Производител на пералня Vestel

Производител на пералня VestelНе всеки купувач знае кой е производителят на перални машини Vestel, какво място заема на пазара и дали трябва да му се вярва. Това въвежда значителен дисбаланс с приятната цена и висококачествен монтаж, за които са известни домакинските уреди и електроника на Westel. За да не гадаете и да не плащате повече от по-популярни компании, предлагаме да проучите по-подробно въпроса за местоположението на разработчиците и монтажниците на Vestel. В същото време помислете за преглед на най-добрите модели и наличните прегледи за тях.

Произход и принадлежност към марката

Vestel е най-големият производител на големи домакински уреди и електроника в Европа. Страната на произход е Турция, но под егидата на марката са обединени 19 организации с представителства в 14 страни, включително Германия, Русия, Румъния, Великобритания, Франция и Италия. Широкият обхват с лидерско навлизане на международния пазар се дължи на сливането с транснационалния холдинг Zorlu Group и постепенното поглъщане на редица конкуренти, базирани в чужбина. Ярки примери бяха свръхкупената датска компания Vestfrost и британската Waltham.

Завод Vestel в РусияВ допълнение към производството на оборудване под собственото си име, Vestel успешно рекламира своите продукти под по-известни марки на трети страни. Така в турските заводи, съгласно лицензионни споразумения, телевизорите се сглобяват под немската марка Telefunken или италианската марка Innohit. Производството е създадено и на договорна основа: фабриките се използват за производство на потребителска електроника от AKAI, Toshiba, Philips, Daewoo, Gorenje, Inexive, Medion, Orion Electric и много други.

Vestel навлезе на руския пазар през 2003 г., когато беше построен първият завод за сглобяване на телевизори. През следващите години производството се разшири, а гамата беше разширена с хладилно оборудване, готварски печки, климатици и перални. От 2014 г. до момента производството на оборудване, сглобено в Русия, е спряно поради икономическата криза. Има вероятност дейността на дружеството да бъде възобновена.

Преглед на най-добрите машини от тази марка

Информацията за това къде се произвежда пералнята и колко широко е разпространено производството е важна, но е по-добре да „разберете“ конкретни модели и техните характеристики. За да улесните търсенето си сред пералните машини от Vestel, прегледът на най-добрите машини ще ви помогне. Ще ви кажем кой е сред тях по-долу.

Сред най-евтините се откроява Vestel F2WM 840 с цифров дисплей, електронно управление и капацитет от 5 кг. Атрактивни са класовете на консумация на енергия и ефективност на пране съответно ниво А+ и А, както и частично защитеният корпус със заключване за деца и контрол на дисбаланса. Има повече от 10 режима с удобни експресни програми, програми за накисване и предотвратяване на намачкване. Сред предимствата са наличието на таймер за отложен старт, възможността за независимо променяне на температурата и ниско ниво на шум. Сред недостатъците е ниската скорост на центрофугиране с максимум 800 оборота в минута.

Vestel FLWM 1241 предлага голяма мощност и възможности. Основната му характеристика е наличието на подвижен капак за монтаж. Прави впечатление и интересният дизайн с черна тонирана врата, контрастираща на белия корпус. Други оперативни характеристики са следните:

  • Максимално натоварване – 6 кг.
  • Клас на консумация на електроенергия А++.
  • Качество на пране клас А.
  • Центрофуга категория B със скорост до 1200 об/мин.
  • Консумацията на вода на цикъл е около 47 литра.
  • 15 програми с режими "Антиалергия", "Супер изплакване", "Бързо измиване".
  • Диаметър на люка 33 см.

Нивото на шума е в рамките на 61-77 dB.

Vestel FLWM 1241 Vestel F2WM 840

Средният сегмент, както по цена, така и по технически параметри, е представен от Vestel FLWM 1041. Това е свободностояща предна автоматична машина с електронно управление и цифров дисплей с подсветка. Смята се за икономичен, тъй като консумира малко количество електроенергия (клас A++) и вода (не повече от 47 литра на цикъл). Скоростта на въртене на барабана по време на центрофуга е до 1000 оборота в минута, като можете да регулирате силата му или да го отмените напълно. Що се отнася до програмите, има 15 от тях, включително най-популярните - бързо пране, икономия, както и режим за детски дрехи и супер изплакване. Производителят не е забравил за безопасността: частична изолация на корпуса от течове, заключване от деца на контролния панел и контрол на дисбаланса и образуването на пяна.

Vestel FLWM 1041

Ревюта на машини Vestel

Истинските отзиви на потребителите ще ви помогнат да разберете колко висококачествени перални машини създава Vestel. Ето някои от тях:

VaLerIa_beauty

Купихме Vestel AWM 1040 преди 6 години и мога уверено да кажа, че беше направен правилният избор. Това е тесен модел, който се вписа идеално в малкия ни апартамент и почти не издаваше шум. Машината никога не се проваляше, винаги изми нещата и ги изцеди почти сухи. Бях доволен и от разнообразието от режими с програма за детски неща. И благодарение на редовната употреба на специални продукти, не се появи мащаб, въпреки че нашият Ставропол има много твърда вода. Да, и периодичното измиване на вътрешните повърхности беше лесно; всичко се сваля и пере лесно.

Аришка12

Когато закупихме Vestel OWM 4010 LED за нашата дача, ние се фокусирахме върху евтиността, а за парите пералнята предлагаше най-широката функционалност и капацитет. Но в действителност се оказа не съвсем практично и имам с какво да го сравня, тъй като имам скъп LG у дома. Първо, бях разочарован от многото безполезни режими без удобно експресно или икономично пране.Второ, не всички предварително зададени програми могат да се променят по температура и време, което прави цикъла много дълъг, тъй като само едно стандартно изплакване отнема средно 40 минути. В същото време нещата стават много измити. Трето, няма защита за деца, но това е по-скоро моя грешка.

Недостатъците включват лошо измиване и лошо качество на предене при пълно зареждане (тук 5 кг).

Мария Якушкина

Използвам Vestel WM 1234 E4 и имам двойно впечатление от него. От една страна, моделът не е лош, тесен, лесен за управление, измива доста тихо и има много режими, включително удобна програма с бързо измиване. От друга страна, той изстисква нещата шумно и понякога дори „забравя“ да изстиска нещата, дори и с допълнително стартиране на специална програма. Отчитам и недостатъка, че в контейнера за прах често остава вода, която не може да се излее внимателно. Има и проблеми с таймера: понякога времето се нулира рязко, а понякога определените 15 минути се простират за половин час.

   

Коментари на читатели

  • Споделете вашето мнение - оставете коментар

Добави коментар

Препоръчваме за четене

Кодове за грешки на пералня