сантиметра височина, 59,5 ширина, 44,4 дълбочина, 7 килограма обем на барабана, скорост на центрофугиране от 1200 оборота в минута и отличен индикатор за консумация на енергия A+++. Като приятен бонус си струва да се отбележи пълната защита от течове, както и от деца, плюс много ниско ниво на шум по време на работа - 54 децибела по време на пране и 77 по време на центрофугиране;
  • Haier HW60-BP12929B се произвежда в абсолютно стандартен цвят за перални машини - кристално бяло, но дори и с такъв класически инструмент, Haier успяха да направят изключително интересно изглеждащо оборудване, което ще изглежда лаконично във всеки интериор. Характеристиките на пералнята са стандартни - 85 сантиметра височина, 60 ширина, 44,4 дълбочина, скорост на центрофугиране 1200 оборота в минута, обем на резервоара само 6 килограма сухо пране и избор от 15 програми за пране. Но представителите на марката отново постигнаха много ниски показатели за шум и консумация на енергия - 52 децибела при пране, 70 при центрофугиране и клас на енергийна ефективност A+++.Haier HW60-BP12929B

Както можете да видите, въпреки че тези перални не са включени в списъка на най-тесните, тяхната дълбочина не е много по-голяма от тази на машините от предишния раздел.

"Шайби" Haier стандартен тип

Накрая ще разгледаме няколко варианта от марката Haier в стандартни размери. Именно в тази категория има най-голям избор, така че можете да намерите опция както за малки, така и за големи семейства, за да изперете огромни планини от мръсно пране наведнъж. Вижте сами.

  • Haier HW100-BP14986E е най-голямото устройство в днешната селекция, което на външен вид прилича по-скоро на футуристично устройство, отколкото на обикновена пералня. Технологично усъвършенстван и информативен контролен панел, огромен и удобен люк, лаконичен снежнобял цвят - всичко беше направено тук, за да се гарантира, че машината се превърна в любим домакински уред в къщата. Размерите са големи, но затова пък параметрите са по-добри от 99 процента от другите перални - 98,5 сантиметра височина, 70,1 ширина, 48,6 дълбочина, центрофуга със скорост 1400 оборота в минута, 14 програми за пране и максимален капацитет наведнъж 10 килограма сухо пране. Въпреки невероятната си производителност, тази машина не е много шумна и консумира минимално количество електроенергия за работен цикъл - 55 децибела при пране, 74 при центрофугиране и клас на енергопотребление А+++.Haier HW100-BP14986E
  • Haier HW90-B14979 не е толкова голяма кола и с малко по-лоши характеристики, но също така е много красива, с елегантен наситено черен хеч. Стандартни 85 сантиметра височина, 60 ширина и добри 50 дълбочина, така че машината лесно да се побере в апартамент или къща със средна квадратура. Скорост на центрофуга 1400 оборота в минута, капацитет 9 килограма сухо пране, 14 режима на пране, енергиен клас А+++, шум 54 децибела при пране и 70 при центрофуга. Освен това трябва да подчертаете удобната функция за самопочистване, както и надеждната система AquaStop, която може да защити вас и вашите съседи отдолу от наводняване.
  • Haier HW80-BP14969B е може би типична класическа пералня. Стандартен, но лаконичен дизайн, използващ бели цветя, размери 85 сантиметра височина, 59,5 ширина, 50,5 дълбочина, възможност за изпиране на 8 килограма мръсно пране наведнъж с една от 12 програми за пране и след това центрофугиране на всички дрехи със скорост от 1400 оборота в минута . Клас на енергийна ефективност А+++, ниво на шум 52 децибела при пране и 70 при центрофугиране.

В резултат на това Haier произвежда такова разнообразие от оборудване, че абсолютно всеки може да намери „домашен помощник“ по свой вкус. Ако имате голямо семейство и дом, вземете Haier HW100-BP14986E, ако почти няма място за домакински уреди, изберете Haier HW65-BP129302B, а ако имате нужда от междинна опция, тогава Haier HW80-B14279S е идеален.

   

Коментари на читатели

  • Споделете вашето мнение - оставете коментар

Добави коментар

Препоръчваме за четене

Кодове за грешки на пералня