Отзиви за таблетки за съдомиялна машина Ushasty nyan

Таблетки за бавачки с ушиКой не познава марката Eared Nannies? Има малко такива хора в Русия и дори в страните от ОНД. Въпреки това, съдейки по данните от социалните проучвания, хората свързват тази марка с бебешка пудра, сапун и шампоан, но смешното зайче се среща и на други продукти, по-специално на таблетки за съдомиялна машина. Какви са тези хапчета, ще ви разкажат за това, без да се крият, достоверните прегледи на хората, които сме избрали за вас.

Привържениците на това лекарство

D0Лка, Москва

Таблетките Ushasty Nyan са много добри, използваме ги вече година и половина и сме много доволни. Основното е, че те са евтини и се справят перфектно със задачата си да мият съдовете. Е, освен това.

  • Таблетките не оставят неприятните бели следи, които се виждат по очилата.
  • Таблетките за съдомиялна машина “Hare” не оставят силна химическа миризма върху съдовете.
  • Тези таблетки премахват петна от кафе и чай добре, но трябва да кажа, че това е рядкост за таблетките.

Таблетките, които опитах преди, не се справиха с остатъците от стар чай.

  • С тези таблетки или прах мога да мия само съдове за печене.
  • Почиства тигани с дебел слой загоряла мазнина без никакви оплаквания.

Ushasty nyan таблетки в опаковкаНе намерих никакви недостатъци, въпреки че напоследък продуктите „със заек“ се запомнят все повече и повече в негативна светлина. В една телевизионна програма казаха, че "Ushastik" съдържа много вредни химикали. Наистина не вярвам в това, никога не се знае, ядем малко от този химикал и нищо, все още сме живи. Така че харесвам този продукт във всяко отношение и ще продължа да го купувам.

Игор, Москва

Наистина оценявам тази марка таблетки за съдомиялна машина. По едно време пробвах таблетки от водещи производители на битова химия и стигнах до извода: колкото по-рекламиран е продуктът, толкова по-ниска е потребителската му стойност, въпреки че цената може да бъде уау! Спрях се на „Eared Nanny“ и не съжалявам нито за секунда, спестяванията са очевидни и чиниите са чисти.

ТатянаАск, Норилск

По принцип само използвах Финиш таблетки за съдомиялна машина, а сега намерих и „хапчета със зайче“ за себе си. Преди дори не знаех, че правят и таблети за машината. Много добре познавам праха им за пране, изпрах толкова много пелени с тях за дъщеря ми и сина ми, сега вземам таблетките, евтини са и качеството е сносно. Има един недостатък - опаковката на таблета не се разтваря във вода като Finish. Трябва да отворите пакета, не винаги се получава добре и е неудобно.

Ирина, Москва

Тези таблетки нямат недостатъци. Проверих ги по всякакъв начин. Мият чинии перфектно и струват стотинки. Оригиналният продукт без съмнение може да се препоръча на всички. Но наскоро попаднах на фалшификат. Изглеждаше същата опаковка, но нещо ме усъмни и когато отворих първата таблетка се оказа, че е наполовина смачкана и в носа ми удари острата миризма на ацетон. Проверих баркода на опаковката, оказа се, че това не са таблетки PMM, а чорапи. Пазете се от фалшификати!

Инсталирайте специална програма на телефона си за проверка на баркода, за да не се натъкнете на фалшиви стоки

Елена, Псков

Много ми харесват таблетките за пералнята от Ushasty Nanny. Изглежда, че няма нищо особено в тях, но след като ги опитате, разбирате, че това е мощен инструмент, който може да премахне всякакви замърсявания от съдовете. Тези таблетки участваха в най-сериозни тестове. Веднъж с тях измих съд за патета, върху който имаше мазнина колкото пръст, а не настроих температурата на водата на най-високата степен.Горещо препоръчвам тези таблетки на всички!

Противници на това лекарствоUshasta nannys таблетка в дозатор

Мурка, Краснодар

Таблетите, които не мога да нарека Ужасни бавачки по друг начин. Продавачът ми ги похвали, но реално се оказаха ужасни гадости, че и вонящи. Таблетките не се разтварят добре във вода, качеството на измиване на съдовете е лошо, целофанът, в който са опаковани таблетките, не се разтваря и се отваря трудно. Някои недостатъци и никакви предимства, освен цената.

Мирослава, Омск

Напълно се доверявам на майка ми при избора на битова химия, въпреки че отдавна живея отделно. Тя винаги намира добри продукти на разумна цена. Наскоро тя ме посъветва да купя хапчета за PMM от „Eared Nanny“. Първо, струват половината от цената на продукта, който винаги използвах, и второ, получих икономична опаковка, така че в крайна сметка спестих много.

Но еуфорията не продължи дълго. Първото пране ме разочарова. Мазните тенджери изобщо не бяха измити, а за загорелите тигани дори не говоря. Това наистина е най-лошият продукт за съдомиялна машина. Трябва да призная, че това е първият път от много години, когато майка ми прави грешка.

Яна, Москва

Не харесвам „хапчета с уши“, опитах го веднъж и бях разочарован. Миришат много силно. Направо е непоносимо. Може би трябва да изплакнете съдовете отново след измиване, тогава ще се оправи, но мисля, че все още е риск. Щом смърди толкова много, значи са пълни с вредни химикали, а аз се опитвам да се грижа за здравето на семейството си. Никога повече няма да купя тези хапчета!

Обобщавайки, отбелязваме, че като цяло потребителите харесват таблетите от „Eared Nanny“, но напоследък тяхната репутация е сериозно развалена от незаконни производители, които, маскирани като „Eared Nanny“, произвеждат продукти с ниско качество. Преди да купите продукти от известна марка, проверете както нея, така и търговските обекти, от които купувате битова химия. Приятно пазаруване!

   

Коментари на читатели

  • Споделете вашето мнение - оставете коментар

Добави коментар

Препоръчваме за четене

Кодове за грешки на пералня