Преглед на ръчна съдомиялна машина Wash N Bright

PMM Wash N BrightСравнително наскоро ръчна съдомиялна машина, наречена Wash N Bright, направи света известна, но сега тя може да бъде свободно закупена от нас. Строго погледнато, това дори не е съдомиялна машина, а по-скоро умно устройство за миене на съдове, което според потребителите се справя добре със задачата си. Нашите специалисти също се интересуваха от това „нещо“ и решиха да го проучат по-подробно и в същото време да споделят своите открития на страницата на тази статия.

Устройството на тази съдомиялна машина

Днес устройството Wash N Bright може да бъде закупено в много сайтове и магазини за продажба. Той е много евтин и заема минимално място, което не може да се каже за обикновена съдомиялна машина. Той е проектиран много просто. Корпусът е пластмасов резервоар, разделен на две приблизително равни части. Вътре в резервоара има стена, в която можете да наливате препарат през специални отвори. Стените на едната половина на резервоара от двете страни са покрити с твърди косми (като четка). Другата половина няма тези четки.

Синтетичните влакна са разположени много близо една до друга и изискват малко усилие за натискане на съдове или прибори между тях.

Отстрани на тялото производителите прикрепиха устройство, наподобяващо четка за тоалетна. В допълнение, друг малък резервоар с четка е в непосредствена близост до стената на устройството. Цялата конструкция е прикрепена към повърхността на мивка или маса с помощта на мощни вендузи.

 1. Голямо отделение с четина за смес от вода и препарат за миене на съдове.
 2. Голямо отделение без косми за чиста, топла вода.
 3. Малко отделение с четина за смес от вода и препарат за миене на съдове.

Можете да напъхате плоски чинии в голямото отделение с четина, където се перат. Слагаме лъжици или вилици в малко отделение с четина, които се измиват там до блясък. И накрая, за измиване на чаши е необходимо устройство, подобно на четка.

Инструкции за употреба

Използването на тази преносима съдомиялна машина е много лесно. Но първо трябва да се подготви. Нека инсталираме устройството на равна повърхност, като го залепим върху вендузите. Уверете се, че машината е монтирана добре и няма да се обърне настрани. След това налейте гореща вода в отделенията с четина и добавете малко течен препарат за миене на съдове в жлеба с дупки в средата. Добавете няколко допълнителни капки от продукта в малкото отделение с косми. Сега нека налеем топла вода в отделението без четина, като я напълним до марката и можем да започнем да мием съдовете.

Няколко капки препарат за миене на съдове също трябва да се нанесат върху четката за миене на чаши и чаши.

 1. Взимаме мръсната чиния и я натискаме в отделението с четините, докато ръбът на чинията опре дъното на отделението.Измийте N Bright
 2. След това започваме със сила да въртим плочата в една или друга посока. Важно е да го завъртите на 360 градуса няколко пъти, докато мръсотията се отмие.
 3. Сега поставяме чинията в отделението с чиста вода и я завъртаме в нея по същия начин.
 4. След това вземете мръсна лъжица или вилица и я спуснете в малкото отделение с четина. Трябва да спуснете и повдигнете лъжицата няколко пъти, след това да я завъртите няколко пъти и след това да я спуснете в отделението с чиста вода, за да изплакнете.
 5. На следващия етап вземаме чаша, поставяме я върху четка, наподобяваща четка, и я завъртаме със сила в едната или другата посока.Когато по вътрешните стени на чашата се образува гъста пяна, можете да я изплакнете в отделение с чиста вода и да я избършете с кърпа.

Това са всички инструкции. Както можете да видите, в това устройство няма абсолютно нищо „сложно“. След като прочетете горното описание, ще го овладеете за 5 минути и ще можете да измиете цяла планина от чинии, чаши и прибори за хранене с несравнимо по-малко усилия.

Основни плюсове и минуси

Изключителната механична съдомиялна машина Wash N Bright изглежда страхотно изобретение. Ръцете ми се протягат да си поръчам точно същата. Освен това цената му рядко надхвърля $43. Но ви призоваваме да не бързате. Първо прочетете предимствата и недостатъците на това устройство, които сме формулирали, и едва след това вземете решение. Да започнем с предимствата.

 1. Машината е идеална за лятна къща без течаща вода, тъй като работи автономно от всякакви комуникации.
 2. Използва минимум вода и препарат. Можете да измиете планина от съдове с два литра вряла вода и три литра студена вода.
 3. Машината е проектирана много просто, просто няма какво да се счупи в нея, така че няма да има нужда от ремонт дори след 10 години.
 4. Устройството е много компактно и леко. Можете да го поставите в пазарска чанта и да го вземете на село, определено няма да заема много място в кухнята ви.
 5. Машината се отнася грижливо към съдовете, не ги драска и не чупи, като в същото време измива всичко перфектно.

Както можете да видите, има доста предимства, съдейки по тях, това е просто чудо, а не устройство. Сега нека поговорим за недостатъците.ръчна миялна машина

 • Машината изобщо не е подходяща за миене на големи съдове: тенджери, тави за печене, тигани и др. Но миенето на големи съдове създава най-много проблеми на домакините. Всъщност тя мие само чинии, вилици, лъжици, ножове и чаши. Чаши за вино, купи, купи за салата и т.н., заедно с тенджери, ще трябва да се мият по стария начин, така че защо да купувате това устройство тогава?
 • Въпреки че четките на машината са издръжливи, те все още се износват. И когато това се случи, няма да намерите заместник.
 • Машината не се нагрява, така че горещата вода в нея бързо се охлажда, което води до влошаване на качеството на измиване.

Въпреки че има по-малко недостатъци, отколкото предимства, според нас те са толкова значими, че могат да накарат повечето хора да се откажат от покупката на такава съдомиялна машина. Нашите експерти смятат, че това е загуба на пари. Ако в кухнята ви няма достатъчно място за голяма съдомиялна машина, купете компактна съдомиялна машина под мивката. Уверяваме ви, че ще бъде много по-полезно от новомодното устройство Wash N Bright.

Обобщавайки, отбелязваме, че в Русия, както и в целия свят, постоянно се появяват всякакви необичайни устройства, които според продавачите са в състояние да „движат напред“ домакинските уреди, с които сме свикнали. Всъщност в 95% от случаите това се оказва просто поредната изтънчена потребителска измама. Тази съдомиялна е отличен пример за това, без да се обиждате!

   

1 читателски коментар

 1. Граватар Сента Сента:

  Изглежда като нещо за еднократна употреба, вярвам, че ще е достатъчно за 1 "пране", но има мазнина по четките, какво да правите с тях тогава? Измийте с още 10 литра в отделен леген? Мога сам да сложа четка в чаша, но самото й поставяне няма да направи чашата чиста. Като цяло, ако топлата вода не е проблем във вашата дача, можете да се справите без това съмнително устройство и ако имате течаща вода, по-добре е да си купите нормална съдомиялна машина.

Добави коментар

Препоръчваме за четене

Кодове за грешки на пералня