Преглед на съдомиялни за вграждане Hans 60 cm

Ревю на Ханс 60 смОборудването на марката Hans се появи сравнително наскоро, но вече успя да спечели сърцата на много потребители. Много граждани на нашата страна с удоволствие използват съдомиялни за вграждане Hansa 60 см. Защо избират машини Hansa? Нека се опитаме да дадем отговор в тази публикация и в същото време ще предоставим кратък преглед на най-добрите модели такива съдомиялни машини, според експерти и опитни потребители.

Плюсове и минуси на тази техника

Според много потребители съдомиялните машини Hansa не са по-ниски по качество от съдомиялни машини като Bosch или Electrolux. В допълнение, съдомиялните машини Hans имат редица предимства, за които клиентите ги обичат.

 1. Тези перални са малко по-евтини от Bosch и Electrolux. При условие, че работят също толкова добре и издържат дълго време, потребителите избират машините Hans.
 2. Много модели перални машини имат добри технически характеристики и често са дори по-добре сглобени от популярния Bosch.
 3. Много модели имат капацитет над 12 комплекта, което не може да се каже за уредите на Bosch или Electrolux.

75% от моделите съдомиялни за вграждане Hans 60 cm на пазара имат капацитет на зареждане от 14 комплекта или дори повече.

 1. Има модели не с две, а с три кошници. Ролята на трета кошница изпълнява дълбока тава. В него можете да поставите малки съдове, които вече няма да заемат място в средата и най-важното - долната кошница.
 2. Машините Hans се вграждат лесно в мебели и не създават никакви проблеми в това отношение.
 3. Специалистите по ремонт подчертават възможността за поддръжка на съдомиялните Hans и лесното им разглобяване като плюс. Дори ако вашият „домашен помощник“ се повреди с времето, можете лесно да го разглобите и да вземете дефектната част.
 4. Потребителите отбелязват високото качество на измиване на съдове; освен това машините Hans работят добре с продукти 3 в 1.Тези модели, които ги разпознават, разтварят таблетките перфектно, без да оставят нито една трохичка в тавата.

Би било несправедливо, ако говорим само за предимствата на съдомиялните машини Hans, а пропускаме техните недостатъци. Но тези машини имат много недостатъци, сега ще ги изброим. Първо, в тези съдомиялни има много пластмасови части. Експертите ги гледат „като бикове на червен парцал“, е, не им вдъхват доверие и това е. Второ, проблемът с почти всички съдомиялни машини Hans е кондензационното изсушаване на съдовете. Те работят доста слабо, въпреки че има модели с турбо сушене, които нямат този недостатък. Трето, машините Hans имат слабо развита мрежа от сервизни центрове и услугата там далеч не е най-добрата.

Hansa ZIM 689 EH

Безспорното предимство на тази съдомиялна машина е нейният дизайн. Много е вероятно веднага да привлече вниманието на много купувачи, тъй като тялото му има стилен цвят. Предлагат се модели в черно, червено, сребристо, бяло, като можете да поръчате машината и в зелен или оранжев цвят. Hansa ZIM 689 EH може ефективно да измие до 14 комплекта стандартни съдове, въпреки че кошниците му са проектирани по такъв начин, че в тях могат да се съхраняват и нестандартни съдове. Нивото на шума, което според производителя създава този модел е впечатляващо – 42 dB. Можете да включите тази машина през нощта и да не се страхувате, че ще ви събуди.

Hansa ZIM 689 EH

Безспорното предимство на този модел е наличието на 9 програми за измиване и 5 температурни режима. Режимът на предварително накисване е особено добър. Машината е оборудвана с функция за турбо сушене, благодарение на която съдовете са напълно сухи за броени минути. От допълнителните функции потребителите отбелязват особено:

 • отлагане на старта на програмата за 24 часа;
 • пълна защита срещу течове на вода;
 • индикаторен лъч, който свети на пода;
 • превключваема мелодия за край на програмата;
 • информативен екран.

В допълнение към горното, машината има индикатори, които незабавно ще ви кажат кога е време да добавите сол или препарат за изплакване. Съдомиялната разполага и с удобни поставки за чаши и кошници с регулируема височина. Средната цена на модела е $580.

Hansa ZIM 628 EH

Този модел не може да се похвали с оригинален дизайн, но е много евтин (около $430) и има завиден набор от функции. Прави впечатление доста големият капацитет - 14 комплекта, ниско ниво на шум - 47 dB, ниска консумация на вода и електричество. Има 8 програми за пране, сред които най-популярните са: икономична програма, предварително накисване, интензивна програма.

Съдомиялната има режим на частично зареждане, защита от деца, а взаимодействието с потребителя се осъществява благодарение на дисплея и впечатляващия набор от бутони. Кондензационно сушене, времето за пране на редовна програма е намалено до 175 минути. Допълнителните функции са както следва:

 • мелодия при завършване на работа;
 • пълна защита срещу изтичане на вода;
 • таймер за отлагане на старта на програмата за пране до един ден;
 • кутия за таблетки 3 в 1;
 • индикатори, показващи наличието на сол и препарат за изплакване.

Hansa ZIM 628 EH

Както виждате, всичко необходимо е налично. Може би единственото, което липсва, е турбо сушене, но това е въпрос на вкус. Потребителите разказват доста интересни неща за тази машина в статията. Ревюта на съдомиялната машина Hansa ZIM 628 EH. Прочетете го и вие, за да разширите хоризонтите си.

Hansa ZIM 636 EH

Това е много по-проста и по-евтина съдомиялна машина, която въпреки това може да стане вашият надежден домакински помощник в продължение на много години. Цената на тази машина не надвишава $390. За тези пари купувачът получава просторна камера за миене за 14 комплекта съдове, електронно управление, 6 програми за миене и режим на частично натоварване. Машината прави сравнително малко шум - 47 dB, но има много малко допълнителни опции, но всичко, от което се нуждаете, е там:

 • защита от детска намеса;
 • отложен старт на работа до 9 часа;

Минималното закъснение за стартиране на програмата е 3 часа, можете да зададете закъснение за 6 и 9 часа.

 • има кутия за продукт 3 в 1;
 • Има лампи, които светят, когато няма сол или препарат за изплакване.

Hansa ZIM 636 EH

Поставката за прибори заслужава специално внимание. Измива вилици и лъжици просто магически. Освен дълбоки, кошниците за съдове са с оригинална форма. Това прави възможно подреждането на различни съдове по оптимален начин. Като цяло машината заслужава внимание, въпреки техническата си простота.

Hansa ZIM 626 EH

И това е добро качество, но с ограничена функционалност, бюджетна съдомиялна машина Hansa ZIM 626 EH. Истински „работен кон“, готов да мие, мие и мие мръсни съдове при всякакви обстоятелства. Машината няма дисплей и не разпознава продукти 3 в 1, но е толкова просторна, колкото и своите „съученици“ - 14 комплекта и е икономична, тъй като консумацията на вода е средно 8,5 литра на 1 цикъл на измиване. Моделът изобщо не е шумен, тъй като произвежда не повече от 47 dB. Налични са 6 програми, включително програма за измиване на чупливи съдове.

Hansa ZIM 626 EH

Има пълна защита срещу изтичане на вода, мелодия в края на измиването, таймер за 1 ден и дори индикатори, показващи сол и препарат за изплакване. Кошниците и тавите на тази машина са също толкова прекрасни, колкото и тези на гореописаните модели. Забележителен е оригиналният стъклен държач. Hansa ZIM 626 EH струва около $390.

Hansa ZIM 615 H

Този модел е най-евтиният в линията, която разглеждаме в този преглед. Пазарната му стойност е 339 долара. Машината е много проста, но в същото време надеждна. Изпълнява добре функцията си и не се чупи често. Камерата за миене на Hansa ZIM 615 H може да побере 12 сервиза. В базата данни: 5 програми за пране и отложен старт на програмата за 9 часа. В края на програмата за пране се чува звуков сигнал. Безопасността на машината е наред, тъй като има пълна защита срещу изтичане на вода.Като цяло, както казват потребителите: за парите, най-доброто!

Hansa ZIM 615 H

И така, днес обсъдихме най-популярните модели съдомиялни машини Hans. Както можете да видите, под тази марка се произвежда много достойно оборудване. Това се потвърждава както от потребители, така и от специалисти, но когато избирате подходящ модел за себе си, все пак трябва да се опитате да не пропуснете малките неща. Много е вероятно скритите недостатъци да излязат наяве в даден момент. Успех с избора!

   

Коментари на читатели

 • Споделете вашето мнение - оставете коментар

Добави коментар

Препоръчваме за четене

Кодове за грешки на пералня