Ревюта на съдомиялната Electrolux ESL94510LO

мнения за Electrolux ESL94510LOНаскоро нашите специалисти хванаха окото на съдомиялна Electrolux ESL94510LO с тесен корпус. На пръв поглед много прилича на дузина други перални машини от семейството Electrolux, пуснати през последните 3-4 години. Но при по-внимателно разглеждане се забелязват редица подобрения, които могат да се окажат полезни за потенциалните купувачи. Нека видим какви отзиви са оставили потребителите за тази машина и едва тогава ще направим изводи.

Положителен

Алфия, Казан

Когато четири красиви деца тичат из къщата, не обръщате внимание на дребните ежедневни трудности. Добре е, че грижовният ми съпруг забелязва колко ми е трудно да работя вкъщи и улеснява работата ми, доколкото може. Наскоро си купих съдомиялна Electrolux. Зареждам го два пъти, след обяд и след вечеря. Съдовете се измиват перфектно, особено стъклото. Също така се радвам, че след измиване не е необходимо да го избърсвате; изваждате всички вече сухи предмети. Щастлива съм, че вече имам помощник!

Сергей, Москва

Запознанството ми със съдомиялните машини започна преди 4 години. Съпругата ми и аз напълно ремонтирахме кухнята и добавихме домакински уреди, по-специално закупихме вградена Съдомиялна Hansa с тясно тяло. Отначало всичко беше наред, но след това Hansa започна да се разваля почти всеки месец. Две години мъки и Ханза накрая е продадена на майсторите за части.

Този път реших да не пестя и взех маркова съдомиялна Electrolux ESL94510LO. За разлика от Hansa работи нормално - няма повреди, няма повреди. Какво ми харесва в него?

  1. Най-високо качество на почистване.
  2. Нормален набор от програми.

Съдомиялната може да запомни вашата любима програма и тя ще се показва всеки път, когато включите уреда.

  1. Ниско ниво на шум.
  2. Ниска консумация на таблети, вода и електричество.
  3. Защита срещу течове и забавяне на старта, и то доста дълго забавяне.

Не бих искал да се занимавам с антиреклама, така че няма да обобщавам, като казвам, че съдомиялната машина на Ханс е лоша. Явно току-що получих дефектно копие. Но моят ограничен опит показва, че пералните Electrolux са по-добри.

Лариса, Челябинск

Много тиха, икономична и полезна техника в домакинството. Машината ми работи вече година и половина. През това време си купих и пералня Electrolux, за да имам пълен комплект. Не открих никакви недостатъци с Electrolux ESL94510LO; може би предишните модели ги имаха, но в тази машина всичко е направено за хората. Еднакво добре мие всякакви съдове и прибори.. Тя измива безупречно ренде с полепнало по него сирене, чинии със засъхнала каша и чаши с остатъци от кафе и чай. Пет точки!

Александър, Тамбов

По-добре е със съдомиялна, отколкото без нея. Вече четири месеца жена ми е щастлива като момиче, но всичко, което й трябваше, беше да оборудва правилно кухнята. Много добра машина, препоръчвам я за покупка!

Евгений, Красноярск

Избрах Electrolux ESL94510LO заради функцията му за подова греда, както и заради любимата му програма и допълнителни функции за сушене. Освен това ми хареса цената и продавачът увери, че тази машина ще служи дълго време и няма да ме разочарова. Може и да е така, стига да нямам причина да опровергавам думите му. 9 месеца нормален полет.

Елизавета, ПермElectrolux ESL94510LO

Това, което мразя най-много в живота си, е да търкам тигани и тенджери, особено когато съпругът ми ги хвърли в мивката и забрави да ги напълни с вода. Остатъците от храна засъхват по чиниите и образуват коричка, която е много трудна за отлепване. Така че стоите до мивката, опитвайки се да почистите чиниите и обмисляте да наемете икономка. Този проблем не е актуален вече шест месеца, откакто закупихме съдомиялна машина. Настоявах да купя машина Electrolux и съпругът ми се съгласи. Сега съм почти щастлив!

Отрицателна

Родион, Москва

През първия месец на работа пръскащото рамо на машината излетя и счупи любимото ми стъкло. Бях много разстроен и най-важното е, че не е ясно защо излетя, изглежда като фабричен дефект. Не се обадих на майстор, въпреки че това беше гаранционен случай. Купих и монтирах нов спринклер. Сега всичко е наред, машината работи добре, но все още ме е яд на производителя, защото измами очакванията ми.

Алиса, Екатеринбург

Машината напълно отказва да разтваря прах и таблетки. Това прави съдовете много трудни за миене. Вече три дни се опитвам да се обадя на техник от сервиза, но резултатът е нулев, изглежда ще трябва да се обадя на специалист от офис на трета страна за моя сметка. Жалко за гаранцията, но без машина е зле.

Анатолий, Омск

В продължение на една година на употреба се убедих, че машината е добра само на празници, когато всички роднини се събират на празник, планина от съдове се натрупва и те трябва да бъдат измити. При ежедневна употреба не е необходим, каквото и да казва някой. Electrolux ESL94510LO е добър работен кон, така че няма какво да прави в моята ергенска кухня.

Юлия, Ярославъл

Мечтаех за съдомиялна машина от няколко години, но когато най-накрая я купих, бях разочарован, защото ми отне много време за почистване и не беше задоволително. Electrolux ESL94510LO е напълно вградена, така че не можете да чуете или видите как работи, но наистина бих искал да погледна процеса отвътре. Изглежда, че тя просто пръска съдовете с вода в продължение на три часа, докато прахът, който изсипвам в специално отделение, дори не се разтваря. Това ли е машината или е повреда? Не е щастлив!

   

Коментари на читатели

  • Споделете вашето мнение - оставете коментар

Добави коментар

Препоръчваме за четене

Кодове за грешки на пералня