Сгъваема или неразглобяема пералня Biryusa?

Сгъваем или неразглобяем резервоар за пералня BiryusaПрогресът не стои неподвижен, така че е напълно логично, че в днешно време потребителите изискват много повече от съвременните технологии. Ако преди беше достатъчно само да се измие, центрофугира и изсуши добре, днес все още е важно за собствениците „домашният помощник“ да се поврежда възможно най-малко и да се ремонтира възможно най-лесно. Това важи и за резервоара на пералнята, който може да бъде сгъваем или несваляем. Ако резервоарът не може да бъде разглобен, това означава, че подмяната на лагерите ще бъде значително по-скъпа. Затова днес ще разберем колко добра е пералнята Biryusa, когато става въпрос за ремонт.

Дизайн на резервоара на машината Biryusa

Потребителите на пералната машина Biryusa са късметлии, тъй като това оборудване е много ремонтируемо. Оборудването има сгъваем резервоар, изработен от висококачествена пластмаса, която е устойчива не само на механични, но и на химически повреди, както и на прекомерни вибрации. Той е много по-добър от неразглобяемите резервоари, както и от много други сгъваеми, защото се разглобява много по-лесно от подобни части на домакински уреди от други марки. Половинките на този елемент са свързани с висококачествени винтове с шестоъгълни глави, а лагерите могат лесно да бъдат сменени със собствените си ръце, без да се обаждате на специалист от сервизен център.Резервоар за пералня Biryusa

Освен това ремонтът на сгъваемия резервоар на пералнята Biryusa също е много евтин, тъй като по време на повторното сглобяване не е необходим уплътнител или уплътнител.Това се дължи на факта, че двете половини на резервоара са спретнато свързани и плътно захванати една за друга, след което остава само да се закрепят с надеждни винтове. Експертите са съгласни, че този резервоар няма да се деформира или повреди дори след като бъде внимателно разглобен и сглобен 10 или дори 15 пъти. По този начин един сгъваем резервоар ще бъде достатъчен за потребителя за целия период на използване на домакинските уреди Biryusa.

За други компоненти на машината

Повечето перални машини Biryusa се произвеждат и сглобяват в Китай. Няма нужда да се страхувате от това, тъй като марката се отличава със строгия си контрол на качеството, така че тези „домашни помощници“ служат дълги години без никакви оплаквания. Пералнята Biryusa се отличава с висококачествени компоненти, надежден монтаж и добре обмислен дизайн.

  • Тялото му е подсилено, вътрешният метал е боядисан, окабеляването е здраво закрепено и не провисва никъде.
  • Модулът за управление CM е разположен отгоре на оборудването и е направен на печатна платка без съединение. Именно тази термопластична полимерна смола стана обект на спорове сред специалистите в сервизните центрове, тъй като от една страна съединението осигурява херметичността на контролния модул, а от друга страна може да попречи на разсейването на топлината, поради което компонентите на платката могат да прегреят и да се повредят. Съединението се използва активно от много производители на домакински уреди, например LG и Samsung, но не се използва в перални машини Biryusa.
  • Машината има метална шайба, ремъчна предавка и стандартен матов двигател. Предимството на конструкцията на задвижващия механизъм е, че неговите части са не само висококачествени, но и евтини и достъпни, така че в случай на повреда устройството е лесно и евтино да се възстанови.Колекторните двигатели са се доказали като отлични, те работят правилно в продължение на много години, освен това могат лесно да бъдат ремонтирани със собствените си ръце, дори без специализирани знания и умения. И накрая, ако проблемът с двигателя не може да бъде отстранен, тогава нов елемент не е много скъп, така че няма да бъде удар за семейния бюджет.Biryusa разглобена машина
  • Що се отнася до електрическия мотор, пералните машини Biryusa имат компонент от популярната марка Welling.
  • Дренажната помпа използва част, произведена в Китай. Може да издържи по-дълго от самия „домашен асистент“, ако винаги внимателно следите пълненето на джобовете си с мръсни дрехи.

Никога не позволявайте ключове, кламери, монети, игли или други предмети, които могат да повредят вътрешните компоненти на оборудването, да попаднат в барабана на пералната машина.

  • Водонагревателните елементи са монтирани в задната част на оборудването, което осигурява лесен достъп до тях, което ги прави по-лесни за ремонт и подмяна. Поради лошото качество на чешмяната вода, дори съвременните нагревателни елементи често се провалят, поради което е толкова важно те да бъдат лесно достъпни и да възстановят функционалността на машината със собствените си ръце. Намирането на нагревателния елемент е много просто - отворете задния панел на кутията и бойлерът веднага ще се появи точно пред вас.
  • И накрая, пералнята Biryusa е оборудвана с тапи за отворите на амортисьорите, висококачествено уплътнение за дренажния маркуч, което предпазва маркуча от силни вибрации, както и подсилена щанга за фиксиране на дренажната помпа. Производителят дори се погрижи за опаковката на своите продукти, така че има допълнителни уплътнения за лесно и безопасно транспортиране.

Не разглеждахме само електрониката, тъй като оборудването на марката се появи на нашия пазар не толкова отдавна, така че само времето ще покаже колко надежден е „мозъкът“ на пералнята Biryusa. Въпреки това, вече може да се отбележи, че пистите на платката са добре запоени, няма дефекти, така че нищо не трябва да пречи на домакинските уреди да работят правилно без прекъсвания в продължение на много години.

   

Коментари на читатели

  • Споделете вашето мнение - оставете коментар

Добави коментар

Препоръчваме за четене

Кодове за грешки на пералня