Мнения за прах за пране Sarma

мнения за SARMA прахПраховете за пране са една от най-обсъжданите теми в женските форуми. Кой прах измива по-добре, кой прах е по-евтин и много повече разказвам на домакините за праховете. В тази статия решихме да съберем всички най-интересни отзиви за сарма на прах.

Прахообразна машина за цветно пране

Леонорка

Когато отидете в магазин за битова химия, очите ви се разширяват. Обикновено използвах Myth или Ariel, но когато видях опаковка евтина Sarma на прах, реших да я пробвам. Сега го имам в банята си през цялото време. Измивам с прах с мирис на „планинска свежест“. Този прах е подходящ както за ръчно, така и за автоматично пране. Опаковката е доста информативна, описва подробно колко прах е необходим за едно пране.

Що се отнася до качеството на пране, мога да направя следния извод: Sarma не може да се справи със сложни петна, но някои скъпи прахове също не премахват такива петна. Харесва ми факта, че не остава неприятна миризма. По принцип го използвам редовно за пране на дрехи за възрастни, но не го използвам за пране на детски дрехи.

олга0822

През цялото време избягвах Sarma прах, не му обръщах внимание и всичко това, защото смятах, че нещо евтино не може да бъде качествено. Тази пудра е наистина евтина. Когато джобът ми беше почти празен, реших да го пробвам, като си купих пакет прах за цветно пране само за $0,4. Тази пудра не е толкова лоша, колкото си мислех. Перфектно изпира бебешки пелени и анцузи, премахва мръсотията от маншетите и яките на ризите.

Забелязах, че прахът от опаковката с жълто-зелената риза изпира по-добре от праха от опаковката с жълто-оранжевата риза. Справя се по-добре с петна.

Но като цяло всеки от тези прахове измива добре и прави нещата по-бели. Недостатъкът е, че този прах рядко се намира на рафтовете на магазините. Сравнено с Персил, от които има „планини“, по рафтовете няма повече от 2-3 опаковки сарми.

Катрин_алина Сарма за цветно бельо

Добър ден, скъпи читателю! Днес ще ви споделя моите впечатления от Sarma five ензимен прах за цветно пране. Имам малка дъщеря и затова петна от различен произход са ми много познати, особено от плодове, шоколад и бои. Многократно съм се опитвала да премахна всички тези петна с препарати за петна, добре познати и скъпи. Но усилията бяха напразни. В резултат на това останаха жълти петна.

Пробвах и много пудри и бях разочарована от много от тях. В началото, когато се роди моето момиче, използвах Бавачки с напудрени уши, изпра се добре, но пак имаше петна. След това една по една смених пудрите на Myth, Tide и Persil. Но нищо добро не излезе от това, много неща останаха с петна и се превърнаха в домакински предмети.

И така, купих си прах за цветно пране Sarma и сега с него пера предимно цветни дрехи. Този препарат за пране изпра добре детските дрехи, нищо не избеля, дори много стари петна изчезнаха. Разбира се, някои останаха, но тази пудра ме изненада. Освен това изпира много добре чорапите.

По принцип пера във вода при 40 градуса, центрофугирам на 800 оборота в минута и използвам допълнително изплакване. Ако не използвате балсам, нещата са малко груби, но не миришат. Този продукт е отличен за изплакване на тъкани и не е причинил алергии в нашето семейство. Има проблем с пудрата - не се продава навсякъде.

Ахмедова29

Аз, като мнозина, опитах много прахове и се спрях на местния прах Sarma.Предлага се в различни опаковки. Това, което мога да кажа е, че се пени добре, изплаква добре и най-важното се справя добре с петната. Искам да пробвам и други продукти от тази марка, но засега препоръчвам пудрата на всички, защото е евтина.

Юлита

Отделете малко време, за да споделите вашето мнение за прах за пране Sarma. Използвам този продукт от много дълго време и не ме разочарова. Премахва идеално петна и мръсотия, а светлите вещи стават като нови. Този прах има дезинфекционни свойства, което е важно. Най-добре се справя с мазни петна, но максимален резултат може да се постигне само ако накиснете прането във вода при 70 градуса. От собствен опит се убедих, че този прах не предизвиква алергии.

Прах за бяло

Ирен999Сарма за бяла машина

Дълго време не можех да намеря подходящ прах за пране на бели дрехи. И така, един ден забелязах в магазина опаковка сарми и веднага я купих. Без особени надежди започнах да пера в машината с този прах. Честно казано, резултатът ме изненада и зарадва. Нещата станаха бели и без петна, това е факт. В нашето семейство не са открити алергии от този прах, така че сега пера само бели дрехи с него.

Стрекоза

След като прочетох отзиви за праха за автоматично пране Sarma, реших да го купя. И накрая го открих, Sarma bleaching е отличен препарат за пране. Сега по белите тениски няма жълти петна под мишниците, а самите дрехи миришат на свежест. Блузите с дантела се перат добре.

Освен бял прах, вече използвам всички видове. Изпрах стари кухненски кърпи и премахнах петна от плажна кърпа. Спалното бельо се пере перфектно при температура от 40 градуса. На толкова разумна цена това е най-добрият прах.

СветА м

Харесах пудрата на Nevskaya Cosmetics Sarma, защото не само премахва петна, но и избелва нещата. Понякога е достатъчно да се пере в пералня, ако петната са по-сложни, накисвам дрехите за 2-3 часа и петната изчезват. Този прах е без мирис и изпраните дрехи са свежи. Благодарение на тази пудра се отказах от белината, защото резултатът е същият. Всички пудри на тази марка работят перфектно, препоръчвам ги на всички.

Ръчно миене на сарми

Мария ЩРъчно миене на сарми

Дъщеря ми остави петно ​​от шоколад на блузата си. Нямахме специални средства за премахване и не искахме да ги купуваме. Реших да го накисна във вода с прах за пране на Сарма за ръчно пране. Блузата лежеше в легенчето няколко часа, тъй като забравих за нея и си спомних за нея само преди лягане.

Резултатът беше невероятен, от петното не остана и следа. Цветът на артикула не се е променил, въпреки че към праха е добавена белина. Мога да кажа, че всички продукти на тази марка са отлични, препоръчвам ги.

Елена bylax

Тази марка прах за пране видях за първи път при майка ми. Реших да го пробвам сам. Веднага забелязах приятната, ненатрапчива миризма. Като цяло прахът премахва почти всички петна и избелва добре. Дори започнах да пера детски дрехи с него. С появата на машината машината премина към Tide. Но майка ми винаги переше със Sarma и когато видях колко лошо отмива петната, бях разочарована. Освен миризмата, в него не са останали никакви предимства.

звездамона

Пробвах Sarma на прах за премахване на петна, сега ми помага във всички екстремни случаи. Върши чудесна работа за премахване на петна и го прави бързо. Препоръчвам го на всички!

Ленка0501

Използвам прах Sarma от около 4 години, като го купих съвсем случайно.След първото пране забелязах състоянието на нещата, станаха като нови. Белите неща започнаха да блестят в бяло. Кърпите са по-меки на допир. Хареса ми и липсата на мирис на пудрата, не, разбира се, има я, но е почти незабележима и приятна. След измиване нещата се гладят перфектно. Прахът е евтин и по-добър от скъпите аналози. Използваме го и няма да го заменяме с друг. Всички роднини и приятели също му се радват.

Това са само малка част от рецензиите, които трябваше да прочетем. Но забелязахме, че повечето от тях са положителни. Разбира се, зависи от вас да изберете, защото няма другари въз основа на вкус и цвят. Смятаме, че си струва да опитате.

   

Коментари на читатели

  • Споделете вашето мнение - оставете коментар

Добави коментар

Препоръчваме за четене

Кодове за грешки на пералня