Преглед на съдомиялни за вграждане Siemens 60 cm

Преглед на съдомиялни машини Siemens 60 смАко ще купувате съдомиялна машина, нека бъде прилична част от оборудването. Жалко, че всеки има различни идеи за „прилични технологии“. Много хора насочват вниманието си към съдомиялни за вграждане Siemens 60 cm и ние ги разбираме, защото съдомиялните Siemens винаги са били еталон за качество. Като част от тази публикация решихме да прегледаме най-добрите машини на Siemens с посочените характеристики и да предоставим реални отзиви от хора за тях. Ние няма да правим реклама, но ще се опитаме да предоставим обективна информация за тези машини.

Защо да изберете тази техника?

Ние също бяхме измъчвани от този въпрос преди. Не стана ясно защо хората предпочитат да купуват съдомиялни Siemens на прекомерни цени, когато на пазара има толкова много добро оборудване на достъпна цена. С течение на времето започнахме да разбираме добре тези купувачи и ето защо.

 1. Съдомиялните машини Siemens се сглобяват само от най-висококачествени компоненти.
 2. Най-добрите специалисти работят върху дизайна на моделите, поради което много машини Siemens са основната декорация на кухнята.
 3. Инженерите на Siemens се грижат за малките неща, така че всичко в техните машини е обмислено, от конфигурацията на кошниците до осветлението на камерата за пране.
 4. Обръща се много внимание на сглобяването и тестването на готовите машини, така че процентът на дефектите във всяка линия съдомиялни машини на Siemens е незначителен.

Благодарение на многоетапното тестване на сглобени съдомиялни машини Siemens в производството и в отделите за контрол на качеството, купувачът получава оборудване без производствени дефекти, което работи не само години, но и десетилетия.

Вероятно това е тайната на неувяхващата популярност на оборудването на Siemens. Политиката на компанията е да не намалява качеството на своите продукти при никакви обстоятелства, дори да има изкушение и възможност за увеличаване на печалбите чрез производство на потребителски стоки. Репутацията е на първо място! При закупуване на оборудване на Siemens купувачът трябва да е сигурен, че придобива стандарт и за това армията от инженери на компанията работи неуморно в продължение на много десетилетия.

Siemens iQ500 SN 64L075

Ще започнем нашия преглед на вградените съдомиялни машини Siemens с ширина 60 см със съдомиялната машина Siemens iQ500 SN 64L075, която е сравнително достъпна, но вече е спечелила дива популярност сред потребителите. Тази машина за пълно вграждане е с красив дизайн, капацитет за 13 стандартни комплекта съдове, модерно електронно управление и информативен дисплей. Освен това:

 • има режим на частично натоварване, който ще спести до 6 литра вода и до половин киловат електроенергия;
 • Има само 4 програми за пране, но тези програми са избрани по такъв начин, че не са необходими повече;
 • сушенето на съдове е кондензация, но работи толкова добре, че можете да сте сигурни, че нито една капка няма да остане върху чиниите или чашите;
 • Има програма за отложен старт на съдомиялната. Можете да отложите началото на предварително избрания режим на пране за период от 1 час до ден;
 • Безопасността на машината е на нужното ниво, тъй като е снабдена с пълна защита срещу течове. Това означава, че не само тялото е защитено, но и маркучите;
 • има специален сензор, който контролира, че миенето на съдовете се извършва само с чиста вода;
 • има специална кювета за продукти 3 в 1, 5 в 1, 7 в 1, машината ги разпознава перфектно и ги използва правилно;

Благодарение на мощното налягане на водата и специалните ефекти, машината Siemens iQ500 SN 64L075 разтваря дори нискокачествени таблетки 3 в 1, без да оставя следа.

 • след приключване на работа съдомиялната машина уведомява потребителя с приятна мелодия;
 • специален индикатор показва, че съдомиялната машина работи греда на пода.

Siemens iQ500 SN 64L075

В допълнение към посочените характеристики, съдомиялната машина Siemens iQ500 SN 64L075 има индикатори, които винаги ще показват навреме, че машината е свършила солта или препарата за изплакване. Съдомиялната машина е оборудвана с ултра тих iQdrive двигател, благодарение на който нивото на шума, излъчван от машината, не надвишава 48 dB. Отделно можем да отбележим регулируемите по височина кошници, удобна табла за прибори и добър държач за чаши.

Нека бъдем честни, моделът не е от най-икономичните. Тя се нуждае от 12 литра вода и 1,05 kWh електроенергия, за да измие 13 комплекта чинии. Това е средната стойност. Но трябва да вземете предвид, че моделите с по-икономична консумация на ресурси са поне два пъти по-скъпи. Цената на Siemens iQ500 SN 64L075 не надвишава $675.

Siemens SN 66T095

Това определено е премиум модел. Не всички купувачи могат да си го позволят, тъй като цената на Siemens SN 66T095 се е увеличила до $1280. Какво можете да очаквате за тези пари? Първо, увеличеният капацитет на кошниците. Общият капацитет на модела е 14 комплекта съдове. Второ, има дисплей, най-модерното електронно управление. Трето, машината се отличава с добра ефективност и рекордно ниско ниво на шум, само 42 dB.

Отличителна черта на тази машина е ускореното време за изпълнение на програмите. Дори в нормален режим машината може да измие огромна планина от съдове за 150 минути. За сравнение, първокласна съдомиялна машина Hotpoint Ariston с подобни характеристики измива съдовете в нормален режим за 210 минути - разликата е очевидна. Програмите за измиване на Siemens SN 66T095 са подбрани много внимателно. Има само шест от тях, но те имат всичко необходимо, дори режим на накисване, който е толкова необходим за измиване на сухи съдове.

Siemens SN 66T095

Гамата от допълнителни функции е най-пълна. Има всичко, което има и предишния модел, но освен това има и защита срещу детска намеса.Не искам да правя прибързани заключения, но тази машина заслужава да бъде във всяка кухня на всеки жител на страните от ОНД, но може би грешим, това е нашето субективно мнение!

Siemens SN 66T096

Този модел е резултат от техническо подобрение на Siemens SN 66T095. Къде може да бъде по-добре? Деветдесет и петият модел е много впечатляващ със своите технически характеристики. Но, очевидно, няма ограничение за съвършенство, така че се появи деветдесет и шестата машина. Неговите кошници са загубили малко капацитет, но са станали още по-удобни за поставяне на нестандартни съдове. Общо те държат 13 комплекта, но потребителите твърдят, че можете да стиснете 14. Може би производителят просто е играл на сигурно, като пише, че машината е проектирана за 13 комплекта; това е съвсем очаквано от педантични германци.

Съдомиялна машина Siemens SN 66T096 е с красив дизайн, удобен и надежден контролен панел, дисплей. Нивото на шума и ефективността са същите като при описания по-горе модел 95. 6 програми за измиване гарантират отстраняването дори на най-упоритите остатъци от храна, дори и загорелите. Има режим на частично натоварване и температурен превключвател, който има до пет позиции. Какви са допълнителните функции?

 1. Бутон за отлагане на старта на програмата от 1 час до ден.

Отложеното стартиране е идеално за тези, които мият през нощта. Машината е тиха, така че няма да пречи на съня ви през нощта, а на сутринта ще имате чисти съдове за закуска.

 1. Тялото и маркучите на машината са защитени от изтичане, така че евентуален инцидент няма да доведе до наводняване.
 2. Siemens SN 66T096 разпознава всякакви таблетки за миене на съдове.
 3. Машината разполага със сензор, който следи качеството на водата.
 4. Има система от индикатори, включително лъч, показващ оставащото време до края на програмата.

Siemens SN 66T096

Специална характеристика на модела може да се счита за система за плавно отваряне / затваряне на вратите и специална защита на стъклото. В допълнение, машината се отличава с много ярко и красиво осветяване на камерата за пране. Приблизителната цена на модела е около 1300 долара.

Siemens iQ500 SN 66M094

Още един премиум модел. Побира 14 сервиза, а кошниците му са чудесни за съхранение на странни ястия. Моделът разполага с дисплей, удобен контролен панел и добри електронни компоненти. Можете да кажете „неубиваем“ електронен пълнеж. Една съдомиялна машина с пълно зареждане на кошници изисква около 10 литра вода, което е отличен показател дори по европейските стандарти.

Siemens iQ500 SN 66M094

Siemens iQ500 SN 66M094 не е по-шумен от гореописаните модели - 42 dB. Времето за измиване на съдовете при нормална програма е 175 минути. Машината се предлага с 6 програми за измиване, включително чудесен режим за измиване на тенджери и тигани. Има програма за частично зареждане на кошници. Siemens iQ500 SN 66M094 има всички същите допълнителни функции като модела, описан по-горе, така че може успешно да се конкурира със съдомиялната машина Siemens SN 66T096. Средната цена на модела е 1580 долара.

Siemens iQ300 SN 64D070

Тази машина, за разлика от описаните по-горе „представители на елита“, е по-проста и по-евтина. Вграден е не по-лошо от елитните машини, а крепежите за окачване на фасадата са абсолютно еднакви, няма разлика. Може да обработва едновременно до 13 комплекта съдове, има електронно управление и защита от детска намеса. Тази съдомиялна машина няма дисплей.

Консумацията на вода е нормална, но този модел не може да се нарече икономичен, тъй като изразходва 12 литра вода на цикъл. Нивото на шума може да достигне 50 dB, което е доста лошо за машините на Siemens. И всичко това се дължи на факта, че машината има обикновен двигател вместо iQdrive. В базата данни има само 4 програми за измиване, но за мнозина те са напълно достатъчни. IN Средно машината отнема 2 часа и 20 минути, за да измие съдовете. Това е много добър резултат. Качеството на пране е високо.Има функция за непълно зареждане на кошници и цял списък от допълнителни функции.

Siemens iQ300 SN 64D070

 1. Пълна защита срещу протичане по тялото и маркучите.
 2. Сензор, който определя колко чиста е водата в системата.
 3. Кутия за таблети 3 в 1.
 4. Мелодия, когато програмата е изпълнена напълно.
 5. Цяла група от различни индикатори.

Siemens iQ300 SN 64D070 неочаквано няма отложен старт на програмата, което е най-малкото странно за оборудване от такова ниво.

Машината има абсолютно същите кошници и тава като Siemens iQ500 SN 66M094, така че няма съмнение относно функционалността им. немска сглобка. Можете да закупите модела за $630. За такива характеристики цената е доста адекватна!

Потребителски отзиви

Отзиви, описания, това, разбира се, е добро, но бих искал да знам мнението на хора, които вече са използвали тези машини за известно време и могат точно да разкажат за техните предимства и недостатъци. Опитни потребители изразиха своите мнения в рецензии, които ви каним да прочетете.

Алексей, Москва

Преди шест месеца жена ми и аз купихме Siemens SN 66T096. Това е просто невероятна машина. Дори не мога да го сравня със стария си Bosch, като количка и космически кораб. Пере се много чисто, товарът е огромен, нищо не залепва и не свири никъде. Машината работи толкова тихо, че дори докато сте в кухнята можете да забравите, че в този момент тя пере. Кошниците и камерата за миене са метални и като цяло съм възхитен от сглобката, усеща се солидно немско качество. Като цяло няма да „лутам в мислите си“; машината е отлична, но е скъпа.

Михаил, Москва

Когато използвате машината Siemens iQ500 SN 66M094, имате впечатлението, че сте закупили професионално оборудване. Преди Siemens имах две перални, едната Beco, а другата Bosch. По отношение на качеството на почистване те губят значително.Siemens просто изтръгва мазнината от най-недостъпните пукнатини, което кара тиганите и тенджерите да блестят, сякаш са закупени съвсем наскоро. Оборудването е супер надеждно, работи ми вече една година и през това време не успях да намеря грешка в нищо. Германската технология управлява!

Милано, Новосибирск

Преди година и половина съпругът ми ми подари Siemens SN 66T095 за годишнината ми, за да спра да си развалям маникюра и спрях. Не помня кога съм взела гъба за миене на съдове, защото машината се справя с мръсотия ястия 100%. Преди бях скептичен към съдомиялните машини. Приятелката ми има машина Bosch, така че често я използва за миене на тави, тигани и други съдове. Реших, че е по-добре да си го измия сам с ръце, отколкото после да гледам чиниите дали няма останали неизмити частици по тях.

Оказа се, че съм грешал. Всичко опира до качеството на технологията. Ако Siemens чисти безупречно, това е ясно веднага. Затова препоръчвам да купувате само най-добрите съдомиялни машини, като Siemens, тогава те ще бъдат от истинска полза!

Денис, Санкт Петербург

Siemens iQ500 SN 64L075 е първата ми съдомиялна. Преди да го купя, измих чинии на ръка. Не ми харесва, че трябва да го купувам всеки път сол и прах, скъпо е, въпреки че съдомиялната е удобна. Трябва да платите повече за удобство, нищо не можете да направите по въпроса. Машината се вписва добре в мебели. Инсталирах го сам и нямах никакви проблеми. Препоръчвам на всички!

И така, общото впечатление от стандартните вградени съдомиялни машини Siemens сред потребителите и нас е положително. Тази техника е наистина добра във всички отношения, с изключение на цената. Парите за някои модели са нереални, въпреки че, разбира се, зависи с какво ги сравнявате. Успех с избора!

   

Коментари на читатели

 • Споделете вашето мнение - оставете коментар

Добави коментар

Препоръчваме за четене

Кодове за грешки на пералня