Ревюта на съдомиялни машини Samsung

мнения за PMM SamsungКорейската технология е известна и обичана по целия свят. Той е сложен и технически напреднал, но в същото време дори малко дете може да го управлява. Същото е и със съдомиялните машини на Samsung, но все пак не трябва да допускате деца до тях. Нека видим какви отзиви оставят потребителите за тази техника. Наистина ли е толкова добра или просто рекламодателите за пореден път умело са ни промили мозъка? Трябва да разберем.

Samsung DW50K4030FW

Иван, Москва

Преди да се пенсионирам, ремонтирах съдомиялни и перални. От доста време имам автоматична пералня, но доскоро нямах съдомиялна. Жена ми ме убеди да го купя и така тръгнахме да пазаруваме, за да изберем добра техника. Жена ми го хареса, първо един модел, после друг, но аз го загърбих, защото професионален вид не можеш да го изпиеш и няма да го загубиш, въпреки че съм пенсионер.

Търсихме дълго докато видяхме Samsung DW50K4030FW. Трябва да кажа, че за първи път попадам на съдомиялна, която има дисплей не на вратата, а отпред на външната част на корпуса. Обзе ме любопитство, огледах машината от всички страни и погледнах вътре. Бях доста доволен. Жена ми одобри избора ми и вече осми месец машината успешно мие чинии в нашата кухня. Ще отбележа редица несъмнени предимства в него.

  1. Има удобно и просто управление. Информацията, от която се нуждае потребителят, се извежда подробно на дисплея.
  2. Има 5 програми и нито една не е безполезна. Всички програми работят добре, дори има половин товар.
  3. Машината приема всякакъв препарат за миене на съдове, можете да използвате дори таблетки или прах, ефектът ще бъде добър.

Съдомиялната има специална тава, в която слагам таблетки 3 в 1, 5 в 1 и 7 в 1. Машината разпознава тези продукти нормално.

  1. Машината измива съдовете безупречно. Дори сложните петна могат да се измият, но трябва да зададете интензивна програма.
  2. Кошниците са удобни и здрави и могат да се преместват нагоре и надолу.

Пералнята е добре сглобена, електрониката е надеждна, мисля, че ще работи дълго време. Може би като бивш майстор мнението ми не е съвсем безпристрастно, но ясно виждам, че този модел наистина е правилният избор. Не е нужно да слушате мнението ми, аз не настоявам.

Айдар, Уфа

Тази машина има много предимства, недостатъци почти няма, с изключение на едно нещо - отделението за таблети не се отваря добре. На моята машина реших този проблем, като заточих ръбовете на резето с шкурка. Ако срещнете същия проблем, можете да направите същото, това ще помогне. Машината пере много добре, мисля че няма равна.

Юлия, Брянск

Много пъти трябваше да удавя съседите си и всеки път не бях по моя вина. Веднъж се спука тръба, друг път протече пералнята, а третият път протече батерията, докато ме нямаше вкъщи. Общо взето тих ужас. Нямам късмет с водните комуникации. Този път реших да си купя съдомиялна, но с условието да има пълна защита срещу течове. Продавачът ми предложи Samsung DW50K4030FW с ширина 45 см и някак веднага се съгласих. Е, какво от това, марката е известна и уважавана, има пълна защита срещу течове и според убеждението на продавача почиства чудесно.

Мина една година откакто купих машината. Все още давя съседите си, въпреки преработката на тръбите и смяната на батериите. Съдомиялната досега никога не ме е подвеждала. Наистина нямаше никакви течове и си върши функцията добре. Трябва да се преместя на първия етаж, далеч от опасност, иначе ми се струва, че скоро съседите ще ме застрелят.

Samsung DW50K4050BBSamsung DW50K4050BB

Руслан, Москва

Машината има приемлива цена, модерни сензорни контроли, а самата машина изглежда добре, дори е жалко, че е вградена. Лесно е да се объркате в програмите, защото има 7 от тях. Не е ясно защо са толкова много, но въпреки това. Има уникален режим, наречен „Интензивно изплакване“. Харесва ми, защото можете да използвате всякакъв препарат за миене на съдове, дори и некачествен, и съдовете ще бъдат измити много добре и няма да останат следи и следи. Оборудването е отлично, препоръчвам да го закупите!

Албина, Новосибирск

Смятам, че ниско монтираната кутия за хапчета е съществен недостатък на тази машина. Поради местоположението си долната кошница губи част от функционалността си. Невъзможно е да поставите достатъчно съдове в него, особено големи, затова се опитвам да поставя големи предмети назад и да избутвам малки предмети напред, в противен случай таблетката може да не се разтвори. Ако не вземете предвид този недостатък, машината е нормална и може да се използва доста добре.

Жана, Красноярск

Доста тих и незабележим „домашен помощник“. Измива чиниите, има редица полезни функции и е защитен от течове. Препоръчвам да купите!

Samsung DW50K4010BB

Денис, Москва

Машината е удобна, изпълнява добре функцията си и е добре защитена. Първо, той е оборудван с пълна защита срещу течове, и второ, ако вратата се отвори случайно, захранването с вода автоматично се изключва. Има някои проблеми със звукоизолацията, но това не ме притеснява много, затворих вратата на кухнята и това е, нищо не пречи на съня. Давам му най-висока оценка.

Наталия, Дмитров

Много ми хареса съдомиялната машина Samsung DW50K4010BB. Сглобен е добре, кошовете са удобни, работи безотказно. По съдовете не остават мазни следи или ивици. Рядко оставя бледи следи от кафе и чай върху чашите. Невероятно съм щастлив, че мога да забравя за миенето на съдове на ръка. Препоръчвам на всички!

Много обичам да мия чинии с таблетки. Дори не е необходимо да ги разопаковате, хвърляте ги направо в тавата и можете да започнете прането.

Людмила, Самара

Съдомиялната е просто вълшебна машина. Бях подозрителен към тях. Мислех, че са малко полезни. Добре че сбърках. Преди около три месеца съпругът ми ми подари Samsung DW50K4010BB и все още не мога да сдържа радостта си, когато говоря за него. Преди това, когато влязох в кухнята, бях много разстроен, когато видях цяла планина от неизмити чинии, които никой не миеше освен мен. Сега не му обръщам внимание, бързо слагам всичко в съдомиялната, настройвам програмата и се занимавам с работата си. Сигурен съм, че съдомиялната машина няма да ме подведе!

Samsung DW50H4030FS

Александър, Толиати

Съпругата признава, че Samsung DW50H4030FS е най-добрият подарък през последните две години. По нейно собствено признание машината не я кара да се плиска в гореща вода, поддържа маникюра и кожата на ръцете й в добро състояние. Освен това машината спестява време и й позволява да се занимава сама, докато съдомиялната работи върху мръсни съдове.

Странни хора са тези жени, нямах такова нещо предвид, когато купувах пералнята. И това изобщо не беше подарък за нея, а просто полезна покупка за къщата. Подаръците за жени според мен трябва да изглеждат различно, но добре. Машината работи добре, изпълнява функциите си, а другото е ежедневие!

Галина, Иваново

Използвам тази машина само от два месеца и вече толкова се измъчих с нея, че вече нямам нерви. Техниците започнаха да отстраняват първата повреда без да е минал дори месец от покупката. Машината внезапно спря да загрява водата и изми чиниите в ледено студена вода. Изглежда, че проблемът е отстранен. Сега машината спря да изпомпва вода и аз отново бързам към сервиза, за да договоря гаранционен ремонт. Технологията се оказа ненадеждна!

Владимир, Нижни Новгород

Съвсем обикновена модерна съдомиялна, нищо забележително. Тя измива чисто, но това не е необичайно. Цената е средна. Консумацията на вода е нормална, поне не може да се нарече супер икономична. Поставката за прибори е просторна. Има пет програми за пране, режим на половин товар и таймер за отложен старт. Ако не търсите нещо специално, а просто нормална машина, този модел ще ви свърши работа!

Samsung DW60M6050SSSamsung DW60M6050SS

Сергей, Новокузнецк

Шест месеца след развода получих съдомиялна машина Samsung DW60M6050SS. Тя помага много добре в домакинската работа. В него мия чинии, топки за полилеи, порцеланови сувенири и понякога дори обувки. Почиства всичко перфектно, без да оставя никакъв шанс за мръсотия. Машината е просторна, така че ако имате голямо семейство, това оборудване ще ви помогне, тъй като може да побере 14 комплекта съдове наведнъж. Освен това има много функции, така че дори и взискателният купувач ще намери нещо свое в него.

Полина, Санкт Петербург

Машината е прилично „пълнена“, като цялото оборудване на Samsung. Той е в пълен размер; В него са интегрирани 7 програми, пет от които са необходими, а две са безполезни. Удобен поднос за лъжици и вилици. По мой вкус кошниците могат да бъдат направени по-удобни; нестандартните ястия не стоят добре. Машината не е достойна за А, 4-4,5 точки някъде.

Индикаторът, който показва наличието на сол не работи. Жалко е, че всеки път е много неудобно да проверявате дали има сол в машината или не.

Ирина, Екатеринбург

Не исках да взема тази машина, защото има сребрист корпус, а аз обичам бяла техника. Тъй като не можете да прикрепите мебелна предна част към тази машина, не ми беше много приятно да гледам сребърната врата няколко години подред. Продавачът се притече на помощ, намирайки точно същия модел с бял корпус в склада, за което съм му изключително благодарен. Сега го използвам с удоволствие и съветвам всички да закупят тази машина!

Samsung DMS 600 TIX

Лариса, Москва

Миналата пролет реших да купя съдомиялна машина за моята дача. Моята дача е добре оборудвана и всъщност живея там от март до ноември, а съдомиялната машина е само в града. Отначало исках да взема съдомиялна Bosch SMV47L10RU (Имам такъв в апартамента си), но продавачът ме разубеди. Дълго обясняваше. Дори се съмнявам, че мога да повторя всичко, което ми каза. Да, и това не е необходимо.

Като цяло купих Samsung DMS 600 TIX, донесох го в дачата и принудих съпруга ми да го инсталира. Съдомиялната машина се оказа добра, почиства дори по-добре от тази, инсталирана в градски апартамент. С нейна помощ най-накрая успях да завърша организирането на живота си в дачата и сега изобщо няма да се върна в града оттам.

Рамзан, Мирни

Страхотен подарък, който улеснява работата на жената в кухнята. Купих това за жена ми миналата година. Samsung е добра марка и прави надеждно оборудване. Машината измива и подсушава съдовете веднага, не е нужно да правите нищо, просто слагате мръсните съдове вътре, изсипвате праха, като в пералня, след което затваряте вратата и настройвате програмата. Отличните резултати са гарантирани.

Елена, Есентуки

Преди месец исках съдомиялна машина. Нямам пари да ремонтирам кухнята, затова си купих свободностояща машина. Отзивите на потребителите за него са нормални, така че бях поласкан. Samsung DMS 600 TIX почиства добре и не вдига шум при работа. Препоръчвам да купите!

   

Коментари на читатели

  • Споделете вашето мнение - оставете коментар

Добави коментар

Препоръчваме за четене

Кодове за грешки на пералня