Ревюта на съдомиялната машина Bosch SMV30D30RU Activewater

ревюта на Bosch SMV30D30RU ActivewaterПълноразмерната и напълно вградена съдомиялна машина Bosch е уред, който половината домакини, и не само у нас, мечтаят да имат под ръка. Ярък пример за такава технология е съдомиялната машина Bosch SMV30D30RU Activewater. Отзивите на потребителите ще ни кажат колко надежден и функционален е той.

Положителен

Едуард, Москва

Дълго мислих каква съдомиялна да сложа в кухнята си. За щастие имах време да избирам, тъй като мебелистите отнеха два месеца, за да направят кухненските мебели. Беше предвидено място за съдомиялна, но не беше ясно кое да вземем. Продавачът ми предложи Bosch Activewater Smart SKS41E11RU. Това е малка машина, която на външен вид и размери наподобява микровълнова печка. Продавачът започна да хвали този модел, казвайки, че е малък, няма да заема много място и мие чудесно чинии, но когато разбра, че имам семейство от 6 души, той се натъжи.

До края на деня имаме натрупани две големи планини от ястия; в този „спонтанен аборт в съдомиялна машина“ ще трябва да ги мия три дни. Продавачът обаче не беше на загуба и ми предложи напълно вградена и пълноразмерна машина Bosch SMV30D30RU Activewater. Изминаха 5 месеца от покупката, но засега пералнята ми доставя само положителни емоции.

  1. Разполага с голям съд за пране с просторни кошници и плътно затваряща се врата.
  2. Отличен, интуитивен софтуерен контрол.
  3. Има почти безшумен инверторен двигател.
  4. В продължение на един месец машината значително спестява вода и електричество.
  5. Можете да използвате таблетки 3 в 1.

Почиства съдовете 90% от времето перфектно, 10% добре. През цялото това време не успях да й дам дори задоволителна оценка, камо ли двойка. Много се радвам, че взех тази съдомиялна.

Николай, Тула

Вече е писано много за тази съдомиялна машина.Не съм експерт и разбирам, че това е отлична техника. След измиване съдовете могат да бъдат изпратени на изложбата. Стъклените чаши станаха прозрачни, не съм ги виждал така от момента на покупката. Вземете тази „играчка“ за себе си, няма да съжалявате.

Съдомиялната накара дори старите тенджери и тигани да заблестят.

Юлия, Чебоксари

Такъв е случаят, когато кухненските уреди, тъй като са невидими, носят големи ползи. Много ценно е, че голямата съдомиялна е скрита в килера. Когато цялото оборудване в кухнята е скрито от погледа, изглежда, че стаята е по-голяма, отколкото е в действителност. Машината също работи безупречно, така че уверено й давам петица!

Регина, КазанBosch SMV30D30RU Activewater

Сега подхождам към кухнята съвсем различно. С покупката на съдомиялна започнах да приготвям по-често основни ястия, печива и салати. Сега всички тези ужасни планини от чинии се мият от оборудване, и то не от какъвто и да е вид, а от полски монтаж. Препоръчвам!

Татяна, Санкт Петербург

Реших да купя Bosch SMV30D30RU Activewater разумно, защото е добра съдомиялна машина и не мога да живея без такова оборудване. Факт е, че кожата на ръцете ми изсъхва и се напуква от препарати за миене на съдове и гореща вода. Дори да покриете ръцете си с ръкавици до лактите, кожата пак реагира. С появата на Бош проблемът изчезна. Пет точки!

Линда, Москва

Това е вече третата съдомиялна машина от тази марка в нашия живот. Bosch винаги почиства безупречно, единствената разлика е, че новите модели имат повече функции и електроника. Bosch SMV30D30RU Activewater беше избран от съпруга ми. Имаме го вече шест месеца и засега нямаме никакви оплаквания, дори и най-малки. Правила за оборудване на Bosch!

Инна, Новосибирск

Преди имах само един истински помощник - пералня, но сега се появи съдомиялна Bosch и ме лиши от част от "мръсната" работа в кухнята, за което много се радвам.Ако все още не сте решили да купите и мислите, съветът ми е бързо да изтичате до магазина и след това да кажете благодаря!

Алла, ТомскСъдомиялна Bosch SMV30D30RU Activewater

Машината почиства идеално приборите за хранене. Изненадан съм как измива остатъците от храна, които се забиват във вилицата. Всякакви съдове се измиват безупречно. Дори не знам колко трябва да го търкате с ръце, за да го изперете. Препоръчвам да купите!

Отрицателна

Олга, Тюмен

Мие сносно, но стария ми Бош мие много по-добре. Имам възможност да сравня, защото съпругът ми премести „старата дама“ в лятната кухня. През лятото моят Bosch SMV30D30RU Activewater изобщо не се включва, не знам какво ще правя, когато „старата дама“ отиде на сметището.

Лариса, Екатеринбург

Моделът е много шумен. Не изплаква добре тенджерите, въпреки че използвам таблетки Finish. Мисля, че прибързах с избора си. Никога не трябва да вярвате на реклами. И аз исках да си купя машина Electrolux, но в последния момент размислих и напразно!

   

Коментари на читатели

  • Споделете вашето мнение - оставете коментар

Добави коментар

Препоръчваме за четене

Кодове за грешки на пералня