Преглед на перални LG F1096ND3

Ревюта на LG F1096ND3Пералните машини LG, сглобени в руския завод, са търсени. Те са евтини и в същото време имат добро качество. Моделната гама е много разнообразна и следователно, когато избира конкретен модел, купувачът иска да знае колкото е възможно повече за него. Потребителят може да ви разкаже повече за пералнята, така че в тази статия сме събрали отзиви на клиенти за модела F1096ND3.

Положителен

Иляшенко Анна, Москва

Харесвам всичко в тази кола, не намерих недостатъци. Всичко е абсолютно чисто и без мирис. Тъй като имах преди пералня Маргарита 2000г, тогава в сравнение този изглежда като космически кораб. Благодарение на рецензиите купих този конкретен модел, затова ви моля да пишете коментари, може би те наистина ще помогнат на някой да реши.

Юрий Романов

Няма да пиша есе, само ще изброя предимствата:

  • идеално се вписва в банята;
  • измива перфектно;
  • идеален набор от функции;
  • не вдига шум.

Моята приятелка е възхитена от тази машина, съветвам всички да я купят.

olesay-sh

Преди 6 месеца купихме пералня LG F1096ND3 с капацитет 6 кг, защото сега трябва да перем всеки ден, тъй като имаме малко дете. Машината се вписва добре в банята, класически бял дизайн. Най-голямото предимство на този модел е неговата ефективност. Благодарение на автоматичното претегляне, машината напълва толкова вода, колкото трябва за прането, но времето, разбира се, остава същото.

Центрофугирам прането на 800 оборота, така че машината не тропа, както при по-висока центрофуга. Това обаче е напълно достатъчно, прането е почти сухо. Има много режими, но според мен те са твърде дълги, всичките за два или повече часа. Заключение: машината печели 4 точки от 5, не се различава от старата ми машина 3,5 кг, също от LG.

Наталия, Велики Новгород

Тази пералня е не само помощник, но и красота.Купихме го преди 4 години, по съвет на продавач-консултант. Прането върви без проблеми, машината не се развали през това време. Контролите са прости, можете да регулирате въртенето. Събира много пране, но все пак трябва да се пере два пъти на ден, защото има две деца и има лятна къща.

Има полезна функция, която заключва панела и вратата от деца. Хубав дизайн. Това е всичко, което мога да отбележа.

Татяна, Санкт ПетербургПералня LG F1096ND3

Преди няколко години купихме пералня LG F1096ND3 и не съжаляваме. В голямо семейство миенето се извършва често, почти всеки ден и през това време машината не се е променила, изглежда като нова. Измива ефективно, не вдига шум и не събужда децата. Харесвам функцията за заключване за деца. Не забравям да използвам функцията за самопочистване на барабана веднъж на всеки 3-4 месеца, за да издържи по-дълго. Същият модел по-късно го подариха на майка ми и свекърва ми.

Jusya87, Нижни Новгород

Вече една година ползвам пералнята. Мисля, че е страхотно, защото работи тихо и има 13 необходими програми, които ви позволяват да перете различни видове тъкани, дори одеяла. Машината сама преценява колко е натоварен барабана и в зависимост от това изтегля вода. Има полезна функция за самопочистване, а в края има сигнал за известяване, след което пералнята автоматично се изключва. Освен това е енергийно ефективен. Като цяло го препоръчвам на всички.

Алекс Василев

Дълго време не можехме да изберем подходяща пералня и затова се спряхме на LG. Бяхме доволни от покупката, мием го всеки ден, понякога дори по няколко пъти на ден. Работи чудесно, програмите не замръзват. Има много програми, полезни функции и лесни за управление. Инструкциите са написани на достъпен език. Не ме е разочаровало от една година. Не съжаляваме, препоръчваме на всеки да го купи.

Отрицателна

Александър Кузмин, Москва

Не машина, а дизайнер, купи го и го донесе на ум. Основната опасност е, че пералнята LG F1096ND3 внезапно пръска вода в резервоара и след това внезапно се изключва. Не плавно, както би трябвало, а рязко. Това кара тръбите да треперят рязко, понякога дори да треперят като луди. Това показва воден удар. Налага се да я мием често и нашите многострадални тръби издържат по 10-12 такива удара на ден. Не е трудно да се досетим, че скоро това ще завърши с теч, ако не и със спукване на тръба.

Сега трябва да решите какво да правите. Изглежда, че трябва да купим стабилизатор на налягането, но жабата натиска, може да предизвика скандал и да се откаже от тази машина от грях. Между другото се свързах със сервиза, изпратиха техник и то бързо. Бригадирът огледа навсякъде, провери как са свързани, погледна маркучите и каза, че така трябва, след което си събра багажа и си тръгна. След това се опитах да разреша проблема с локалния воден удар с помощта на редуцир-вентил, но нищо не се получи. Сега се замислям!

Дзю ден, СочиМашина LG F1096ND3

Използвам машината от доста време, но все още не мога да разбера защо пералнята черпи толкова малко вода? Колко пъти съм наблюдавал, че нещата се мотаят в барабана в много малко количество вода. Оттук и значителното износване на нещата, лошото качество на изплакване и много други неприятни неща. Старата ми машина се изплакна много по-добре, жалко, че се развали безнадеждно, иначе „старата дама“ щеше да продължи да мие. Новата технология не ми хареса, изобщо не ми хареса!

Маргарита, Москва

Дразнещото в тази машина е звукът на бутоните и мелодията в началото и в края на прането. Корейците можеха да измислят нещо по-оригинално в съвременна машина. И силата на звука не намалява; трябва да слушате този шум през цялото време. Забавеният старт също не е обнадеждаващ.Задавате таймера за определено време на забавяне и той започва прането по-рано или изобщо не започва, това се случи веднъж. Като цяло не очаквах такова предателство от LG; Не съм доволен от машината.

Валерий Болдаков, Псков

Машината изглежда добре на външен вид, но когато започнах да я използвам, настроението ми падна. Първо, няма допълнително изплакване, но трябва да се отбележи, че предишната ми машина го имаше и вече съм свикнал с него, защото е хубаво нещо. Второ, не можете да включите супер изплакване на програми с продължителност 30 и 60 минути, така че какво има. Трето, изплакването е ужасно, когато извадите прането, дори малко пяна остава по него. Нека корейците сами да използват тази технология и не ни я натрапвайте!

   

Коментари на читатели

  • Споделете вашето мнение - оставете коментар

Добави коментар

Препоръчваме за четене

Кодове за грешки на пералня