Ревюта на праха за пране Tobby Kids

мнения за Tobby Kids пудраМожете лесно да намерите отзиви за прах за пране Tobby Kids, въпреки че това е малко странно, защото този продукт не е супер известен. Това може да се обясни с факта, че Tobbi Kids е прах за пране за деца, а цената му е приятно изненадваща. Можете дори да кажете, че това е един от най-евтините прахове в този клас, а цената, както знаете, е първото нещо, което привлича потребителя. В тази публикация сме предоставили ревюта на прах за пране Tobby Kids, надяваме се, че ще ви бъдат полезни.

Отрицателна

Ирен, Среднеуралск

Последното нещо, което исках да направя, беше да експериментирам върху собственото си дете, но нещата стояха така. Винаги използвах пудра Eared Nanny, но след това започнаха да изскачат пъпки по кожата на бебето ми, така че реших да сменя пудрата, но какво да взема вместо това? Консултирах се с приятелка, която ми рекламира пудрата Tobby Kids и реших да се вслушам.

За тест взех най-малката опаковка Tobby Kids пудра. Трябва да се отбележи, че опаковката е много атрактивна и удобно изработена. Бях изненадан от ниската цена. Веднага щом отворих опаковката, всичко си дойде на мястото, буквално веднага останах с впечатлението, че най-евтиният прах е излят в красива опаковка.

  1. Прахът е много прашен. Опитах се да го изсипя внимателно в чекмеджето на пералнята, но пак вдигна облак прах, който веднага ме накара да кихна.линия пудри Tobby
  2. Прахът съдържа многоцветни гранули, които са характерни за прах за възрастни и подсказват наличието на вредни химикали. Добрата бебешка пудра не съдържа много компоненти.
  3. Резултатът от прането, меко казано, не беше приятен.Дори не измих детските изпражнения напълно, въпреки че Ушатата бавачка се справи с такива петна с гръм и трясък.
  4. Миризмата както от самия прах, така и от нещата, изпрани с него, е много остра. Честно казано, не бих сложила нещата върху детето си след такова пране; първо ще трябва да ги изплакна три пъти.

Като цяло стигнах до извода, че никога повече няма да купя тази пудра, защото е евтина глупост. Закачливо име и красива опаковка не биха били необходими, ако продуктът беше добър, но нека производителите да перат дрехите на децата си с този прах, може би съвестта им ще се пробуди.

Юлия, Тюмен

Tobby Kids, защо такова име за прах, който се произвежда в Русия. Е, това не е толкова лошо. По същество тази пудра е напълно гадна, въпреки че може би може да се каже още по-силна. Първо, би било интересно да разберете кой саботьор е написал на пакета, че може да го използва за пране на детски дрехи? Да, дори не е подходящо за дрехи за възрастни, защото веднага предизвиква обриви. Това е на някой друг, но кожата ми веднага реагира на химикалите в пудрата. Второ, има просто чудовищна миризма. Трето, има много малка устойчивост на петна от различен произход.

Не знам за вас, но аз не намерих нито една причина да купя тази пудра отново. Ако искате да опитате да го купите, тогава вероятно ще добавите свои собствени епитети към моя нелицеприятен преглед. Но от грижа за нервите ви съветвам да не купувате тези боклуци.

Положителен

Алена, Санкт Петербургтоби се грижи за децата ти

Наскоро открих една прекрасна пудра за себе си и детето си, наречена Tobbi Kids. Преди това нямах представа, че евтината пудра може да бъде толкова добра.Измива идеално, изплаква много добре и опаковките са много удобни, издърпвате "чучура" на опаковката и можете да изсипете праха или в табла, или в бутилка с тясно гърло и нищо няма да се разлее. Вече 7 месеца пера, дрехите на бебето са меки и не миришат на нищо чуждо. Много, много съм доволна и го препоръчвам на всички!

Лариса, Челябинск

Всеки знае, че всички продукти за деца са скъпи. Не знам с какво е свързано това, но когато имах нужда от бебешка пудра, трябваше да положа усилия да намеря нещо евтино. Tobby Kids е прахът за тези, които се грижат за здравето на бебето си и искат да спестят малко пари. Давам пет звезди на пудрата!

Неутрален

Индиго, Шахти

С раждането на бебето имаше нужда от миене няколко пъти на ден. С тръпка си спомням тези безкрайни пелени, гащички, бебешки жилетки, чаршафи, изцапани „от детска изненада“. Първоначално измих всичко със сапун и на ръка, но когато бебето порасна, преминах към прах Tobby Kids и започнах да пера нещата в пералнята. Тогава дойде истинското облекчение.

Не съм избрала специално пудрата, взех първата, която ми попадна, но не бих казала, че съм напълно доволна от нея. Предимствата на Tobby Kids са, че са евтини и не предизвикват алергии, но недостатъците са лошото качество на пране и силна миризма.

Ще продължа да използвам тази пудра, свикнала съм с нея, но бих посъветвала хората да търсят нещо по-добро!

Марина, Енгелс

Преди много се притеснявах за пудрите за деца, дадох много пари за тях, не дай си Боже на децата ми да получат обриви. Тогава гледах една много интелигентна програма по телевизията, където говореха за това как не е нужно да обръщате твърде много внимание на екологичност на праха, по-добре е да наблюдавате как се изплаква и да изплаквате по-добре бебешките дрехи.

След като разбрах какво се случва, купих евтина бебешка пудра Tobby Kids и започнах да изплаквам нещата два пъти след измиване. В резултат на това нещата не миришат, децата нямат алергии и семейният бюджет остава непокътнат. С този метод можете да използвате всяка „средно отвратителна“ пудра, дори ако е Tobby Kids или друга. Но все пак, не приемайте твърде гадни химикали, никога не се знае.

В заключение ще отбележим, че прахът за пране Tobby Kids, въпреки че привлича вниманието на хората, малко са тези, които са особено доволни от него. Все пак това е евтин продукт, предназначен за тези, които искат да спестят малко пари. Опитайте да го използвате малко, може би тогава ще можете да си съставите окончателно мнение за този прах. Късмет!

   

Коментари на читатели

  • Споделете вашето мнение - оставете коментар

Добави коментар

Препоръчваме за четене

Кодове за грешки на пералня