Размери на пералня Candy под мивка

Размери на пералня Candy под мивкаКонвенционалните уреди няма да се поберат под мивката - размерът на пералнята е твърде голям. Повдигането на умивалника с десет сантиметра, занимаването с тръбите и примиряването с необичайното положение на умивалника също не е лесно. Остава още един вариант: закупуване на мини пералня от Candy. Производителят предлага няколко модела, от които е лесно да изберете машината, която отговаря на вашия интериор и водопроводни инсталации.

Има ли много подходящи модели на пазара?

Компанията Candy предлага най-малките перални за вграждане. Има четири такива модела - AQUA 1D835-07, AQUA 1D1035-07, AQUA 2D1040-07 и AQUA 2D1140-07. Интересното е, че размерите на всички мини-перални машини са еднакви:

 • ширина – 51 см.;
 • дълбочина – 46 см;
 • височина - 70 см.

Ако размерите на машините са еднакви, тогава тяхната функционалност, мощност и капацитет са малко по-различни. Можете да изясните характеристиките на производителността на конкретен модел директно от името му. Основното нещо е да прочетете правилно буквено-цифровата комбинация. Нека да разгледаме процедурата за декриптиране на примера на CANDY AQUA 1D835-07.

 • „AQUA“ е съкращение от „Aquamatic“, което означава, че поддържа функцията за пране в голямо количество вода. Благодарение на тази опция прането се изплаква по-добре от прах и мръсотия, което помага за по-добро измиване на тъканта и избягване на алергични реакции.Бонбони AQUA 1D835-07
 • "1D". В кода пише, че пералнята няма дигитален дисплей. Ако наличието на екран е важно, по-добре е да погледнете моделите с надпис „2D“, където има такъв.
 • "8". Число, показващо максималното възможно завъртане. В този случай това е съкращение от "800". Ако е посочено "10", това означава, че барабанът може да ускори до 1000 оборота в минута, с идентификатор "11" - до 1100.
 • "35".Показва капацитета на машината и се чете като 3,5 кг. Поради това е допустимо да зареждате не повече от 3,5 кг сухо памучно пране в барабана наведнъж. Ако в името на модела се появи „4“ или „40“, тогава се осигурява натоварване до 4 кг. Това е максималната стойност - машината Candy под мивката няма по-голям обем на резервоара.

Дълбочината на миниатюрните машини Kandy е само 46 см, което им позволява да бъдат вградени под мивка или плот.

И така, мини пералнята от Candy има максимално натоварване до 4 кг. За такива машини този параметър е напълно достатъчен. Така подобни модели на Ariston и Zanussi държат само 3 кг, а швейцарската марка Eurosoba предлага барабани за 3-4 кг. В същото време цената на пералните машини "Кандия" е много по-ниска.

Основни характеристики на компактните машини

Преди да закупите пералня, трябва внимателно да проучите нейните технически характеристики. Минипералните машини Candy се различават само по капацитет, дисплей и интензивност на въртене, но основните параметри, като височина, са едни и същи:

 • клас на консумация на енергия – A (приблизително 0,76 kW/h на цикъл);
 • клас на ефективност на пране – A, клас на центрофуга – C;
 • управление – електронно;
 • възможност за отложен старт до 24 часа;компактни машини Kandy
 • брой програми – 16, включително стандартна памук, ръчна, бърза, както и допълнителни “Смесена” и “EcoMix 20°C”;
 • измийте в студена вода;
 • електронно заключване на люка;
 • автоматичен контрол на дисбаланса;
 • ниво на шум – в рамките на 56-80 dB.

Машините Kandy, вградени под мивка с ширина на корпуса 51 cm, имат товарен люк 30 cm.

Машината тежи около 47 кг, като за един стандартен цикъл изразходва приблизително 32 литра вода. Диаметърът на люка за всеки модел е 30см. Що се отнася до „вътрешностите“, барабанът е изработен от неръждаема стомана, а резервоарът е изработен от здрава пластмаса като Silitech.

Наскоро компанията Kandy подобри своята линия от миниатюрни машини, като пусна нови версии на моделите, наречени AQUA 135D2-07, AQUA 104D2-07 ​​​​и AQUA 114D2-07. Рестайлингът не доведе до фундаментални промени: някои перални машини бяха оборудвани с дисплей, а показателите за консумация на енергия и вода също бяха подобрени. Като цяло експлоатационните характеристики, както и размерите, не са се променили.

Какво трябва да знаете за компактния Kandy?

Както компактните, така и пълноразмерните машини Candy се произвеждат и сглобяват в Русия от дълго време. Основният офис е построен в Италия, но преди няколко години беше открит и пуснат руски завод, който все още работи успешно. Качеството на пералните не изглежда да е намаляло поради движението.

Все пак има няколко факта, които трябва да знаете за Candy с малки размери:

 • тази компания доставя предимно перални машини в бюджетния сегмент;
 • мини-Candy е с височина не повече от 70 см;
 • средният експлоатационен живот на машините е 3-5 години, гаранцията е валидна 12 месеца;
 • всички перални машини са задължително оборудвани с транспортни болтове, които трябва да бъдат отстранени преди стартиране на машината;
 • Резервоарът на всички Candy е изработен от Silitech - специална издръжлива пластмаса (компанията не произвежда перални с метални резервоари, ако това е важно, изберете Eurosoba).

Пералните Candy се предлагат само с пластмасови резервоари.

Сред компактните машини от Candy можете да намерите оборудване, което е подходящо по цена и функционалност, което ще се побере идеално под мивката и няма да разочарова при употреба. Основното е да използвате машината правилно, като следвате инструкциите и препоръките на производителя.

   

Коментари на читатели

 • Споделете вашето мнение - оставете коментар

Добави коментар

Препоръчваме за четене

Кодове за грешки на пералня