Прегледи на съдомиялни машини Bosch SPV30E00RU

съдомиялна машина Bosch SPV30E00RU мненияВградената съдомиялна машина Bosch SPV30E00RU е бюджетен пример за елитно оборудване. Звучи абсурдно, но марката е известна и сглобката е немска, и оборудването е прилично, а цената е смешна - само 315 долара. Е, разбира се, това е смешно в сравнение с цената на други модели, чиято цена започва от около 400 долара. Като погледнете етикета с цената, можете да разберете обществения интерес към тази съдомиялна машина, но преди да насочим вниманието си към нея, нека видим как хората реагират на нея.

Положителни мнения

Шотин, Новосибирск

Купих тази съдомиялна наскоро, но вече оцених високото й качество. Изглежда шик, въпреки че това изобщо не е важно, защото е вградено в мебелите. Измива така, че изненадва всички; Все още не мога да разбера как една въртяща се кобилица мие чинии по-добре от човешки ръце, и то много по-добре. Освен това се утешавам с мисълта, че нищо не съм дал за това чудо на техниката.

Иван, Златоуст

Никога не съм мислил да си купя съдомиялна. Но по някакъв начин, по време на поредния ремонт в кухнята, дойде идеята да актуализираме старите кухненски уреди и да закупим нови. Веднага събрах до 4500 долара на едно място от различно оборудване и получих съдомиялна машина Bosch SPV30E00RU като подарък. Подаръкът си е подарък, не го отказвайте. Е, донесох го у дома, свързах го и го изоставих за няколко месеца, тъй като вече не беше необходим. И тогава през уикенда нямах какво да правя, така че сготвих пълнена гъска, мързеше ме да измия чиниите след нея, така че я сложих в съдомиялната.

Машината мие много време, но от друга страна какво ме интересува, не сядам до нея. Заредете съдовете, хвърлете хапчетата, настройте програмата и отидете на разходка. Когато всичко е измито, ще ви уведоми със звуков сигнал.

Bosch SPV30E00RU отпредМомчета, тук се случи чудо. Мазните съдове бяха измити до блясък. Нито едно петно ​​върху теб, нито едно петно, като че ли царската миялна работи. Никога не съм виждал чиниите си толкова чисти, обикновено все още има останали капки, има петна някъде, не съм ги измил, което означава, че изобщо няма „пличини“. На следващия ден реших да продължа с експериментите, още повече, че взех цял пакет с пералнята таблетки за PMM Frau Schmidt.

Няма да ви казвам какво и как направих със съдомиялната, само ще кажа, че ми хареса. Не че съм възхитена, защото живея сама, не трупам чинии и винаги мия всичко след себе си с ръцете си. Но понякога се случва да дойдат гости, да се съберат определено количество ястия и тогава „немският помощник“ се появява в цялата си слава, бързо ми помага в кухнята. Този модел може да се препоръча на всеки!

Елена, Москва

Машината е проста, но надеждна, за тези пари би било богохулство да се говори за недостатъци. На първо място за мен, вероятно, както и за мнозина, е качеството на измиване. Качеството е на ниво и то на ниво. Моят приятел има немска съдомиялна машина за 1700 долара и тя не мие по-добре от моята - това е проверено, въпреки че няма много предимства. Не можете да не се чудите за какво плаща потребителят пари, очевидно за да може съдомиялната машина да има достъп до интернет и да изтегля софтуерни актуализации за себе си.

Екатерина, Москва

Първата ми съдомиялна машина беше от Bosch, не я промених, купих отново съдомиялна машина Bosch, особено след като старата издържа 11 години и не работеше, но продължи, измивайки десетки хиляди комплекти чинии. Новият работи вече около година, няма оплаквания. Бях доволен от ниската цена, платих само около $330 за него и това е точно случаят, когато няма да съжалявате за нито един похарчен цент.

Отрицателни мнения

Оксана, БелгородКошница за съдове Bosch SPV30E00RU

След като прочетох рецензии в интернет, реших да си купя съдомиялна машина Bosch, особено след като този модел напълно ме устройваше за цената. Приех предимно положителните мнения. Не знам дали нямам късмет или мненията на хората са глупости, но машината ми се развали, без дори да е започнала да работи, не е минала дори седмица от покупката.

Тогава започна една епопея, която вече започва да ми омръзва. От сервизния център за втория месец нямаше нито дума, нито звук, отначало техникът поне вдигна телефона и някак отговори на телефона, но сега той е напълно изгубен. Мисля да потърся добър адвокат и да отида в съда. Машината се оказа недобра и като цяло бях разочарован от съдомиялните.

Алена, Самара.

Тази съдомиялна машина има само един плюс – евтина е. Всичко останало са недостатъци, за които дори не искате да мислите, защото парите се губят.

  • Машината трака ужасно, никакви антивибрационни стойки не помагат.
  • Има само три програми за измиване, честно казано, няма да стигнете до тях.
  • Дозаторът за перилен препарат не работи добре и таблетките не се разтварят.
  • Качеството на пране също не е наред, понякога се измива, понякога не.

Като цяло се уморих да играя на лотарията, изхвърлих машината си и изобщо не ви съветвам да купувате такова оборудване. Не си струва дори тези малко пари.

Иля, Москва

Миялна с лошо качество. Сглобката е учудващо отвратителна, въпреки че пише Германия. Какво по дяволите е Германия, узбекски гастарбайтери събираха в мазе извън Московския околовръстен път. Пръскалката се люлее, опитва се да излети, самата машина дрънчи и чиниите са мръсни след нея. Трудно е да й дам една точка и половина от пет, и то от уважение към добре популяризираната марка!

В заключение отбелязваме, че когато четете тази публикация, може да изглежда, че има почти толкова положителни отзиви за тази съдомиялна машина, колкото и отрицателни. Всъщност почти всички реални отрицателни мнения, които намерихме, се вписват във втория параграф на статията. Има огромен брой положителни отзиви; събрахме само най-ярките. Заключение: има много повече положителни отзиви, отколкото отрицателни, но вашият опит е по-ценен, опитайте сами тази машина и разберете със сигурност. Късмет!

   

Коментари на читатели

  • Споделете вашето мнение - оставете коментар

Добави коментар

Препоръчваме за четене

Кодове за грешки на пералня