Ревюта на съдомиялната Electrolux ESF9423LMW

мнения за Electrolux ESF9423LMWФеновете на специалните, тесни съдомиялни машини може да харесат съдомиялната Electrolux ESF9423LMW, която разполага с таймер за отложен старт и възможност за използване на таблетки 3 в 1. Този свободностоящ модел има атрактивен дизайн, но не го купувайте само заради външен вид и характеристики. Много е важно да разберете как работи тази машина, така да се каже, „на полето“. И това може да стане само чрез четене на истински отзиви от собствениците.

Положителен

Ирина, Екатеринбург

След като реших да закупя съдомиялна машина, не знаех нищо за характеристиките на това оборудване и поради тази причина почти изоставих идеята. Факт е, че в кухнята имам кът недалеч от водопровода и контактите, където мога да сложа съдомиялна, но е факт, че има само 49 см, нито повече, нито по-малко. Започнах да разглеждам пълноразмерни перални и се оказа, че нито една от тях не е подходящата за мен.

Бях много разстроен, мислех, че съм обречен да мия чинии на ръка и тогава продавачът ми се притече на помощ. Той ме посъветва да си купя тясна съдомиялна машина, тъй като ширината на този модел е само 45 см. Тази новина ме зарадва и заедно минахме през всички тесни съдомиялни, които имаше в магазина. В резултат на това закупих Electrolux ESF9423LMW.

  1. Машината е с капацитет 9 комплекта съдове. Все още не знам как да измервам тези комплекти, но от опит разбрах, че включва достатъчно за семейство от 3 души.
  2. Машината почти не шуми и харчи малко вода и ток.
  3. Тя има само пет програми, но те са достатъчни. Има дори бърз цикъл за съдове, които не са много мръсни.

Редовната програма е доста дълга, 225 минути, което не ми харесва много.

  1. Кошниците, както и на много други машини, са регулируеми, но според мен Electroluxs имат най-удобните кошове.
  2. Машината е с пълна защита срещу протичане.Това е важно за мен, тъй като живея на осмия етаж.

И накрая, бих посъветвал тези, които планират да закупят съдомиялна машина, да проучат повече този въпрос, преди да направят покупка. Много е важно. Харесвам съдомиялната, защото мие добре и ми спестява време!

Уляна, НовосибирскElectrolux ESF9423LMW

Машината е с универсален дизайн, така че не се страхувах, че някак си няма да пасне в кухнята ми, особено след като имам хладилник до нея, който е точно в същия бял цвят. Работи безупречно, нито едно оплакване за година и половина. Дори моят придирчив съпруг не мърмори за тази технология, но това си струва нещо. Капацитетът му, разбира се, не е същият като този на пълноразмерните модели, но е възможно да се стисне в най-големия тиган и да се измие перфектно, а това е основното. Пет точки!

Игор, Москва

Това е машина чудо, не мога да я нарека с друго име за Electrolux ESF9423LMW. Сега можете завинаги да забравите за фразата: „твой ред е да миеш чиниите“, за която се радвам най-много в семейството, тъй като моят ред дойде по-често от другите. Цената на машината е леко надценена, но я взехме с 35% отстъпка, така че се оказа добре. Върши добре работата си. Вече работя малко повече от година, надявам се, че няма да се налага да мисля за закупуване на ново оборудване още пет години. Препоръчвам да купите!

Елена, Барнаул

Наскоро приключи сезонът на консервиране. Не знам какво бих правил без моя помощник, съдомиялната Electrolux ESF9423LMW. Измива идеално всякакви стъклени съдове, както и кухненски съдове, които използвате за приготвяне. С негова помощ можете да правите всичко много по-бързо. Освен това улеснява много ежедневието в кухнята. Измива страхотно, препоръчвам го на всички!

Наталия, Москва

Electrolux ESF9423LMW измива перфектно съдове. В половината от случаите дори отмива петна от кафе от чаши. На минимална програма изплаква сносно, но ако съдовете са много мръсни не е достатъчно.В края на измиването и сушенето вратата се отваря, така че ако не се доближите до оборудването дълго време, съдовете няма да се задушат. Пералнята се оказа страхотна и радостта ми се допълва от факта, че я купих на разпродажба.

Александър, Санкт Петербург

Наскоро тествах моята нова съдомиялна Electrolux ESF9423LMW. Поставих два мръсни тигана с дебел слой сажди в кошниците за съдове. Пуснах най-дългата програма и я инсталирах Приказен таблет. Мина много време, дори забравих за тестовете, увлякох се да гледам няколко футболни мача на запис. Вечерта влязох в кухнята и видях, че миялната е свършила работата си и е отворила вратата. Единият тиган се оказа доста чист, почти всички въглеродни отлагания бяха изчезнали. Вторият тиган не се изми добре, но мисля, че след няколко измивания ще се оправи. Спрете да миете съдовете на ръка, това е неблагодарна работа!

Матвей, Зеленоград

Страхотна машина, няма проблеми с нея. Тя работи като пчела в продължение на осем месеца и винаги показва отлични резултати. Много съм доволен, сега дори не мия стъклени съдове с ръцете си. Пет точки!

ОтрицателнаElectrolux ESF9423LMW rjhpbys

Татяна, Москва

Качеството на тази машина оставя много да се желае. Не можах да преценя как мие чиниите, защото машината се развали още първия ден. Връщам се в кухнята 15 минути след стартиране на програмата за пране и виждам огромна локва под корпуса на машината. В същото време тя замръзна и спря да мие чиниите. Същия ден се обадих на техника в сервиза, той дойде на следващия ден, разрови малко и занесе съдомиялната за ремонт. 17 дни чакам резултата от този ремонт. Два пъти звънях в сервиза и ми казаха, че техниците чакат поръчаната резервна част и още не могат да направят ремонта. Ето каква е историята. Бъдете внимателни при закупуване на оборудване!

Иван, Краснодар

Машината работи добре три месеца, след което започна да мие чинии със студена вода. Специалистът смени нагревателя, но ремонтът продължи точно два месеца. Този път пералнята я взеха за проверка на електрониката, мисля, че няма да я оправят бързо. Ужасно е, похарчих толкова много пари за машина, която не мога да използвам правилно! Е, поне ремонтът е безплатен.

Евгений, Велики Луки

Когато купихме Electrolux ESF9423LMW, цялото семейство беше щастливо. За три месеца съдовете ни се преобразиха, особено старите тенджери и тигани. Но преди седмица се случи нещо лошо: машината спря да се пълни с вода. Така че платих повече за марката, мислех, че в този случай съдомиялната ще бъде по-надеждна, но надеждите ми не се оправдаха. Би било по-добре да си купите нещо евтино и да не се притеснявате!

   

Коментари на читатели

  • Споделете вашето мнение - оставете коментар

Добави коментар

Препоръчваме за четене

Кодове за грешки на пералня