Ревюта на съдомиялната Electrolux ESL94201LO

мнения за Electrolux ESL94201LOКогато избират съдомиялна машина, хората искат да спестят пари, като не преплащат за ненужни функции. Изборът на съдомиялни машини с минимални технически характеристики е огромен, например съдомиялната Electrolux ESL94201LO. Но наистина ли е толкова добро, струва ли си да спестите, нека разберем какво мислят купувачите.

Положителен

Рябков Александър, Шадринск

Това е вече втората съдомиялна в нашето семейство. Тестваме го вече три месеца, като го пускаме всеки ден. Таблетките за миене от финландската компания са много скъпи, а Fairy не е евтина, ако изберете нещо по-евтино, тогава съдовете не винаги се измиват. Вратата започна да се фиксира едва след окачването на фасадата. Като цяло покупката ни харесва, съдовете са чисти, кристалът блести.

Мама Димасика, Челябинск

Най-после вече не се налага да миете чинии в мивката и да губите време, което бихте могли да изразходвате полезно. Пералнята е красавица! Мечтаех за това от много дълго време, но съпругът ми не ме подкрепи, твърдейки, че сме двама и така или иначе можем да измием чиниите. В резултат на това тази отговорност беше единствено на мен. Вторият аргумент срещу покупката е, че няма място в мебелите и е неудобно да се ремонтира. Въпреки че по това време вече бяхме четирима.

След като се преместихме на ново място на пребиваване, намерихме свободно място за съдомиялна машина в новата кухня. Съпругът ми не можа да се измъкне от него, трябваше да купи Electrolux с ширина 45 см, произведен в Полша. На 50 градуса се мият съдовете, ако не са много мръсни. При температура 65 градуса, на режим с продължителност 110 минути, всичко се изпира добре, така че използвам основно тази програма. Пускам интензивен режим за тенджери и тигани.

Недостатъкът е, че е малко шумно, но все още нямаме предна част на вратата. Може би след като го окачите, няма да можете да чуете работата на съдомиялната.

Доволен от покупката. Пожелавам на всеки да има такъв домашен помощник.

maril4, Омск

Това е добра съдомиялна машина, въпреки че всъщност нямам с какво да я сравня. Дълго време не можех да взема решение за модела, но съм доволен от резултата от покупката. Почиства страхотно. Старата мръсотия се отдели от съдовете с гръм и трясък, неръждаемите съдове и кристалите започнаха да блестят, а пластмасата беше измита. През първата седмица измих всичко в къщата. Все още не разбирам как да броя комплекти ястия и колко 9 комплекта ще има. Не съм включил половин товар, защото винаги има много ястия.

При тридесетминутен режим пяната се отмива лошо от съдовете; ще трябва да използвате допълнително изплакване. Липсата на звук в края не е дразнеща, тъй като машината работи през нощта, а на сутринта просто трябва да извадите всичко сухо от машината. Почти не можете да чуете нейната работа. Все още не съм забелязал спестяване на вода; напротив, разходът е по-висок, но това е разбираемо, измих всичко, което можах. Докато не се научих да правя добре ястия. Иначе съм възхитена, не мога да бъда по-щастлива!

Бахур Денис ФедоровичElectrolux ESL94201LO

Дадох тази съдомиялна машина на моята любовница и направих покупка онлайн. Тя беше щастлива и започна да ме обича повече. Нищо не ви пречи да спите през нощта. Почиства добре и съхне на 65 градуса. Препоръчвам!

Артър

Съдомиялната за вграждане Electrolux си струва парите. Първата машина в къщата ми и съм доволен. Въпреки че има малко програми, две са ми достатъчни. През нощта включвам Еко режим, през деня - бърз. Сушенето е отлично и има малко шум. И шума е основно при поемане на вода, а не заради двигателя. Добра техника.

Ирина

За първи път използвам съдомиялна машина, затова реших да оставя коментар в сайта. След 1,5 месеца разбрах, че ефективността на измиването зависи от мръсотията. Например, изсушената елда не се измива добре; първо трябва да го накиснете.Според мен това е недостатък, а не критичен. Наборът от програми е оптимален, дори има режим за загряване на вода до 75 градуса за много мръсни съдове. Долната кошница съдържа 2 тенджери и тиган.

Джулия

Купих съдомиялна на промоция и получих пари в брой по картата си от покупката. Прекарах дълго време в избор и четене на информация онлайн. Важно беше да има бързо пране при температура 60 градуса. Накрая всичко беше добре измито. Бях доволен, че има защита срещу течове. Съветвам ви да го вземете.

Отрицателна

Александър, Борисоглебск

Според мен тази съдомиялна няма предимства. След три месеца се развали и спря да топли вода. Смяната на нагревателя не реши проблема, защото след много кратък период от време проблемът се повтори. Не знам какво да правя, изглежда ще останем без съдомиялна, много съм нещастна!

Человечкова Елена, Москва

Няма програми за пране, които да са приемливи във времето; дори и най-краткият продължава повече от час, но каква полза от това? Поставките за чинии в кошниците се оказаха неудобни. Формата на кошниците също е недобре замислена; ако бяха направени по-дълбоки и без глупави завои, щяха да се поберат повече съдове. Поради формата на кошниците дори стандартните съдове са неудобни за подреждане. Забавянето на стартирането изглежда е посочено, но не мога да го намеря.

Консумацията на сол е много висока, можете да се разорите само със сол, да не говорим за праха. Не е щастлив!

Владимир, ПензаElectrolux ESL94201LO със съдове

Лично аз не разбирам смисъла на тази съдомиялна, въпреки че разбирам. Въпросът е, че аз, като потребител, давам пари на изобретателя на това „чудо“. И той се сдоби с него, но това получавам аз от всичко това. Машината чисти посредствено. Трябва да мия тенджери и тигани. Остана много пудра, но струва много пари.Има много шум от машината, а аз и жена ми имаме малко дете, което се плаши от външни шумове. Категорично съм недоволна.

Татяна, Санкт Петербург

Радвам се, че тялото на тази машина е тясно и пасва идеално на моята кухня. Останалото е просто ужасно. Качеството на почистване е лошо, трака и е неудобно да се подреждат саксии. Веднага става ясно, че технологията не е създадена за хора. И цената за него е прекомерна. Нека самите продавачи го използват!

Андрей, Москва

Магазинът ме посъветва да закупя тази конкретна съдомиялна машина. Имах съмнения, но повярвах на продавачите, както и на мненията на хора, които прочетох в интернет. Не трябваше да се доверявам на непознати. Контролите са изключително неразбираеми и мие чинии много по-зле от стария ми Съдомиялна Bosch. Много искам да я върна!

Нина, Нижни Новгород

Не мога да препоръчам тази машина. Купуването му означава да хвърлите пари на боклука, и то много. Уредът не загрява добре водата и изобщо не изсушава съдовете. Ако не го извадите веднага от кошниците, след известно време чиниите и чашите ще започнат да миришат. Наскоро той напълно спря да се включва и това въпреки факта, че го управлявах стриктно според инструкциите.

   

Коментари на читатели

  • Споделете вашето мнение - оставете коментар

Добави коментар

Препоръчваме за четене

Кодове за грешки на пералня