Размери на пералня Беко

Размери на пералня БекоДнес търсенето на автоматични машини Beko нараства. Пералните машини от турския производител впечатляват с разумни цени и високо качество на изработка. Издържат много дълго и рядко се чупят.

Когато избират нов „домашен помощник“, хората гледат на цената, функционалността и размера на пералня Beko. Ще ви кажем какви са размерите на пералните Beko, колко малки и големи модели могат да бъдат намерени в магазините.

Параметри на тесни модели

Често размерите на пералните машини са важни за собствениците на малки бани. Те са изправени пред задачата да поставят устройството в стаята, така че да не пречи на свободното движение и вратата на люка може безопасно да се отвори. В редица Беко Има много тесни модели с дълбочина на тялото 35-37 см.

Следните тесни модели Beko са в голямо търсене:

 • Beko WRS 5511 BWW;
 • Beko RGS 585 P2BSW;
 • Beko WRS 5512 BWW.

Капацитетът на барабана на тесните перални машини Beko е 3,5-5 кг сухо пране.

Машината Beko WRS 5511 BWW може да побере до 5 кг пране наведнъж. Височината на тялото на шайбата е 84 см, ширината е 60 см, а дълбочината е само 37 см. Теглото на тесния SMA е 51 кг. Моделът е с висок клас на енергийна ефективност “А+”, като консумира 0,17 kWh/kg.Beko WRS 5511 BWW

Устройството има 15 режима на пране, запаметени в паметта му, включително бързи и деликатни програми, „Надолу“, „Спортно облекло“, „Вълна“. Има таймер за отложен старт за 3, 6 и 9 часа. Максималната скорост на центрофугиране е 1000 оборота в минута. Цената на модела е около $220.

Пералнята Beko RGS 585 P2BSW е оборудвана с удобен цифров дисплей.С дълбочина на тялото от само 37 см, той разполага с просторен барабан, в който могат да се заредят до пет кг пране наведнъж. Височината и ширината на устройството са съответно 84 и 60 см.

Функционалното "пълнене" на машината е разнообразно. В допълнение към основните режими на пране, той предоставя допълнителни функции: „Ризи“, „Антиалергични“, „Бельо“. Пералнята е оборудвана с Hi-Tech нагревателен елемент със защита против котлен камък.

Други характеристики на Beko RGS 585 P2BSW:

 • висока енергийна ефективност, клас “А+”;
 • таймер за отложен старт до 19 часа;
 • интелигентен контрол.

Beko WRS 5512 BWW е с размери 84*60*36,5 см. Максимално допустимото натоварване на барабана за машината е 5 кг. Интелектът съдържа 15 програми за измиване, включително режими:Beko WRS 5512 BWW

 • "Противоалергичен";
 • "Деликатно пране";
 • "Дънки";
 • "Почистване на барабана";
 • „Пухени продукти“;
 • „Спорт“ и др.

Максимална скорост на центрофугиране 1000 об/мин. Благодарение на малката си дълбочина, машината може да се побере дори в малка стая. Вратата на люка се отваря наляво. Пералнята е оборудвана с дигитален дисплей. Цената на модела е 22-23 хиляди рубли.

Машини със стандартно тяло

Ако пространството позволява, можете да помислите за пълноразмерни перални Beko. Тези машини имат по-голям капацитет. Средно SMA със стандартни размери на корпуса побират 6-7 кг пране. Нека поговорим за най-интересните модели от тази група.

Преден SMA Beko WSPE6H616W е монтиран постоянно. Машината е оборудвана с модерен ProSmart инверторен двигател и издръжлив Hi-Tech нагревателен елемент със защита против котлен камък.Beko WSPE6H616W

Този модел Beko е оборудван с технология за обработка с пара. Това позволява на машината да премахне най-трудните петна и да изглади тъканите.Интелектът съдържа 15 програми за пране, така че изборът на оптимален режим за грижа за различни неща няма да бъде труден.

Дълбочината на пералня Beko WSPE6H616W е 44 см. Височината на стандартния модел е 84 см. Ширината е 59,6 см. С тези размери машината може да побере до 6,5 кг пране наведнъж. Други характеристики на модела:

 • максимална скорост на центрофугиране – 1200 об/мин;
 • консумирана електроенергия – 1 kW*h/kg;
 • ниво на шум – до 63/77 dB съответно при пране и центрофуга;
 • опция за отложен старт;
 • възможност за управление от смартфон;
 • цена - около 29 000 рубли.

Моделът Beko ELE 67511 ZSW е предназначен за пране до 6 кг пране. Височината на корпуса на машината е 84 см, ширина 60 см, дълбочина 42 см. Предно зареждане, електронно управление. SMA е оборудван с инверторен двигател, клас на енергийна ефективност “А”.Beko ELE 67511 ZSW

Автоматичната машина има и 15 режима на пране в паметта си. Има опция за отложен старт. Скорост на центрофуга – до 1000 оборота в минута включително. Има опция за заключване на таблото от деца и защита от течове. Цената на този модел е приблизително $260-270.

Автоматична пералня Beko WSPE7612A е изработена в стилен черен цвят. С дълбочина от 45 см, той може да пере до 7 кг сухо пране наведнъж. Височината и ширината са съответно 84 и 60 см. SMA е оборудван с удобен цифров дисплей.

„Сърцето“ на машината е модерен инверторен двигател. Гаранцията на производителя на двигателя е 10 години. Други характеристики:

 • брой режими на пране – 15;
 • максимално време на забавяне на изстрелването – 19 часа;
 • максимална скорост на центрофугиране – 1200 об/мин;
 • клас на енергийна ефективност – “А”.

Цената на модела е около 300 долара. Има функция за контрол на дисбаланса и прекомерното разпенване. Предвидена е защита срещу течове.

Параметри на модели с дълбочина 50см

В допълнение към тесните и стандартните модели, линията Beko включва машини с големи размери. Тяхната дълбочина може да достигне 50-60 см. Основното предимство на такива SMA е просторен барабан.

Големите автоматични машини обикновено са по-тежки от компактните перални, което означава, че са по-стабилни.

Първата машина с дълбочина на тялото 50 см е Beko HTV7736XSHT. Максимално допустимото тегло на зареждане на модела е 7 кг сухо пране. Скоростта на центрофугиране може да се настрои до 1400 оборота в минута включително.

Предният панел е оборудван с цифров дисплей. Височината на устройството е 84 см, ширината на машината е 60 см. Основният акцент на този модел е наличието на функция за сушене. Максимум 4 кг мокри дрехи могат да се заредят в барабана за сушене. Има възможност за управление на интелигентността чрез смартфон.

Beko HTV7736XSHT има 15 програми за пране в паметта си. Има функция за задушаване и предварително накисване. Клас на енергийна ефективност на машината “А”. Цената на модела 3 в 1 е около $490-500.Beko HTV7736XSHT 15

Следващият модел с дълбочина на шкафа 50 см е Beko WKY 71233 LANYB4. Барабанът на машината може да побере до 7 кг пране наведнъж. Височината на корпуса на уреда е стандартна – 85 см, ширина – 60 см. Пералнята е оборудвана с колекторен двигател.

Паметта SMA има 16 режима на пране, включително хипоалергични и бързи цикли. Машината е с пълна защита срещу течове. Максималната скорост на центрофугиране е 1200 оборота в минута. Предният панел е икономичен и е с клас на енергийна ефективност “А++”.

Ако имате нужда от машина с капацитет от 8 кг, помислете за Beko WMY 81243 CS PTLMB1. Това е свободностояща фронтална пералня с размери 60*50*84 см. Пералнята е оборудвана с модерен инверторен двигател.

Този модел е фокусиран върху опазването на ресурсите. Максималният клас на енергийна ефективност е “A+++”.Консумацията на вода за едно пране е само 45 литра, което е доста малко за такъв обем на барабана. Корпусът на машината е защитен от течове. Люкът се отваря на 180 градуса, а дисплеят е с подсветка.

Beko разполага с широка гама перални машини. Няма да е трудно да изберете модел, който да е подходящ както по размер, така и по цена и функционалност. По-добре е да разгледате размерите на SMA на официалния уебсайт на производителя.

   

Коментари на читатели

 • Споделете вашето мнение - оставете коментар

Добави коментар

Препоръчваме за четене

Кодове за грешки на пералня