Ревюта на перални LG F1296CD3

мнения LG F1296CD3В големите градове хората често се сблъскват с проблема със сушенето на дрехи, защото не можете да ги окачите навън поради облаци от изгорели газове, но у дома, ако ги изсушите на въже за пране, можете да разредите влагата. В съвременните условия има изходи от ситуацията: първо, можете да закупите сушилня или специален шкаф, но тези устройства изискват много място, и второ, можете да закупите пералня LG F1296CD3, като по този начин решите проблема и спестяване на полезно пространство в стаята.

Но веднага възниква въпросът: може ли такава машина наистина да изсуши нещата добре? Освен това ще изпълнява ли основната си функция: пране, изплакване и центрофугиране на дрехи? Също така е важно дали пералнята е достатъчно надеждна; на всички тези въпроси най-добре могат да отговорят самите потребители в своите рецензии и ние ще посветим тази публикация на тях.

Положителни мнения

Ирина, Томск

Машината изобщо не потрепва по време на пране и центрофугиране. Режимът на сушене не е подходящ за всяко пране, но повечето неща суша директно в барабана. Добри неща. Спрях да суша неща на балкона от момента, в който пияниците се преместиха в апартамента на последния етаж. Хвърлят фасове отгоре, които се озовават върху прането и съсипват нещата. Безполезно е да се ругаят, нищо не достига до пияните им мозъци.

Можете да сушите много малко неща наведнъж. Ако сложите повече, те наистина няма да изсъхнат.

Сега суша някои неща у дома, тъй като е невъзможно да се включи режимът на сушене, докато в барабана има деликатни предмети. Останалите се изсушават перфектно от самата машина. Рядко зареждам барабана до капацитет, така че няма проблеми със сушенето. Добра пералня.

Константин, Уляновск

Използвам пералня и сушилня LG F1296CD3 вече почти седем месеца. Всичко е нормално и пере перфектно и суши добре, съпругата е "на седмото небе" от щастие.Има обаче едно „но“, машината издава много шум при източване, но аз реших проблема по най-простия начин, а именно разхлабих винта, който държи помпата. Този винт е лесен за достъп, защото се намира близо до пробката на дренажния филтър. Буквално едно движение и дефектът е отстранен. Никога не бих се разделил с тази машина!

Олга, ЧелябинскКонтролен панел LG F1296CD3

Препоръчвам тази машина на всички, защото е надеждна, пере всичко, дори неща, които не винаги можете да перете на ръка, и може да суши неща. Избрах марката LG, защото майка ми пералня LG F10B8ID0, тя я експлоатира безмилостно и няма проблеми. Един проблем, машината е проста, затова избрах модел със сушилня. Рядко използвам самата сушилня, но понякога наистина ми помага, особено когато времето навън е лошо.

Юлия, Москва

Купих машината, защото производителят й даде 10 години гаранция и ми хареса на външен вид. Едва по-късно разбрах, че 10 години гаранция не се дава за цялата машина, а само за отделните й части, като двигателя. Гаранционният срок на цялата машина е 1 година и е сглобена не в Корея, а в Русия, което донякъде развали впечатлението ми от нея, но в крайна сметка го забравих, защото машината се оказа наистина добра. Ще се опитам да изброя забележителните предимства на машината.

  • Директно задвижване и надежден мотор.
  • Много високо качество на пране, поне в сравнение със Samsung, който ползвах 3 години.
  • Ясни контроли, които дори голяма маймуна може да разбере.
  • Доста голямо натоварване.
  • Наличие на сушене.
  • Надеждна, стабилна работа поне няколко години.

Отрицателни мнения

Евгения, Санкт ПетербургLG F1296CD3 изглед отпред

Много съм разочарован, цялата ми месечна заплата отиде на вятъра, защото реших да си купя LG F1296CD3. Бях доволен от покупката точно два дни, на третия режим на сушене спря да работи и машината започна да пере през всеки друг път.Е, прав съм, веднага се свързах със сервизния отдел, те казват, елате и го поправете, моля. Е, майсторът започна с факта, че повредата е по моя вина, че машината е инсталирана от непрофесионалист и като цяло започна да „извайва“. Накрая решиха, че той все пак ще ремонтира пералнята за сметка на фирмата.

Спечелих първата „битка“, но както се оказа, бях щастлив рано. Изминаха 3 месеца „и нещата все още са там“, сервизът не бърза да ремонтира моята машина, захранва всичко „закуска“. Изглежда, че е време да наемете адвокат и да отидете в съда. Не съм доволен нито от самата машина, нито от качеството на услугата от сервиза, ще се боря докрай!

В такава ситуация е по-добре незабавно да напишете жалба до продавача, за да няма проблеми по-късно.

Алексей, Москва

Каква сушилня е тази машина? Не видях как работи, защото изобщо не изсъхва. Що се отнася до измиването, всичко е наред, няма оплаквания. Пере и центрофугира добре, изплаква добре, но има проблем със сушенето. Говорих с експерти по тази тема и се оказа, че този проблем се среща много често в пералните машини от този модел. Какво е това, дадоха много пари за машината, но тя не изпълнява някои от функциите си!

Олга, Омск

Мога само да кажа, че машината не е качествена. Месец по-късно ключалката на люка се счупи, маншетът на люка постоянно излиза, което му пречи да се затвори. Изглежда, че маншетът причиняваше лошо затваряне на люка и това се отразяваше на ключалката, поне така ми каза съпругът ми, изглежда, че е прав. Не трябва да харчите сравнително големи суми пари за нискокачествено оборудване.

   

Коментари на читатели

  • Споделете вашето мнение - оставете коментар

Добави коментар

Препоръчваме за четене

Кодове за грешки на пералня