Ревюта на перални машини Siemens

Пералня Siemens iQ300 varioPerfect WM 12E444 OE

Ревюта на Siemens iQ300 varioPerfect WM 12E444 OEУляна:

Вече две седмици пералнята ме радва с отлична работа! Тя ми доставя само положителни емоции!!! Пере много добре, няма силни звуци и неприятни звуци, няма вибрации. Карането е удоволствие! Вече направих всичко, което трябва да се измие! И спално бельо, и маратонки, и пухено яке, и одеяла! Всичко се измива страхотно! Вратата се отваря докрай. Това е добре, когато поставяте големи предмети в прането. Освен това е много удобно да ги извадите. Освен това ми е красива! Изглежда много шик и стилно. Има много различни режими! Все още дори не съм го преживял половината. Не мога да бъда по-щастлив от моя нов асистент! Когато мисля за нея, възникват само приятни чувства и мисли) Много добър избор! Препоръчвам го на всички!

Професионалисти: много стилен външен вид, прости контроли, защита от деца, презареждане, лесно гладене, пране с плюс)

От минусите: Не намерих нищо от две седмици)))

Пералня Siemens iQ800 varioPerfect WM 14Y790 OE

Пералня Siemens iQ800 varioPerfect WM 14Y790 OEНатали:

Купихме пералнята преди година. И изтриваме цялото това време. Наистина ми харесва да пера с тази пералня. Измива нещата добре. И се отнася към тях много внимателно. Все още няма нито един повреден артикул. Прост и удобен интерфейс. Много ми хареса смесеният режим на пране. Използвам го често. В работата си често ми се налага да напускам града. И съпругът ми използва машината без проблеми, дори когато ме няма.

Преди това имаше друга пералня. Качеството на измиване беше по-лошо. И освен това понякога късаше дрехите си. Ярките цветове в него също избледняха. И имаме пълно взаимно разбирателство със Siemens. Всички артикули са непокътнати и изглеждат добре след измиване.Просто страхотна машина! И съпругът ми го използва често! Там всичко е много просто!

Професионалисти: можете да заредите много пране, пестите вода и електричество, перете много добре, можете да спрете прането и да поставите онези неща, които сте забравили да хвърлите по-рано.

От минусите: все още нищо не е намерено)

Пералня Siemens iQ800 varioPerfect WM 12Y590 OE

Пералня Siemens iQ800 varioPerfect WM 14Y790 OEМариан:

Радвам се, че реших да си купя не пералня за вграждане, а обикновена. Поради някои особености на ремонта, който направихме в кухнята, тази опция ни подхожда повече. Също така намирам предните модели за по-удобни. Това е още един плюс за мен. Харесва ми също, че машината е много умна. Той независимо регулира теглото, броя на оборотите, отчита и контролира необходимото количество използвана вода и т.н. И ако едно изплакване не е достатъчно за отстраняване на пяна и прах, тогава започва второ. Спомням си преди това изварявахме чаршафи, калъфки за възглавници, завивки и кърпи. Но тази машина пере толкова добре, че не правим нищо друго освен редовно пране.

Професионалисти: супер чисто пране, използва малко вода и електричество, гарантира, че няма твърде много пяна, управлява цялото пране от началото до края без допълнителна помощ от наша страна!

От минусите: Има лека вибрация при центрофугиране на дрехите.

Пералня Siemens iQ800 varioPerfect WM 14Y590 OE

Пералня Siemens iQ800 varioPerfect WM 14Y790 OEЕлена:

Търсех добра и прилична пералня. В крайна сметка избрах Siemens. Тази компания е надеждна. В кухнята си имам добър хладилник от същия производител. Работи от много дълго време. И нищо не се счупи!

Когато машината пере, практически няма шум. Може да се пере както през деня, така и през нощта. Има куп различни режими и опции. Всичко се прави удобно и ясно. Има режими, които улесняват гладенето. Измивам всичко в него. От спално бельо до връхни дрехи.Якета, одеяла, пердета, одеяла - всичко е изпрано! Това е просто идеалната пералня!

Професионалисти: Спестявайки вода и електричество, можете да перете 8 кг сухо пране наведнъж, чужд монтаж.

От минусите:

Няма минуси. Търсихме точно такава машина, без никакви недостатъци)

Пералня Siemens iQ800 i-Dos WM 16Y890 OE

Siemens iQ800 i-Dos WM 16Y890 OEЛидия:

Като цяло, в началото не исках да купувам такава машина. Тя изглежда твърде модерна. Исках да купя този, който е по-прост. Дори външният й вид показваше, че има много функционалност! Съпругът ми ме убеди. И реших да рискувам. И не съжалявах!

Пералнята се оказа много добра. И не й беше толкова трудно да пере, колкото очаквах. Всичко на дисплея е на руски. Има съвети, така че беше лесно да се разбере. Няма да ви разказвам подробно за всичко, което има в него. В противен случай ще се уморя да пиша) В него има много различни програми и опции. Дори деликатните тъкани могат да се перат. Освен това пести електричество и вода. Това е дори въпреки факта, че може да пере 8 кг. Тя също има една интересна функция! Можете веднага да добавите прах за двадесет пранета! И след това тя сама ще го разпредели, колкото е необходимо за всяко пране. Дори особено замърсените дрехи на децата се изпират чисто!

Ако желаете, можете да направите отложено пране. Машината работи доста тихо. И няма да ви събуди дори през нощта. Има и защита срещу теч. Леката вибрация на машината е единственият и бих казал незначителен недостатък.

Професионалисти: можете да перете 8 кг пране, качеството на пране е отлично, управлението е по-лесно, отколкото очаквах)

От минусите: вибрира леко при пране на дрехи.

Пералня Siemens iQ800 i-Dos WM 16Y890 OE

Siemens iQ800 i-Dos WM 16Y890 OEМария:

Преди да купя, проучих форуми и рецензии. Хареса ми какво са написали за тази пералня.Още като я видях на живо в магазина, веднага реших, че ще я купя! И не става въпрос само за страхотен дизайн. Не съм прала на ръка от много години. И тя имаше няколко перални преди нея. Така че знам какво говоря.

Siemens дори има красив барабан и добър маншет и много повече. Освен това тази машина е перфектно сглобена. Всички части прилягат плътно и пасват като ръкавица. Първият път започнахме да мием през нощта. И по някаква причина всички чуха всичко, което се случи. Може би защото беше първото изстрелване?

Но на следващия ден тя не беше чута. Тя работеше тихо. Изпира добре както детските, така и нашите дрехи. Не остават никакви замърсявания и петна. Добавям препарат за няколко пранета наведнъж. Тя сама го разпространява. Отначало се изля твърде много. Достатъчно за седем измивания. Отзивите казват, че понякога използва много прах наведнъж. И май имам много малко.

А бельото е толкова бяло, сякаш е варено. Между другото, когато за първи път изцедих прането, нещо друго изръмжа. Но след това умря и всички последващи стартирания бяха ок. Няма никакъв шум. Единственото нещо, което не ми харесва е, че прането трябва да се постави в машината, която вече е включена. Тъй като тя също трябва да го претегли. Но преди го правех по различен начин. Първо заредих прането и след това пуснах пералнята. Сега се уча отново)

Тя също има голям екран. И не ми трябваха инструкции. Защото там всичко е обяснено просто и ясно. Да, тази пералня не е евтина. Но качеството й го оправдава!

Професионалисти: пере по-добре от всичките ми предишни перални. Няма никакъв шум от него. Тя е много икономична. Можете да заредите много пране. Много интелигентна машина.

От минусите: засега всичко е супер!!! Няма минуси.

   

5 читателски коментара

 1. Граватарът на Натали Натали:

  Моята пералня Сименс работи 24 години, не е имало повреди, но беше истинска немска сглобка. И сега се съмнявам, че тези машини са немски сглобени и ще работят също толкова безупречно.

  • Граватар Анонимен анонимно:

   Не бях доволен от колата, купих я преди 6 месеца и вече чакам техник да я ремонтира!

  • Граватар Виктор Виктор:

   Добре е да лъжа, аз съм на 24 години.

  • Граватар Андрей Андрей:

   По същия начин. Купихме Sivamat C10 през 1995 г. На 25-та година от експлоатацията лагерът започна да бръмчи

 2. Граватар Людмила Людмила:

  Прекрасна машина, умна и страхотен работник. Преди нея имаше Бош - мозъците отказаха на първия месец, след ремонт на смърча издържа до година. Купихме нов Daewoo, работи дълго време и надеждно, много ни хареса, искахме да купим нов със същия размер за 5 кг, но не можахме да го намерим. След като разгледахме всички опции, избрахме Siemens! Горещо го препоръчвам!

Добави коментар

Препоръчваме за четене

Кодове за грешки на пералня