Ревюта на съдомиялната машина Kuppersberg GL 6033

мнения Kuppersberg GL 6033Без съдомиялна домакинята се чувства зле, защото такова оборудване значително улеснява работата в кухнята. И ако имате съдомиялна машина Kuppersberg GL 6033, можете да се гордеете, защото такъв „помощник“ ще ви позволи да забравите за мръсните чинии. Всичко звучи красиво и някак рекламно, не ми се вярва много. Нека да прочетем отзивите на клиентите, които се надяваме да изяснят ситуацията и да ни позволят да разберем цялата истина за тази съдомиялна машина.

Мъжки мнения

Сергей, Набережние Челни

Жена ми прекарва много време в кухнята, така че подходихме много сериозно към дизайна на тази стая. Ние също инвестирахме добре, като закупихме, наред с другото оборудване, съдомиялна Kuppersberg GL 6033. Тъй като това е съдомиялна машина за пълно вграждане, тя беше скрита зад фасадата на мебелите, но въпреки това заема централно място в кухнята.

Жена ми много често готви всякакви вкусотии и често посрещаме гости заедно. Преди това краят на събиранията винаги беше помрачен от необходимостта да се измият чиниите. Сега всичко се промени. Слагаме съдовете в кошници и стартираме програмата. Отпускаме се на дивана, а съдомиялната работи усилено. Съдомиялната машина има много предимства.

 1. Огромни кошници и тави, които могат да поберат до 14 комплекта чинии.
 2. Съвременно електронно управление.
 3. 8 програми за пране и възможност за промяна на температурата на водата.
 4. Има пълна защита срещу течове.
 5. Възможно е отлагане на старта на програмата с 12 часа.

Когато зададете отложен старт, съдомиялната машина влиза в режим на готовност и таймерът за обратно отброяване се активира.След като времето изтече, програмата за пране ще започне.

 1. Можете да използвате всякакъв препарат, включително таблетки 3 в 1.
 2. Кошниците са с много удобно регулиране на височината.

Kuppersberg GL 6033 мненияНашата съдомиялна е една от най-добрите. Тя ни обслужва вече една година и ни доставя само удоволствие. Без повреди или досадни повреди. Пет точки!

Виталий, Москва

От моя гледна точка машината е много тиха. Приближавате се до вратата, слушате и оставате с впечатлението, че съдомиялната машина не мие, но не просто мие, а мие много добре. Резултатът е просто вълшебен. Дори тридневно изсъхнала торта се отмива от чиниите, а досега не съм използвала скъпи продукти. Най-често купувам евтини Еконта таблетки за съдомиялна машина. Съдовете са безупречни след измиване, без бели налепи и ивици.

Павел, Санкт Петербург

За съжаление попаднах на машина с фабричен дефект. Месец по-късно сервизният специалист ми призна, че не могат да отстранят проблема, докато продавачът ме избягваше много дълго време и не даде отговор на оплакването. Четири месеца по-късно успях да взема пари от него за съдомиялната. Ще купя друг, но не Kuppersberg.

Станислав, Новосибирск

Много е добре, че не купих съдомиялна машина Bosch, както ме посъветва продавачът. Напоследък има много оплаквания от Боши. Kuppersberg GL 6033 е съвсем различен въпрос. Монтирах го лесно със собствените си ръце, не трябваше да коригирам нищо. Отне 20 минути за инсталиране и свързване и само защото мебелите са малко неудобни, не можете да влезете под тях. Съдомиялната ми редовно мие чинии вече шест месеца, доволен съм от всичко.

Родион, Смоленск

Три много просторни тави, отлично качество на измиване и отлично сглобяване. Съпругата ми и аз можем да се присъединим към тези много хвалебствени думи с чиста съвест. Въпреки че това е първата ни миялна, все ми се струва, че е най-нормалната.

Женски мнения

Анна, Иваново

Съдомиялната работи тихо и почиства добре всякакви съдове. Многократно съм се опитвал да поставя тигани и тенджери с нагар в мивката и тя успява да се справи задоволително дори с такива сложни петна. Има половин товар, а кошовете могат да се позиционират както ви е удобно. Радвам се, че вече имам тази техника!

Половината изтегляне не е достъпно за всички програми, което е жалко.

Светлана, ОренбургKuppersberg GL 6033

Доста скъпа машина, като се имат предвид нейните характеристики. От друга страна, най-високото качество се вижда във всеки детайл. Имам Kuppersberg GL 6033 вече почти две години и разбирам предимствата му по-добре от всеки друг.

 • Разполага със специално разположени разпръскващи рамена, благодарение на които водните струи достигат до най-недостъпните места на заредените съдове.
 • Поставката за прибори е съвършенство. Никога не съм виждал съдомиялна машина да мие толкова добре лъжици, ножове и особено вилици.
 • Входящият вентил е направен така, че водата се изпомпва почти безшумно, а пръскачките не издават никакъв шум. Според мен това е просто страхотно.

Мога да говоря много за любимата си машина, но не искам да отегчавам вас и себе си с ненужно писане. Повярвайте ми на думата, машината е прекрасна, уверено й давам пет точки!

Валерия, Москва

Имам съпруг и три прекрасни деца. Гордея се със семейството си и се опитвам по-често да го глезя с кулинарни изкушения. Единият проблем е, че след празника трябва да измиете чиниите.Не можете да принудите съпруга си да направи това, затова настоях да купя съдомиялна машина Kuppersberg GL 6033. Няма да кажа, че улесни много работата ми, но има някои предимства от използването й. Може би можем да го препоръчаме за покупка!

   

Коментари на читатели

 • Споделете вашето мнение - оставете коментар

Добави коментар

Препоръчваме за четене

Кодове за грешки на пералня