Гаранция за перални Siemens

Гаранция за перални SiemensПри закупуване на пералня потребителят получава специален талон заедно с фабричните документи. Тази хартия му позволява да обслужва оборудването безплатно в сервизния център за определено време след покупката. Но за да използвате гаранцията за пералня Siemens, трябва да знаете точно за какъв период са валидни задълженията, поети от производителя. По-добре е да разберете нюансите на безплатния ремонт веднага след покупката.

Гаранционен срок

Всички клиенти, избрали пералня Siemens, могат да разчитат на една година безплатно обслужване. Заявка за гаранционен ремонт на основни компоненти може да бъде подадена в рамките на първите три месеца от експлоатацията. Ако има нужда от ремонт или поддръжка, трябва да се свържете с отдела за обслужване на клиенти онлайн или като се обадите на единната гореща линия 8 (800) 200-29-62. Обажданията в рамките на Руската федерация са безплатни и достъпни денонощно.гаранционна карта за машина Siemens

След като оставите заявка, сервизни техници ще дойдат в дома ви. Те ще диагностицират и отстранят всички проблеми. Ако е необходимо, те ще донесат и сменят части и ще дадат препоръки за правилната работа на оборудването. Можете да намерите повече информация за услугата на официалния сайт на Siemens.

Какви са изискванията?

Когато купувате домакински уреди, никога не забравяйте за документите. Дори идеалното оборудване се проваля след много години работа, но има и неизправности, свързани с производствени дефекти. Те се проявяват през първите седмици на работа.За да сте сигурни, че имате достъп до гаранционен ремонт, проверете следните неща, когато купувате пералня:подпис на продавача върху документа

  • наличие на талон;
  • документът е попълнен правилно: дата на покупка, печат на магазина, вашият подпис и подписът на мениджъра;
  • наличие на всички компоненти, посочени в техническата документация;
  • няма механични повреди на продукта.

важно! Ако сте забравили да поставите датата на продажба на купона при покупка, гаранционният срок ще се брои от датата на издаване.

Чипове, вдлъбнатини и други дефекти на кутията са неприемливи. Те показват външно физическо въздействие, което може да засегне и вътрешните детайли на SMA. В този случай специалистите най-вероятно ще откажат да приемат оборудването за безплатен ремонт.

Платена гаранция

Siemens позволява на потребителя да удължи гаранционния период с помощта на сертификат за разширено обслужване. Колко време е гаранцията в този случай? Плащате 2850 rub. за допълнителна година или 3750 rub. след две и можете да сте спокойни още няколко години. Научете повече за условията на програмата на посочения по-горе телефон.

Повикването на специалист и предоставянето на нови части се извършва безплатно само при констатирани неизправности, които се покриват от гаранцията на производителя.

Първата година на работа минава доста бързо, така че закупуването на сертификат изглежда добра сделка. Не е необходимо да правите редовни плащания - само еднократно плащане. Споразуменията влизат в сила веднага след изтичане на стандартната едногодишна гаранция. Необходимите документи могат да бъдат попълнени всеки ден през първата година от дейността.

Анулиране на гаранцията

Гаранционният ремонт се предоставя при условие, че потребителят спазва определени изисквания.Ако не спазвате тези правила, вашата гаранция ще бъде невалидна. На първо място, това са ситуации с нарушение на инсталирането и работата на оборудването. Други точки:билетът може да бъде анулиран

  • повреда на стоките поради неправилно транспортиране;
  • промени в дизайна, направени от майстори на трети страни;
  • неизправности, свързани с претоварване на електрическата мрежа;
  • липса или неясно маркиране на серийния номер върху кутията.

Гаранционните ремонти няма да бъдат налични в случай на повреда поради естествено износване: електрическа крушка изгаря, замърсяване на филтъра. Според производителя експлоатационният живот на оборудването на Siemens е 10 години. След това се счита за износено.

   

Коментари на читатели

  • Споделете вашето мнение - оставете коментар

Добави коментар

Препоръчваме за четене

Кодове за грешки на пералня