Ревюта на съдомиялната машина Hansa ZIM 676 H

мнения за Hansa ZIM 676 HТова е просто една мечта, огромна пълноразмерна съдомиялна Hansa ZIM 676 H с капацитет от 14 места само за $310. Възможно ли е изобщо това? В такива случаи се замисляте къде се крие уловката, защото много други производители на оборудване от този клас струват не по-малко от $430. Нека да разберем какво мислят за тази съдомиялна машина потребителите, изразили мнението си в рецензии.

Положителен

Татяна, Ижевск

От много време исках да си купя съдомиялна, но не ставаше, или нямам пари, или няма къде да я сложа. Най-накрая направихме добър ремонт в кухнята и реших да купя евтина съдомиялна машина от компанията на Ханс. Първоначално имаше някои съмнения относно качеството, но цената все още е много ниска. Но след като разгледах внимателно характеристиките на този модел, взех решение и, между другото, изобщо не съжалявам.

  1. За да измие старателно гигантска планина от мръсни съдове, машината се нуждае само от 11 литра вода. Това, разбира се, е икономично, но не разбирам как го управлява.

Когато мия чинии с ръце, водата винаги е отворена. Докато измиеш планината, цяла баня с вода си отива.

  1. Наборът от програми е просто отличен. Ако съдовете са много замърсени, можете да изберете интензивен режим, а ако са слабо замърсени, можете да минете с експресно измиване.
  2. Има отложен старт и пълна защита от течове.
  3. Позицията на кошниците може да се регулира.

Най-интересното е, че тази машина има турбо сушилня. Когато разбрах, дори не повярвах на очите си. Обикновено такова нещо се монтира в скъпи перални машини. Мисля, че това е най-добрата ми покупка през последните две години.

с.ssrg, Москва

Обикновено съдомиялната машина се купува, за да може да мие чинии, а не да й се възхищава. Hansa мие много добре чинии и работи доста тихо.Тези две основни характеристики ни позволяват да го оценим като добра техника. Останалото, например, неудобни кошници, е дреболия.

Едуард, ВолгоградHansa ZIM 676 H

Много съм доволен от покупката. Мисля, че за такова добро оборудване купувачите могат да „заредят“ повече. Съдомиялната машина Ханс е в къщата ми вече две години и тя донесе само радост на семейството ми. Брат ми, почти едновременно с нас, взе съдомиялна Bosch SMV40E50RU, така че вече се е счупил два пъти. Толкова за Bosch, а моята евтина Hansa работи безупречно. Препоръчвам да купите!

Ирина, Оренбург

Исках напълно вградена съдомиялна и в крайна сметка избрах Hansa. Дори не знам защо избрах точно тази машина, но не, знам. Първо бях привлечен от добрия външен вид и второ от цената. Добре че не се обърках. Побира се много в него, измива перфектно и пестеливо използва продукта. Просто трябва да внимавате съдовете да са подредени равномерно в кошниците.

Константин, Барнаул

Бях изненадан от лекотата на инсталиране на тази съдомиялна машина. Мислех, че всичко ще бъде по-сложно. Дори регулирането на височината е необичайно удобно. Трябва да се регулират само предните крака, след което машината се издига по-високо или по-ниско. Оборудването е надеждно, не се е разваляло от година и половина. Съдовете са чисти, а кухнята изглежда естетически приятна, тъй като съдомиялната машина е скрита зад мебелната фасада. Пет точки!

Марина, Новосибирск

Измива много чисто, съдовете блестят и ги поддържат чисти, точно като в рекламата за препарати за миене на съдове. Но най-хубавото е, че напълно се доверявам на технологията да се грижи за съдовете; Аз самият не стоя до мивката. Дори тигани със загорели кори могат да се измият с интензивно измиване. Препоръчвам!

Светлана, Красноярск

Това е просто страхотен продукт. Евтини и напълно задоволяващи търсенето ми за качествени кухненски уреди.Използвам съдомиялната през цялото време, дори мия играчките на децата си в нея. Съпругът ми имаше малки оплаквания относно инсталацията, но по време на работа не открих никакви недостатъци. За тези пари това е идеална кола, можете да я купите.

Любава, Санкт Петербург

Турбо сушенето е страхотно нещо. Първата ми съдомиялна машина имаше кондензационно сушене. Също така не беше лошо, но изсъхна много дълго време. В Hans всичко става по-бързо, удари и готово! Пет точки.

Отрицателна

Анастасия, Санкт ПетербургСъдомиялна Hansa ZIM 676 H

Не ми харесва, че тази съдомиялна вдига много шум, просто е кошмар. Освен това този звук е отвратителен в края на прането. Вероятно производителят специално е избрал такъв звук, за да мога да играя на нервите си. Освен това този звук не може да бъде изключен. Но това не е най-лошото. Една година след покупката помпата се повреди; сега трябва да го ремонтираме за наша сметка. Не съм щастлив!

Андрей, Самара

Използвахме активно съдомиялната през първите три месеца и бяхме доволни. След това излязохме на почивка за 10 дни, пристигнахме и съдомиялната не се включваше. Проверих захранващия кабел и щепсела, всичко изглежда наред. Извикаха гаранционен техник, но той не можа да го разбере на място и занесе пералнята в сервиз. Сега седим без кола и чакаме втора седмица да я оправят. Две точки!

Евгений, Люберци

Ханза от моя гледна точка е много лоша машина, защото добрата няма да се повреди два пъти за една година. Защо се учудвам, купих миялна за жълти стотинки и искам друго от нея, трябваше да купя уреди от доказани марки. Не го препоръчвам!

   

Коментари на читатели

  • Споделете вашето мнение - оставете коментар

Добави коментар

Препоръчваме за четене

Кодове за грешки на пералня