Преглед на съдомиялната машина MPK 1100K

PMM MPK 1100KЕвтината професионална съдомиялна машина MPK 1100K има най-висока производителност сред оборудването от серията MPK. Защо предприемачите я обичат? На първо място, за простота и надеждност. В нашето ревю ще ви представим описанието и характеристиките на тази машина и можете сами да се убедите, че това е най-достойното оборудване за малкия и среден бизнес.

За какво се използва технологията?

Това е индустриална куполна съдомиялна машина, произведена от фирма Чувашторгтехника специално за нуждите на кафенета, ресторанти, столове, хотели, детски лагери, туристически центрове и др. За малки заведения за обществено хранене MPK 1100K вероятно ще бъде твърде мощен, но за средни с брой места от 100 и повече места ще бъде точно. Машината не зависи от подаването на топла вода. Тя има собствен бойлер, който загрява водата до 850СЪС.

MPK 1100K може да се използва за миене на стандартни и нестандартни съдове, за това е оборудван с два вида касети. Стандартният пакет включва само две касети за съдове за проби; ако са необходими допълнителни касети, те трябва да бъдат закупени отделно. Машината измива перфектно: чаши, чаши, чинии, купи, прибори за хранене, дъски за рязане, тави за печене, тенджери, черпаци и др.

Важно е съдовете да се поберат в касети с размери 500x500 mm.

Характеристики на модела

Да започнем с основните технически характеристики. Освен това MPC 1100K в много отношения превъзхожда основните си конкуренти.Съдомиялна MPK 1100K

  1. Машината е с капацитет до 1100 плочи на час.
  2. Има три цикъла на пране: къс – 60 секунди, среден – 120 секунди, дълъг – 180 секунди.
  3. Свързва се към мрежа 380 V, има мощност 13,5 kW.
  4. Не се нуждае от захранване с топла вода, но ако има топла вода, може да се свърже.
  5. Има отделни дозатори за перилен препарат и препарат за изплакване.
  6. Ваната е безшевна, без заварени шевове.
  7. Всички метални части, които влизат в контакт с вода, са изработени от висококачествена неръждаема стомана.

Габаритни размери на съдомиялната Ш х Д х В – 725 х 830 х 1490 мм. Размерите не включват допълнително оборудване, чийто състав може да варира значително. MPK 1100K е с обемен бойлер 10 литра и вана 30 литра. Нагревателните тела на котела са с мощност 12 kW, а нагревателите на ваната са с мощност 3 kW. Оборудването изразходва 1,8 ml препарат за изплакване, 9 ml препарат и 3 литра вода в един цикъл на пране (1 касета). Може да се пере при минимална температура на водата 400С и се изплаква при температура 850C. Проектиран за минимално водно налягане от 200 kPa.

Спецификация

За разлика от други индустриални съдомиялни машини от серията MPK, MPK 1100K има три режима на измиване за всички индустриални ситуации. Може да се използва както за топла, така и за студена вода, можете да го свържете както към топла, така и към студена вода. Проста и надеждна автоматизация контролира подаването на перилен препарат и препарат за изплакване, регулира пълненето на ваната с вода и поддържа нивото на водата.

MPK 1100K има помпа за повишаване на налягането и помпа за измиване. Тези две единици осигуряват най-високо качество на измиване и изплакване на съдове. Особено бих искал да подчертая устойчивия на износване контролен панел с бутони и осветлението на камерата за миене. Производителят е въплътил всичките си най-модерни идеи в най-новия модел съдомиялни машини MPK. Средната цена на MPC 1100K е $2500.

Така че дори на пръв поглед съдомиялната машина MPK 1100K прави положително впечатление дори на непрофесионалистите. Експертите дават това съдомиялна куполен тип най-висок рейтинг. Може би е време и вие да оцените предимствата му? Желаем ви късмет и приятно пазаруване!

   

Коментари на читатели

  • Споделете вашето мнение - оставете коментар

Добави коментар

Препоръчваме за четене

Кодове за грешки на пералня