Ревюта на перални Haier

Haier HW50-12866ME

Ревюта на Haier HW50-12866MEОлга Панова

Дата на закупуване: юли 2011 г

степен: 5

Предимства: работи тихо, пере перфектно, има защита за деца

недостатъци: не знам

Според мен правилното съотношение цена-качество. Контролите са прости и ясни, режимът за кратко пране е много удобен, използвам го често. Когато свърши с миенето, ми пуска джингъл белс)))

Haier HW60-1281C

Пералня Haier HW60-1281CРуслан Новиков

Дата на закупуване: ноември 2011 г

Предимства:

 1. Безшумен
 2. Всичко се пере на 40 градуса
 3. Обмислен дизайн
 4. Жена ми го харесва и това е най-важното)

недостатъци: не са намерили такъв от 3 години

Предишната ни машина беше Аристон, работеше добре, но след 9 години явно е изтекъл срока на експлоатация. Проблемите започнаха или с нагревателния елемент, или с електрониката, така че жена ми и аз решихме да го сменим. Пазарувахме и питахме за цени. Задачата беше да се вмести в 20 хиляди. Разбрахме, че за тези пари можете да вземете или Candy, или този.

Някак си не вярвам на китайците, затова отидох онлайн, за да проуча рецензии. Много хора са отвратени от европейската технология, затова решиха да рискуват и взеха китайската. Свързах го сам и започнах прането. Първото впечатление беше за тишина - изобщо не се чуваше двигателят, само плискането на водата. Но нашият Ariston се нарича една от най-тихите перални машини. Взехме прането - отлично, чисто и това на 40 градуса! Отново Ariston е губещ.

Прахът не остава в тавата след измиване и много европейски машини са виновни за това. Отделно искам да ви кажа за дизайна, според мен е идеален. Панелът е удобен, без колела за привличане на деца. Програмата може да бъде избрана автоматично или всички параметри могат да бъдат зададени ръчно. Можете да добавите пране по време на пране! Като цяло съпругата е доволна, бельото е чисто!! Да видим колко ще издържи.

Haier HW60-1281C

Пералня Haier HW60-1281CВалентина Елисеева

Дата на закупуване: октомври 2012 г

Предимства: пере добре, удобна и красива, безшумна, много програми

недостатъци: Не го намерих и не мисля, че ще го намеря

Подготвихме се за покупката предварително, прочетохме рецензиите, които имаха много добри неща за тази марка. Отидохме до магазина, като вече знаехме какво точно ще купим. Всички наши приятели са Indesites-Aristons-Boshis, решихме да се откроим и има защо))) Майсторът, който ни инсталира машината, каза, че това е един от най-добрите модели сега. И работи напълно безшумно, въпреки че подовете ни са неравни. И той безшумно изтрива, и тихо върти. Като цяло не мога да бъда по-щастлив!!!

Haier HW60-B1286

Ревюта на Haier HW60-B1286Катя Дубовицкая

степен: 4,5

Дата на закупуване: февруари 2013 г

Предимства: необичаен дизайн, висококачествена работа, без прекомерен шум по време на пране, клас на консумация на енергия A+, икономична консумация на вода, възможност за ръчно регулиране на програмите

недостатъци: Само 1 програма може да бъде съхранена в паметта.

Моята машина ме радва с отлично качество на пране и красив сребрист цвят. Измива всичко дори в студена вода, направих специални експерименти)) Спестява вода, електричество също, има много програми и всичко може да се регулира ръчно! Един малък недостатък: за съжаление паметта е предназначена само за 1 любима програма, бих искал още една за пълно щастие. Всичко е супер, препоръчвам го!

Haier HW60-1201S

Haier-HW60-1201SСергей Корнеев

степен: 5

Дата на закупуване: ноември 2011 г

Предимства: супер машина!

недостатъци: нито един

Оборудването е плюс, ползвам го вече три години, никакви проблеми! Преди това имаше Аристон, няма сравнение. След това прането е по-чисто, работи тихо и има повече функции.

 

Haier HMS800TVE

Haier-HMS800TVEВалерий Федорович

степен: 2

Дата на закупуване: януари 2008 г

Предимства: добре може би цената

недостатъци: прането е замърсено след пране, издава шум и вибрира по време на работа

Избрахме тази пералня, защото парите бяха малко, а и беше най-евтината в магазина. Като бонус ни дадоха и 30 кг прах. Пералнята е с една година гаранция, но през това време някак си изпра. По някакъв начин, тъй като цялото бяло бельо стана сиво след тази машина, всички кърпи и тениски бяха съсипани. Жена ми вече купи и Ariel, и Tide, безполезни са.

След това имахме преместване, след което пералнята започна да вибрира, въпреки че монтирах монтажните болтове, както се изискваше по време на пътуването. Гаранцията вече беше изтекла по това време, така че се опитах сам да се справя с вибрациите. След отваряне на задната стена на пода беше намерено гумено уплътнение, подобно на тези, които монтират в пералните машини Жигули. Оказва се, че просто са го залепили между страничната стена и амортисьора, без дори да го закрепят по никакъв начин! Е, върнах го на място и машината отново заработи добре. Тогава забелязали, че чорапите изчезват в него. Оказа се, че между ластика на входа и барабана се е образувала хлабина, така че при пране чорапите се издърпват под барабана.

В резултат на това барабанът спря, след което открихме загубата)) Извадихме чорапите, но след тази история машината започна да дъвче прането и решихме да го сменим. Парите вече бяха по-добри, затова взехме Bosch. Сега бельото ми е чисто и няма хемороиди. По принцип Haier може да се закупи само ако има голяма нужда; освен цената няма нищо добро в него.

Haier HW50-12866ME

Ревюта на Haier HW50-12866MEАркадий Ефремов

степен: 5

Дата на закупуване: май 2011 г

Предимства: изглежда прилично, има много програми, работи тихо

недостатъци: не е намерено

Машината работи добре, качеството е добро, не шуми. Има много режими и всичко е толкова ясно, че не са необходими инструкции. Жена ми го харесва.

Haier HW50-12866ME

Ревюта на Haier HW50-12866MEВалентина Рощина

степен: 5

Дата на закупуване: юни 2012 г

Предимства:

 1. Атрактивен дизайн
 2. Работи безшумно
 3. Програмите са прости и разбираеми
 4. Почиства всичко
 5. Пестеливо изразходва вода
 6. Заключване за деца
 7. Много различни програми
 8. Музикален сигнал в края на прането

недостатъци: Дано не попадна на тях!

Преместихме се от къщата на майка ни в отделен апартамент и тя запази стария ни Indesit. Машината между другото е супер, макар и на второ десетилетие работи като нова. Започнах да проучвам цените и разбрах, че мога да взема само нашия Indesit, но има толкова много негативизъм за него в интернет! Тогава избирах между Haier и Candy. Китайците активно ги хвалят, затова решиха да рискуват.

Купихме го, свързахме го, измихме го два дни почти без почивка, тествахме всичките 10 режима. Работи отлично, не се чува никакъв шум! Цветът е нестандартен, сиво-син, просто подхождаше на нашата вана, сякаш дизайнерът го беше избрал)))) Програмите са за хора, всичко е достъпно и просто, няма нужда да си набивате мозъка. Обикновено не обичам да давам съвети, но сега който пита, препоръчвам тази фирма на всеки, качеството е супер и то на тази цена!!!

Haier HW50-12866ME

Ревюта на Haier HW50-12866MEГенадий Протасенко

степен: 5

Дата на закупуване: март 2011 г

Предимства: не вибрира, не шуми, удобна и компактна

недостатъци: след края на програмата вратата се отваря, сякаш тапата е изскочила от бутилка шампанско и звучи тематичната мелодия „Нова година идва да ни посети“))) това е леко досадно

Няма оплаквания за машината - пере добре, центрофугира страхотно, дори първокласник може да разбере управлението!! Да видим какво ще стане след това.

Haier HW60-B1286

Ревюта на Haier HW60-B1286Пата Пата

степен: 4,5

Дата на закупуване: януари 2013 г

Предимства: модерен, висококачествен, евтин

недостатъци: не знам

Машината я ползваме от скоро, няма с какво да я сравняваме, първа ни е. Преди да купим, четем много в интернет, включително за тази марка.Имаше много положителни отзиви, затова избрахме нея. Консултантът ни разказа за функциите и характеристиките, останахме доволни от всичко, а освен това изглежда солидно и модерно. Мисля, че ще станем приятели с нея.

Haier HW60-B1286

Ревюта на Haier HW60-B1286Виктория Павлюченко

степен: 4,5

Дата на закупуване: декември 2012 г

Предимства: безшумна работа, лекота на работа, цена

недостатъци: все още не го е разкрил

Изхвърлих стария си горен товарач Indesit и си купих нов Haier. Работи още по-добре - издава по-малко шум, центрофугира добре и можете да пуснете допълнително изплакване. Все още не съм усвоил всичко за програмата, но харесвам всичко, което съм опитал. И не е нужно безкрайно да се гмуркате в инструкциите, за да разберете какво е какво.

   

6 читателски коментара

 1. Граватар Михаил Майкъл:

  Поради липса на резервни части за тази машина, а именно лагери и напречни накрайници на барабана, продавам останалите части и резервни части за този модел. Ще го върна на ниска цена.

  • Граватар Андрей Андрей:

   Здравей Михаил. Пералнята Haier hms800tve изисква дръжка с люк. Ако го имаш с удоволствие ще го купя.

  • Граватар Оксана Оксана:

   Ще купя двигател, 89154077664 Оксана, чакам обаждане.

 2. Витал Граватар жизненоважен:

  Имам Haier HW60-B1286 или нещо подобно. Работих 3 години и лагерите паднаха. Намерих го в авточасти за 600 рубли, но намерих и семеринг и също 600 рубли, така че 1200 за целия ремонт не е толкова сложно. Трябва ви само инструмент, но всичко е налице и достъпно.

 3. Граватар Людмила Людмила:

  Купих пералня Haier HWD 1406 със сериен номер CEOJM1E1600CSD380057 на стойност $499.
  Въпреки това, по време на работа на пералнята, след известно време, тя започна да ръждясва във външната част на барабана, а именно по време на пране се натрупва вода в гумената лента; когато отворите вратата на барабана на пералнята, част от натрупаната вода се излива на пода, разтичайки се по цялата пералня. При контакт с магазина, от който е закупен в приемния отдел, служителят обясни, че магазинът не е производител. Не го препоръчвам само поради тази причина

 4. Граватар Анонимен Анонимен:

  Купих пералнята през април 2011 г. Развали се през април 2018 г. Гаранционният срок беше 7 години. Сега просто го изхвърлете в кошчето. Ремонтът се смяташе за много скъп. И ми хареса начина, по който се изми. Изплакнат перфектно!

Добави коментар

Препоръчваме за четене

Кодове за грешки на пералня