Мнения за таблетки за съдомиялна Еконта

Еконта таблетки прегледиСпециални таблетки за съдомиялна машина, наречени Econta 7 в 1, веднага щом се появиха в някои магазини, веднага привлякоха вниманието на собствениците на съдомиялни машини. Каква е тайната, след като по рафтовете има много таблетки с подобни свойства? Привлекателността на тези таблети може да се обясни много просто, те са сред най-евтините. Евтинината, разбира се, е добра, но какво ще кажете за качеството, струва ли си изобщо да ги купувате? На този и други въпроси ще отговорят потребители, които вече са изпробвали тези таблети, те не напразно пишат рецензии.

Поддръжници на лекарството

Юлия, Москва

Преди няколко години намерих на тезгяха в Pyaterochka нови, необичайни таблетки за съдомиялни машини, наречени Econta. Тогава бяха много евтини, дори си помислих, че една малко известна компания се опитва да се рекламира, като раздава продуктите си на почти безценица. Накратко, след като помислих малко, взех да пробвам този продукт вместо обичайния Финиш таблетки за съдомиялна машина. По някакъв начин исках да спестя пари, иначе нямаше да отнеме много време да се разоря с миенето на чинии.

Вкъщи внимателно разгледах опаковката. Всичко изглежда добре:

 • Трислойни таблетки - зелен, жълт и светло син слой.
 • Посочено е, че таблетката осигурява 7 ефекта за грижа за съдовете.
 • започва да действа още при температура 300СЪС.
 • ефективно измива съдовете от всякакви замърсявания.

опаковки от таблеткиБях скептичен към това, което прочетох, защото не бях свикнал да вярвам на ничия дума за това, особено на непроверен производител. Същата вечер направих щателна проверка на хапчетата. Имахме семейна вечеря, която включваше мазна патица. Съдовете бяха покрити с дебел, мазен филм, без да се броят другите замърсители.Реших да действам стриктно според инструкциите.

 1. Почистих големи парчета храна от съдовете.
 2. Правилно зареди съдовете в кошницата.
 3. Добавих цяла таблетка към дозатора.
 4. Проверих дали съдовете не блокират капака на дозатора.
 5. Затворих вратата и стартирах режима на пране на 450СЪС.

Исках да проверя работата на таблета на 300C, но за съжаление моята машина пере поне на 450СЪС.

Чаках с нетърпение резултата. Той се оказа обнадеждаващ. Не идеален, разбира се, но много, много добър. Във всеки случай, при такива сурови условия на тестване, таблетката се разтвори напълно, отмивайки цялата мазнина. По тавата за печене останаха само малки следи. Мисля, че ако бях пуснал прането на по-висока температура или бях увеличил времето за изпълнение на програмата, нямаше да остане и следа от мръсотия.

Заключение: можете и трябва да използвате таблетите, но има един проблем: не мога да ги купя никъде. Последните 6 месеца не се продават в търговските обекти, от където обикновено ги купувам. Какво се случва, веднага щом намерите подходящо лекарство, то веднага изчезва, жалко!

Игор, Санкт Петербург

Добри таблетки, използвам ги от доста време, мият чинии ефективно. Никога не оставям целия таблет, половината е достатъчна за очите. В резултат на това можете да спестите много пари.

Ирина, Владикавказ

Купувам тези таблетки в Pyaterochka за смешни пари. Изчислих, че за една година вече съм спестил почти $18 от таблетки за съдомиялна машина. Няма лошо, като се има предвид, че чиниите ми са чисти като след маркови продукти, за които трябва да се бръкнеш с половин заплата. Те очевидно се перат по-лошо в хладка вода, оптималната температура на пране е 45 градуса.

Противници на лекарството

Еконт таблетЛариса, Москва

Съдомиялната машина е пълно удобство, но за това удобство трябва да платите много пари.Първоначално не мислех за това, защото след като купих съдомиялна машина Bosch, получих шестмесечен запас от таблетки Finish като подарък. Промоцията им беше така. През първите шест месеца бях щастлив, защото изобщо не трябваше да харча пари за машина, освен факта, че трябваше да взема пакет сол.

Веднага след като доставките на таблетки свършиха, трябваше да помисля за закупуване на алтернативно лекарство, защото приемането на Finish всеки път се оказа скъпо. Намерих такова лекарство, изглежда се казваше „Еконта“. След първото пускане на машината с новите таблети се оказа, че цената им напълно отразява качеството. Машината изми чиниите сякаш без никакви таблетки. Никога повече няма да ги купя и не ги препоръчвам!

Съставът им също не е привлекателен. Съдържа 30% фосфати - направете си изводите.

Елена, Новосибирск

Това е лош продукт, просто ужасен. Хвърлих си парите на вятъра като си купих тези хапчета. Първоначално мислех да изчакам да свършат, за да си купя обикновените, но после разбрах, че нервите ми струват повече. Предпочитам да ги дам на съседа или изобщо да ги изхвърля!

ЛиЕск, Москва

Попаднах на тези хапчета в Перекресток. Без да се надявам на нищо, взех пакет от 30 броя. Жалко, че нямаше малка кутия в продажба. Таблетите се оказаха, меко казано, не много добри. Мазнината се отмива зле, засъхналата каша също, като цяло съм недоволен. Ще търся друг продукт, дори и да е малко по-скъп, важното е сапунът да е по-ефективен.

След като анализирахме мненията на потребителите за тези таблети, стигнахме до извода, че повечето хора остават безразлични или се изказват изключително негативно за този продукт. Само няколко души харесаха тези хапчета, въпреки че е твърде рано да се правят окончателни заключения.

   

2 читателски коментара

 1. Граватар Светлана Светлана:

  Не знам колко мръсни трябва да са чиниите, за да не се измият. Пих и непознати хапчета да пробвам. И ги пробвах на различни режими и с различна степен на замърсяване на съдовете. Резултатът е отличен, доволна съм, добавям допълнително сол и препарат за изплакване още на Finish, защото... Водата ни е много лоша. Прилични таблетки, прилична цена, за останалото - "няма пророк в своето отечество"...

 2. Граватар Наталия Наталия:

  Отвратителни хапчета. Те оставят утайка по всички съдове.

Добави коментар

Препоръчваме за четене

Кодове за грешки на пералня