Размери на пералня Electrolux

Размери на пералня ElectroluxВ днешно време малко хора могат да бъдат изненадани от широка гама перални машини, в които моделите се различават един от друг в набор от допълнителни функции. Ето защо не е изненадващо, че размерът на пералня Electrolux също може да варира значително от един „домашен помощник“ до друг. Ето защо изборът на домакински уреди трябва да се подхожда с цялата отговорност, така че да се поберат на мястото, подготвено за тях и да отговарят на всички изисквания. Ще анализираме подробно размерите на модулите Electrolux в днешната публикация.

Оборудване с люк в предната част

Днес най-популярният тип пералня е тази с предно зареждане. Поради факта, че такава машина има монтиран люк отпред, тя може лесно да бъде вградена в кухненски комплект или в цяла колона със сушилни машини, за да използвате и горната повърхност на оборудването за вашите собствени цели. Разбира се, в такава ситуация трябва да има свободно място пред устройството, в противен случай няма да е възможно да отворите люка - просто няма да има достатъчно място за механизма. Размерите на машините с предна система за зареждане се различават по следните параметри, които съответстват на международния стандарт:

 • височината е 85 сантиметра;
 • ширина точно 60 сантиметра;
 • дълбочината варира от 33 до 66 сантиметра.Electrolux PerfectCare 600 EW6S2

Въз основа на дълбочината на модула, той се поставя в категорията или на пълноразмерни перални машини, или на тесни, за поставяне в малки пространства. Много е важно да запомните, че тесните модели машини не е задължително да имат малък обем на натоварване. Най-добрият пример е моделът Electrolux EW6S3R26S, който е с размери 84,5 сантиметра на височина, 59,5 на ширина и само 42 на дълбочина, но има капацитет от цели 6 килограма пране наведнъж.

Оборудване с люк отгоре

Устройствата с вертикална система за зареждане се отличават със своята компактност, тъй като по време на създаването на такова оборудване е възможно да се направи дизайн с малки размери. Освен това не изисква свободно пространство отпред, тъй като вратата не се отваря напред, а нагоре. Недостатъкът при използването на този тип перални е очевиден – те не могат да бъдат вградени в кухненска мебел или в колона, но пък чудесно намират място в малка баня. Стандартните размери на такива единици са следните параметри:Electrolux PerfectCare 800 EW8T3R372

 • височина около 89 сантиметра;
 • ширината е само 40 сантиметра;
 • дълбочина 60 сантиметра.

По този начин тази техника обикновено има леко увеличена височина, но много приятна ширина, което много улеснява намирането на свободно пространство в къщата.

Що се отнася до функциите, те обикновено не са по-малко в машините с горно зареждане, отколкото в оборудването с предно зареждане. Например моделът Electrolux EW8T3R562 може да се „похвали“ с 15 режима на пране за различни видове тъкани, има функция за опресняване с пара, както и интелигентна опция Fuzzy Logic, така че без намеса на потребителя, в зависимост от теглото и нивото на замърсяване на дрехи, можете да зададете продължителността на работния цикъл и използваното количество вода. Струва си да се подчертае и Electrolux EW6T4R262, който има уникална функция Eco Valve, за да увеличи максимално ефективността на пералнята.

Вградена технология

Заслужава да се отбележи друг вид оборудване - вградено, проектирано специално да се вписва идеално в домашния интериор, скрито зад фасадата на мебелите. Трябва да се отбележи, че размерите на такова оборудване не се различават много от размерите на единици с фронтални и вертикални модели на натоварване.Electrolux PerfectCare 700 EW7W3R68SI

 • Височина 82 сантиметра.
 • Широчина 56 сантиметра.
 • Дълбочината е точно 60 сантиметра.

Поради факта, че височината на такова оборудване е малко по-малка от тази на други перални машини, тя може лесно да бъде поставена под плота, където ще работи перфектно и няма да привлича вниманието към себе си. По отношение на набора от функции, пералните за вграждане също не са лишени; вземете например машината Electrolux EW7W3R68SI, която има полезна функция за кондензационно сушене, с която може да изсуши до 4 килограма пране наведнъж.

Популярни перални машини с тесен корпус

И накрая, стигаме до машини с тясно тяло, проектирани специално, така че да могат да бъдат поставени във всяка, дори и най-компактната стая, да речем в малка кухня или в отделна баня. Тази техника е идеална и за малки семейства, които просто не се нуждаят от пълноразмерна пералня, способна да пере до десет килограма мръсни дрехи наведнъж. Стандартните размери на моделите от марката Electrolux са:

 • височина 85 сантиметра;
 • ширина 60 сантиметра;
 • дълбочина от 33 до 45 сантиметра.

Трябва да се отбележи, че дори машини с най-малки размери не са много по-ниски от пълноразмерното оборудване при максимално допустимото натоварване на прането. Това се дължи на факта, че производителят разумно използва дизайна на устройството, да речем, както в устройството Electrolux EW6S4R06BX, чиято дълбочина не надвишава 42 сантиметра, но можете да заредите до 6 килограма сухо пране в него . Нека разгледаме по-подробно още няколко варианта за тесни перални машини, които определено са подходящи за малки семейства.

 • Electrolux EW6SN327SPI бял. Тази популярна пералня привлича вниманието с атрактивния си външен вид - елегантният бял цвят на тялото е в съседство с наситено черния цвят на люка. Размерите са 59,5 сантиметра ширина, 84,3 височина и само 44,9 дълбочина, което не попречи на създателите да оставят отлично максимално натоварване на прането от цели 7 килограма наведнъж.14 различни програми за пране, добра консумация на енергия клас А, скорост на центрофугиране при 1200 оборота в минута, еднакво ниво на шум при пране и центрофугиране - 77 децибела.
 • Electrolux EW6S4R06BX, тъмно сребристо - това е още по-интересен като дизайн вариант, който пленява само с външния си вид. Характеристиките му не са по-лоши, сред които на първо място си струва да се подчертае най-добрият клас на консумация на енергия A+++, както и размерите - 60 сантиметра ширина, 85 сантиметра височина и само 38 дълбочина. Въпреки компактните си размери, капацитетът никак не е компактен - тази машина може да изпере 6 килограма сухо пране за един цикъл, което е достатъчно дори за голямо семейство. 14 режима на работа, скорост на центрофугиране до 1000 оборота в минута, ниво на измиване 58 децибела и 76 децибела по време на центрофуга.Electrolux EW6S4R06BX
 • Electrolux EWS 1276 CI е машина с класически дизайн, която заслужава внимание не заради необичайния си външен вид, а заради атрактивния набор от характеристики. 60 сантиметра ширина, 85 височина, 45 дълбочина, скорост на центрофугиране 1200 оборота в минута, капацитет от 7 килограма сушене на пране на цикъл, енергиен клас A+++, 14 режима на пране - това е само малък списък от това, което "може да направи". домашен асистент." Като бонус си струва да се подчертае приятното ниво на шум по време на работа - само 54 децибела по време на пране и 77 по време на центрофугиране.Electrolux EWS 1276 CI
 • Electrolux PerfectCare 600 EW6S4R06BI е друго устройство с елегантна комбинация от бяло тяло с наситен черен люк, както и добри параметри. 59,5 сантиметра ширина, 84,5 височина, 38 дълбочина, центрофуга при 1000 оборота в минута, енергиен режим A+++, възможност за пране на 6 килограма мръсно пране наведнъж, 14 режима на работа и ниво на шум от 54 децибела през основния работен цикъл и 76 по време на цикъла на центрофугиране - ето защо тази машина е идеална за всяко семейство.
 • Electrolux PerfectCare 600 EW6S4R26W е още един симпатичен, модерен модел, който ще украси всяка кухня или баня с външния си вид.60 сантиметра ширина, 85 височина и 38 дълбочина, максимален капацитет 6 килограма пране, скорост на центрофуга 1200 оборота в минута, енергиен клас А+++, 14 режима на работа, ниво на шум 58 децибела при пране и 77 при центрофуга.

Изберете оборудване с висок клас на енергопотребление, най-малко “A” и по-висок, за да спестите сметки за комунални услуги.

Така всеки потребител ще може да избере „домашен помощник“ от Electrolux по свой вкус, така че да отговаря напълно на всички изисквания. Дори и с най-скромните размери, всяка пералня има богат набор от допълнителни функции и може да измие голямо количество пране, така че не трябва да се страхувате от малкия размер на оборудването.

   

Коментари на читатели

 • Споделете вашето мнение - оставете коментар

Добави коментар

Препоръчваме за четене

Кодове за грешки на пералня