Ревюта на съдомиялната машина Bosch SMV23AX01R

мнения Bosch SMV23AX01RДнес ще се опитаме да ви запознаем с един нов продукт от Полша – съдомиялната машина Bosch SMV23AX01R. Тази пълноразмерна „единица“ вече е оценена от някои руски купувачи. Между другото, именно те оставиха мнението си за тази съдомиялна машина и ние решихме да ви запознаем с тези отзиви. Надяваме се, че ще намерите много полезна информация в тях.

Женски мнения

Оксана, Нижни Новгород

Удивително тиха и просторна машина. Наистина ми харесва, че може да се сглобява и не е дразнене на очите в кухнята. Кошниците са много просторни и удобни. Ако подредите правилно съдовете, те ще съдържат „цял камион“ чинии, купи и тигани. Често използвам програма, наречена „бързо измиване“. В него могат да се мият дори много мръсни съдове. За „изсъхнали“ съдове са нужни други програми, но гледам да не слагам такива в машината. Периодът на използване е 2 месеца, много съм доволен!

Валентина, Стари Оскол

Решихме да купим Bosch SMV23AX01R преди месец. Веднага възникнаха проблеми с инсталацията и когато извикахме техник, проблемът си остана, тъй като се оказа, че в комплекта има дефектни маркучи. Ето ви европейската асамблея. Този „груб“ беше елиминиран за сметка на магазина в същия ден, но неприятният послевкус остана. Машината мие добре чинии, но пак няма да й дам пет!

Когато се свързахме с магазина за подмяна на компоненти за тази съдомиялна машина, продавачът каза, че това не се случва за първи път и за този конкретен модел.

Наталия, Новосибирск

Като цяло машината е много добра, нямам оплаквания относно миенето на съдове, но не мие много добре вилиците.Понякога частици храна остават между скилидките, въпреки че таблата за прибори е точно там, в кошницата. Мисля, че това е голям недостатък за съдомиялна машина Bosch, особено за най-модерната съдомиялна машина.

Татяна, Москва

Миенето на съдове на ръка не е нашият метод! До този извод стигнах наскоро, когато започнах да посещавам салона за нокти твърде често. С появата на Bosch SMV23AX01R в къщата наистина спестявам от ноктите, тъй като започнах да ги „правя“ наполовина по-често. Машината почиства много добре, не е нужно да миете нищо. Просто вадя чисти и сухи съдове, за да ги прибера. Пет точки!

Ирина, Санкт Петербург

Много съм доволен от покупката. Тази съдомиялна за вграждане е фантастична. Тя има цял куп предимства, които искам да споделя с вас.

  • Първо, цената е много ниска, можете да дадете повече за такова добро оборудване.
  • Второ, огромен капацитет. Както се оказа, капацитетът не е рекорден, но ми се струва, че много се побира в съдомиялната машина.
  • Трето, безупречна и, между другото, безшумна работа.
  • Четвърто, надеждност и ефективност.

Ако ме помолят да заменя тази машина за по-скъпа, най-вероятно ще откажа. За по-малко от три седмици свикнах с него и сега никога няма да се разделя с него. Препоръчвам да купите!

Светлана, Толиати

От гледна точка на хороскопа, аз и съпругът ми не сме много съвместими, постоянно се караме за дреболии. Последния път, когато се карахме кой е редът да мие чиниите, съпругът откачи и поръча съдомиялна Bosch SMV23AX01R от онлайн магазина. Мога да кажа, че машината е много добра, мие перфектно съдове. Чашите за вино, чашите и стъклените чаши изглеждат особено добре след него. Блестят ослепително, нито едно петно.Надявам се сега да се караме малко по-рядко, че вече ми писна!

панел Bosch SMV23AX01R

Евгения, Псков

Майка ми и аз живеем сами, нямаме проблеми с мръсни чинии и къщата винаги е чиста. Въпреки това решихме да закупим съдомиялна машина Bosch. Трябва да направим ежедневието си по-модерно, особено след като честото „бъркане във вода“ и дори смесено с препарат за миене на съдове е вредно за кожата на ръцете. Машината се оказа отлична, въпреки че я пускаме не повече от два пъти седмично. Постепенно се научаваме да трупаме мръсни чинии. Ако направите това, можете да спестите време и вода. Препоръчваме на всички да закупят Bosch SMV23AX01R!

Мъжки мнения

Иля, Невинномисск

Не мога да кажа нищо лошо за тази машина. Измива добре съдовете. Пробвах да пера в него спортно оборудване и детски играчки, всичко беше наред. Веднъж жена ми се опита да измие в нея алуминиева месомелачка, но накрая се наложи да изхвърли месомелачката.

Владимир, Саратов

Съдомиялната е най-модерната, макар и евтина. Тя има супер удобни кошници, които могат да се поставят почти навсякъде. преди имах Бонбони CDCF 6 07, всичко беше толкова неудобно там, трябваше да се адаптираш към всичко. Разпръсквачите са мощни, отстраняват всякакви замърсявания, а програмите за измиване са много напреднали. В такава машина остатъците от храна нямат шанс. Пет точки!

Александър, Екатеринбург

Купихме Bosch SMV23AX01R преди около три месеца. Опитът от използването му все още е малък, но вече можем да кажем, че тази техника е идеална за нашето семейство. Вечер, когато жена ми и аз се прибираме от работа, а децата ни се връщат от училище и детска градина, не искаме да губим време за миене на чинии. Съдомиялната машина не е лукс, а сериозна необходимост на днешния ден. За мен и съпругата ми освобождаваме време, което да прекарваме с децата си, а това е много ценно.

   

Коментари на читатели

  • Споделете вашето мнение - оставете коментар

Добави коментар

Препоръчваме за четене

Кодове за грешки на пералня